Saloos Ricinový olej recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Ricinový olej
Hydratace Saloos Ricinový olej - obrázek 1
5 4.4 14
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 135 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Ricinový olej

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.4.2012 21:41:18

Ricinový olej od Saloosu má široké využití. Jedná se o opravdu hodně hustý olej, takže se doporučuje ředit ho jinými oleji. Já ho mám vyzkoušený i neředěný. Můj problém s oleji spočívá v tom, že ne nemohu používat dlouhodobě. Přestože je aplikuji na mokrou pokožku, po delší době mě všechny vysušují. Zkusila jsem tedy na ta nejvíce vysušená místa na těle ricinový olej. Nastalo trochu zlepšení, ale po čase opět vysušoval. To je asi problém mé kůže, že se nesnese dlouhodobě s oleji. Nicméně z této zkušenosti mohu potvrdit, že se hodí na hodně suchou pleť. Také ho mám vyzkoušený na řasy, které jsem jím potírala pravidelně každý večer asi dva měsíce. Řasy byly o poznání kvalitnější a tím i delší. Ovšem nevím, zda by tento efekt nebyl po jakékoli péči o řasy, mám trochu podezření, že ano. Ale ano, řasám poskytl fajn výživu, budu to pravidelně opakovat, protože výsledky jsem viděla. Ricinový olej dále používám při čištění pleti metodou Oil Cleansing Method, kde ho právě ředím např. s jojobovým, olivovým nebo hroznovým.

  • široké využití
  • vhodný na velmi suchou pokožku
  • vhodný při čistění pleti metodou OCM
  • výživa pro řasy
  • možná ta jeho hutnost, která je trochu nepraktická


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.4.2012 22:52:56

můj nejoblíbenější odličovač očního make-upu na světě. původně jsem ho koupila jako výživu řas, po čase jsem se s ním prostě začala odličovat. sice po něm řasenka nejde dolů tak hladce jako po kokosáku, ale zato krásně vyživuje řasy. moje řasy jsou od přírody poměrně pěkné, po ricinovém oleji jich tolik nevypadává, takže jsou hustší a hlavně tmavší. jednoduše navlhčím obličej včetně očí, kápnu trochu oleje na prsty, pomnu oči a pak rozpuštěnou řasenku setřu navlhčeným tampónkem. na pleť ho nepoužívám.

  • vyživuje řasy
  • hydratuje oční okolí
  • odstraní řasenku i oční stíny


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 10:21:08

Olejíček jsem si koupila s cílem používat ho jako regenerující masku na vlasy, která má delším působením zajistit krásný lesk vlasů, což jsme ale nezaznamenala. Spíš došlo pouze k neskutečnému zatížení vlasů a mastnotě. Vůbec mi nevoní, ale dá se to přežít. Zatím jsem ho používala pouze v neředěné formě. Po pár článcích ho budu zkoušet aplikovat i jako výživu na řasy a uvidíme. Vadí mi sleněné balení oleje, je docela těžký tím pádem

  • snad s dalším používáním přijdou
  • skleněný obal
  • nepříjemná "vůně"
  • na lesk vlasů vliv neměl


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Od Saloosu miluju uplně všechno. Ricinový olej používám na noc na řasy a obočí, kterým velmi prospívá. Občas jej smíchám s kokosákem a natřu tělo, po pár takových aplikacích je pokožka o poznání hebčí a vyživená. Dobrý na oděrky, exémy, na suchou pleť. Metoda OCM mi nevyhovuje, buď ji neprovádím správně, nebo mi nesedí, ale riciňák je na ni také velmi chválen.

  • Olejíček s všestranným použitím - je super!
  • velmi hustý
  • moc nevoní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 19:50:20

Olej využívám na řasy - nanáším ho vatovou tyčinkou ke kořínkům nebo si s ním odličuji oči. Řasy po něm opravdu zesílily a nevypadávají, pokud nezapomínám. Na celý obličej se olej nehodí - je komedogenní a opravdu silně vysušuje, tak na to pozor. Někdo využívá k čištění metodou Oil Cleansing Method, což osobně nedoporučuji každému, málokomu sedne. Až mi dojde, v daleké budoucnosti, koupím znovu, nemá v ceně konkurenci.

  • cena
  • zlepšuje kvalitu řas
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Opět jeden z kosmetikcých zázraků, který bude patřit mezi mé kosmetické stálice. Koupila jsem si ho na podporu růstu vlasů, protože mi nějakým záhadným způsobem vypadaly vlasy u pěšinky. Za pár dní mi vypadané místo začínalo zarůstat vlásky novými. Dávám ho i na obočí a to zhoustlo taky. Prostě perfekt věc! Je nutné jej ředit s dalšími oleji, protože sám o sobě je dost hutný. Saloos opět nezklamal!

  • porpora růstu vlasů
  • multifunkčnost
  • funguje
  • hutnější konzistence


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2013 13:31:10

Nedávno jsem si tenhle olejíček objednala z e-shopu hlavně na řasy a byl docela výhodný, tak jsem vzala rovnou balení 250 ml. Na řasách ještě nemám odzkoušeno, ale jako krém na ruce a péče o strie funguje perfektně. Je dost hustý, ale za mě zatím spokojenost! Jo a vůbec mě nepálí do očí a to je mám docela dost citlivé!

