Nivea Creme krém recenze a zkušenosti

Hydratace Nivea Creme krém
Hydratace Nivea Creme krém - obrázek 1
Hydratace Nivea Creme krém - obrázek 2
Hydratace Nivea Creme krém - obrázek 3
5 4.2 95
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 95 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Creme krém

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 17:32:30

Snad nesmrtelná tradice Nivey. Krém je opravdu univerzální, hodně hydratuje a mám po něm skvělý pocit. A že už jsem vyzkoušela spoustu drahých krémů, Nivea je takový záchranář a moje stálice, hodí se naprosto na cokoliv a účel hydratace plní skvěle.

  • cena
  • skvěle hydratuje
  • příjemný a dlouhotrvající pocit
  • nemastí
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2012 19:46:41

Pro mne něco jako "zázračný kelímek". prodává se ve všech velikostech balení. Je velmi hutný ale do pleti se vsákne a nezanechá mastný pocit. Nádherně voní, hydratuje a vyživuje. Mám jeden kelímek neustále v práci na stole a používám na všechno- na ruce, nehtovou kůžičku, rty i tvář. Ještě jsem neslyšela že by někomu nesedl.

  • hustý ale nemastný
  • nádherná vůně
  • univerzální
  • cenově dostupný
  • neznám


Další recenze od 18.3.2012 20:37:13

Stálice mezi krémy,nesmrtelný výrobek.Krásně voní,dlouhodobě hydratuje a hodí se na výživu veškerých suchých míst.Krém je hutný,hůř se roztírá.Nezanechává na obličeji mastná místa.

  • vůně
  • cena
  • dlouhodobě hydratuje
  • vyživuje sušší místa
  • horší roztíratelnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 20:47:07

Opravdu skvělý, hydratuje více než dostatečně. Používám hlavně v zimě a na noc, bývám po něm dost mastná. Velkou předností je univerzalita použití : dávám na ekzémy , popraskané rty...

  • Cena
  • žádný


Další recenze od 18.3.2012 20:51:58

Klasika. Levný a přitom tak kvalitní krém jak na tvář, tak tělo. Myslím, že ho není třeba moc představovat. Má asi jen jednu nevýhodu, a tou je horší roztíratelnost. Jinak...voní perfekně :)

  • Parfemace
  • Cena
  • Roztíratelnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Klasika, která nezklame:) Hutný, mastný krém, který se vstřebá do pokožky.Má univerzální využití na celé tělo.Já jej používám hlavně v zimě-mám vysušené ruce a zrovna na tohle je ideální.A má úžasnou vůni.

  • vůně
  • cena
  • univerzální použití
  • žádný výrazný nedostatek


věk
55-64

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2012 16:18:24

Mám ji doma jako záchranu, poslední možnost. Univerzální, ale moc ráda ji nepoužívám. Je hodně hustá a mastná, pomale se vstřebává. Vůně je velmi univerzální, což je pro mne výhoda.

  • obyčejný krém s širokou škálou využití
  • moc hustá a mastné - špatně se roztírá a vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 18:49:22

Prostě univerzální krém, který by každá žena měla znát. Vhodný na všechny typy pleti. Je hutnější, skvělý na zimu. Nejmenší krabičku nosím vždy sebou, mažu si s tím ruce nebo suchá místa na obličeji. Takový "must have"

  • cena
  • univerzální
  • praktická balení
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 19:42:35

Úžasný krém! Malé balení za 16,90, takže jich mám víc a pořád je někde ztrácím a zase nacházím. Používám ho na ruce, suché lokty, obličej.. Opravdu všestranné využití

  • Malé balení
  • Cena
  • Plechová krabička
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na tomto krému jsem vyrůstala...Máma mě s ním vždy mazala a měla jsem krásně hebkou tvář...Dnes ho již nekupuji, takže nemůžu posoudit, ale máma si ho stále kupuje a vyhovuje jí.

  • vláčný
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 20:29:57

Na klasickou niveu nedám dopustit, když se mi loupe nos, jedině ta to zachrání, ačkoliv jsem zvyklá spíše na dražší krémy, tak v případě hodně vysušené kůže se obrátím spíše na niveu, ta to jistí!

  • cena
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:25:38

Nejlepší krém :) používám ho vždycky na noc,a ráno je moje pleť jako dětská prdýlka. Je sice docela dost mastný,takže na den moc nedoporučuji (ale na lyžovačku,nebo někam do mrazu určitě!),ale na noc je to můj pomocníček. Aji na různé části těla,suché lokty,ruce...doporučuju

  • Dlouho hydratuje
  • Pěkně voní
  • Cena
  • Univerzální použití
  • Dá se všude nosit
  • Je mastnější


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:52:24

Krém je na mě moc mastný, zůstávají mi po něm mastné fleky, je hustý, proto se velmi špatně roztírá, nemám ráda jeho vůni, takže jsem ho použila snad jen na ruce. Prodává se v různých množstvích, cena je nízká a koupíte ho snad všude.

