Saloos Jojobový olej recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Jojobový olej
Hydratace Saloos Jojobový olej - obrázek 1
Hydratace Saloos Jojobový olej - obrázek 2
5 4.2 9
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Jojobový olej

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.4.2012 19:34:12

Jojobový olej je jeden z mála olejů, které mi docela vyhovují. Používám ho na jakoukoli část těla, klidně se jím namažu od hlavy až k patě ;-), fajn je i do vlasů, jen se to s ním nesmí přehnat. Akné mi nikdy nezhoršil, ale ani nezlepšil. Bohužel ho nemůžu používat dlouhodobě, protože mě pak vysušuje jako všechny oleje. Mažu se s ním samozřejmě pouze na vlhkou pleť, ba přímo úplně mokrou a nechám vstřebat.

  • hydratace
  • nezhoršuje stav problematické pleti
  • vhodný na celé tělo i vlasy
  • po delším používání mě vysušuje


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.10.2012 02:40:52

Naprosto skvělý produkt! Olej si večer dávám na tvář, dobře se vstřebává, pleť je pak krásně vyživená a prozářená. Občas si s ním dělám zábal na vlasy. To ho aplikuji na vlhké vlasy a nechám delší dobu působit. Je příjemný také po sprchování na vlhkou pokožku těla.

  • krásně vyživuje
  • neznám


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.10.2012 07:15:26

Já jsem bohužel tímhle olejem byla velmi zklamaná. Nenašla jsem pro něj využití, protože na pleť mi vůbec nesedl, přišlo mi, že se nevstřebává a pokožka pod ním se vysušuje, taktéž u vlasů - dělala jsem z něj několikrát zábaly, ale vlasy byly vysušenější než předtím. Jediné plus - použila jsem ho na popáleninu, když jsem si nalila na ruku horký džem a ruka mě téměř hned přestala pálit a neudělal se mi ani stroupek. Jinak nejsem příznivcem pumpiček, ale z téhle lahvičky mi vždycky vyteklo mnohem víc, než jsem chtěla, takže bych ocenila dávkování jiné.

  • výborný na zklidnění kůže po spálení
  • na pleť ani na vlasy se nehodí - vysušuje
  • nepraktické dávkování


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2013 11:21:05

Olej hezky hydratoval a měl podle výrobce pomáhat v boji proti akné. Ze začátku se mi zdálo, že skutečně funguje,ale postupem času mi začal ucpávat pory takže jsem zbytek vypotřebovala na vlasy. Olej měl nepříjemnou vůni,takovou kouřovou. Na druhou stranu jsem měla pocit,že sjednocuje barvu pokožky. Osobně bych si ho už nekoupila právě kvůli ucpávání porů.

  • hydratuje
  • více možností použití
  • ucpával pory
  • nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2013 14:04:23

Čítala som, že je asi najpodobnejší ľudskému kožnému mazu. A preto je dobrý na pleť. Mám mastnú pleť,ale používam ho skôr na nechty. Zlepšil sa mi stav nechtov - menej sa štiepia. Olej vie nechty pekne hydratovať, prenikne až dnu, lebo má jednoduchú molekulu (ako náš kožný maz). Olej si tiež zmiešavam s rakytníkovým olejom, pridám pár kvapiek pamarančovej silice na vôňu, používam ako telový olej po sprche.

  • výborný na nechty
  • zmiešaný s esenciálnym olejom dobrý na telo
  • neviem


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2013 14:27:21

Jojobový olej používám příležitostně, střídám ho s jinými oleji od Saloosu. Mažu si s ním obličej i tělo a také ho používám jako zábal na vlasy. Póry mi neucpává, pleť je po něm jemná, nepálí mě z něj oči. Vlasy jsou po něm hebké a vypadají zdravěji. V době, kdy jsem používala Tariku proti akné, mazala jsem si obličej jen jojobovým olejem, protože jiné přípravky její účinek snižují. Balení je nepraktické - těžká skleněná lahvička se šroubovacím víčkem. Z otvoru, který je zbytečně velký, vytéká mnohem více oleje, než by bylo potřeba. I přesto ale jistě koupím znovu.

  • přírodní složení
  • bio kvalita
  • česká značka
  • pleti dělá dobře
  • nevyrušuje efekt přípravků proti akné
  • horší dostupnost
  • vyšší cena
  • nepraktické balení


Tento olejíček jsem si koupila před pár měsíci a nemohu si jej vynachválit. Používám ho zatím jen na vlasy, na pleť jsem ještě nezkoušela. Jelikož si hodně barvím vlasy, tak jsem potřebovala něco na suché roztřepené konečky a tento olejíček mi je vždy krásně uhladí a zjemní. Měla jsem spousty jiných olejíčků, ale žádný z nich mi nepřipadal tak skvělý jako tento :-)

  • ideální pro suché a roztřepené vlasy
  • cenově dostupné
  • zatím žádné nevidím :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2014 17:53:55

Jojobový olej (resp. vosk) jsem začala používat asi před rokem a musím říct, že jako jediný mi znatelně pomohl s akné aniž by pokožku přesušoval, velmi oceňuji i ten fakt, že je to přírodní produkt a ne žádná chemická hrůza, která má většinou účinek stejně krátkodobý . Má protizánětlivé složky, vůně není moc příjemná, ale na mou citlivou pleť stejně není vhodná jakákoliv parfemace a měl by být bez konzervačních a syntetických látek. Nepraktické je balení, vždycky vyliji více než je potřeba, ale i přes tento fakt 50 ml balení vydrží při každodenním používáním i 3 měsíce. Je vhodné ho nanášet na vlhkou pokožku, tehdy se dokonale vstřebá :)

  • Přírodní produkt bez konzervačních látek
  • hydratace
  • skvělý i na akné a pupínky
  • balení
  • vůně


Další recenze od 2.2.2014 23:08:57

Tento olej mi na mastnější pleť velmi vyhovuje, skoro jako po jediném se mi neucpávají póry a příjemně hydratuje. Vyhovuje mi více než regenerační obličejové oleje, zdá se mi, že se lépe vsakuje. Používám ho i na oční okolí, do konečků vlasů a na odličování pleti i očí - jemně odlíčí, nemusí se drhnout, nevadí v očích. Pro mě je to univerzální pomocník. Jediným nedostatkem snad může být příliš velký otvor v hrdle, kdy se musí dávat "setsakramentskej" pozor, aby se nevylilo příliš.

  • Vhodný na mastnou pleť
  • Neucpává póry
  • Univerzální použití
  • Dávkování


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Nivea Creme krém

4.2 81% 95 recenzí

Saloos Meruňkový olej

4.2 80% 5 recenzí

Hůře hodnocené