  • nepálí v očích
  • krásně hydratuje
  • celkem hustý


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2014 02:01:01

Ricínový olej som si kúpila hlavne kvôli tomu, že mal posilniť mihalnice a aj podporiť rasť. Používala som ho asi 3 mesiace a môžem povedať ,že sú silnejšie a trošku aj dlhšie. Skúšala som ho používať aj pri starostlivosti o vlasy. Mal hydratovať pokožku a odstrániť lupiny , ale lupín ma nezbavil. Skúšala som ho aj zmiešať s kokosovým olejom a používala som ho na čistenie tváre, ale vyhodilo sa mi ešte viac vyrážok, takže používam na tvár len kokosový olej. Olej je v sklenom obale, ktorý zachová kvalitu produktu ,ale je nevhodný na cestovanie,takže keď niekde idem prelievam si ho do menšej fľaštičky.

  • posilnil mihalnice a podporil ich rast
  • pre mňa nie je vhodný na tvár
  • nezbavuje lupín
  • obal nieje vhodný na cestovanie


Další recenze od 30.3.2015 22:41:23

Jestli toužíte po hustém obočí nebo chcete posílit, zhustit, ztmavit a ozdravit vaše řasy - např. jako já po prodloužení - určitě doporučuji tento produkt! Olej je naprosto skvělý a nemusíte ani sahat hluboko do kapsy. Stačí aplikovat před spaním. Již po 14ti dnech jsem viděla první výsledky! Mohu jen doporučit!

  • Účinnost
  • Cena
  • Kvalita
  • Žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2016 10:29:31

Miluju značku Saloos, takže mám od ní vyzkoušeno už mnoho věcí. Musela jsem tedy zkusit i riciňák. Používám ho hlavně na růst řas a obočí, nanáším večer na vatové tyčince ke kořínkům řas a na obočí hlavně v oblasti vnějších konců, které jsem měla dost prořídlé. No a olejíček funguje. Moje řasy jsou silnější, delší a hustší a krapet tmavší (což u mě jako u světlovlásky byl vždy problém), obočí také zesílilo, což je super. Takže budu používat i dál. Zkusila jsem ho taky aplikovat malému synovi, když si rozsekl čelo a zůstala mu jizva. Ricinový olej, který je dost hustý, jsem naředila naopak velmi řídkým šípkovým olejem (který by měl být stejně jako ricinový skvělý na jizvy) a nanášela každý večer na jizvičku. No a ta začala blednout, mizet a hlavně zploštěla, takže doporučuju i na tyto problémy. Dočetla jsem se, že je dobrý i na metodu OCM, ještě nemám vyzkoušeno, ale zkusím. Za mě tento olejíček doporučuju, má hodně využití, takže si každý najde to své.

  • vyhlazuje jizvy
  • posiluje řasy a obočí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.5.2016 12:46:56

Saloos Ricinový olej jsem si koupila, protože jsem četla všude recenze, jak je po něm obočí roste jako divé a řasy zázračně houstnou. No... bohužel mám sklon k akné, takže po nanesení na obočí mi na druhý den v této oblasti udělalo akné. Je to asi nejspíše kvůli tomu, že je opravdu hutný a póry se okamžitě ucpaly. Ale všude je tolik kladných recenzí, že myslím, že mi pouze nesedla olejová konzistence.

  • bio


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2017 08:30:42

Olej jsem používala zhruba měsíc na řasy a musím říct, že výsledky byly viditelné. Řasy byly o poznání delší a silnější, méně vypadávaly. Musí se nanášet opatrně, při vniknutí do očí pálí. Bohužel jsem musela v používání přestat, jelikož mi po něm začaly otékat oči. Každopádně olej hodnotím jako kvalitní výrobek.

  • podporuje růst řas, řasy méně vypadávají
  • delší a silnější řasy
  • cena
  • oči mi po něm otékaly


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.4.2017 16:12:42

Mám dlouhé,rovné řasy,které byly před nějakým časem tvrdé,suché,lámavé a vypadávaly.Mezi řasami jsem měla mezery,kde mi řasy chyběly.Nejdříve jsem začala používat olivový olej,který mi řasy sice krásně zregeneroval,ale nevšimla jsem si nějakého extra dorůstání řas.Začala jsem používat ricinový olej,který byl skvělý i v dorůstání řas.Byly i hustější,nevypadávaly,byly tmavší.Jediný,pro mě ale zásadní problém,začala mi otékat víčka.Ze začátku málo,otoky se postupně zhoršovaly.Olej jsem musela přestat používat.Je to opravdu škoda,protože byl účinný.

  • regenerace řas
  • otoky víček


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.10.2017 13:47:32

Tento vyrobek mi poradila zdravotni sestricka v porodnici na me pigmentove skvrny na obliceji, ktere se mi objevily v tehotenstvi a opravdu po delsim uzivani, cca po 6ti mesicich skvrny zmizely. Ale jinak tuto prirodni ceskou znacku mam velice rada a kvalita vyrobku vzhledem k cenam je velice prizniva.

  • pomaha na ruzne problemy
  • nevoni
  • mastny


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Saloos Jojobový olej

4.2 81% 9 recenzí

Nivea Creme krém

4.2 81% 95 recenzí