  • Levný
  • dostupný ve všech drogeriích
  • špatně roztíratelný
  • hustý


Další recenze od 20.3.2012 10:08:25

Nesmrtelná Nivea pomůže vždycky tam, kde ostatní krémy selžou. Přes zimu ve velkých mrazech nepoužívám na obličej a ruce jiný krém než právě tento. Hezky se vstřebává. Co je pro mě důležité je, že nezanechává mastný filtr.

  • dobře se vstřebává
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 00:03:27

Tradiční univerzální krém pro všechny a na všechno. Používám jako noční krém když potřebuju hydrataci. Mám ho také vždy v kabelce jako záchranu když potřebuju namazat ruce nebo nehtovou kůžičku, popřípadě i na pleť nabo na odlíčení. Je super, že se vyrábí i v malém balení do kabelky.

  • univerzálnost
  • hydratace
  • nedráždivost
  • cena
  • žádné


Další recenze od 22.3.2012 07:13:58

Krém je dobrý na zimu na popraskané ruce, na svou mastnější pleť na obličeji ho použít nemůžu. Také se roztírá hůře než jiné krémy, ale hezky voní. Rozhodně je na trhu mnoho zajímavějších produktů, ale věřím, že své příznivce neztratí, je to taková klasika.

  • Vůně
  • Přílišná tuhost


Další recenze od 22.3.2012 09:45:47

Nivea se stala kosmetickým produktem, který u nás doma nesmí chybět. Nepoužívám ho nějak často, protože mám mastnou pleť- leskla bych se mnohem víc. Avšak v zimě, kdy mám zase naopak pokožku vysušenou, nebo trpím na šupinky, tak mi velmi pomáhá se jich zbavit.

  • vůně hydratace
  • ne moc vhodné na mastnou pleť


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 11:59:46

Vlajková loď značky Nivea, krém, který na který spousta lidí nedá dopustit. Já osobně ho moc nemusím. Jednak jsou podle mého názoru skoro všechny výrobky Nieva přeparfemované, takže na ně mám alergii a konkrétně tento krém je navíc příliš hutný a těžký, takže krém spíš zalepí. Rozhodně nic pro alergiky a citlivou pleť. Na obličej bych si ho už nenamazala, ani na ruce mi není příjemný. Možná na nohy...

  • žádné
  • kelímek se špatně otevírá
  • příliš hutný, těžký, lepivý
  • příliš parfermovaný


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výhodou krému je, že se prodává v baleních velkých i malých, tudíž si vybere každý. Krásně hydratuje, má příjemnou parfemaci. Hůře se roztírá, je velice hutný. Rychle se vstřebává, na kůži nelepí. Balení je kovové (myslím, že jen u menšího balení), někdy mám problém jej otevřít.

  • rychle se vstřebává
  • parfemace
  • hydratuje
  • cena
  • roztíratelnost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 15:44:14

Nivea Cream je prostě klasika. Výborný krém, který se vyrábí a prodává už léta. Je kvalitní, snadno se roztírá a výborně hydratuje. Jeho velikou výhodou je, že se prodává v různých velikostech balení, a tak si každý může vybrat to, které mu bude vyhovovat.

  • Hydratace
  • Výběr balení
  • Nic


Další recenze od 22.3.2012 16:55:45

Přestože existuje mnoho krému, myslím, že tento nechybí v žádné domácnosti. Je tožit univerzální a používáme jej všichni. Muži i ženy, na obličej, ruce i tělo, pokud je to třeba. Já osobně jej používám, když mám přesušenou pleť, která potřebuje okamžitou hydrataci a ochranu. Zejména na noc a v zimních měsících. Krém je sice hutnější a mastnější, každopádně dobře poslouží.

  • dobře hydratuje
  • chrání pleť
  • hutný a mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2012 00:48:52

Univerzální krém. Nepoužívám ho každodenně, protože mě přijde moc mastný, ale na občasné použití nebo když není jiný krém je výborný. Vždycky ho doma pro jistotu mám. Je hodně hutný, krémový. Prostě klasika.

  • příjemná vůně
  • mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 15:30:40

Kupuji pravidelně malé balení. Používá jí moje babička, máma i já. Já pouze na ruce, ale v zimě i na obličej. Je hutná,mastná, na suchá místa ideální. Stará dobrá levná univerzální Nivea. Plus vůně, která se používá jako přirovnání "voní jako nivea" a nivea nevoní po ničem, to je nivea!!!

  • hutná mastná dobrá na suchá místa
  • levná
  • všude dostupná
  • univerzální
  • nevím


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 21:54:29

Stará modrá klasika od Nivey, kterou má doma snad každý. Já jsem jí ale na chuť nepřišla nikdy. Konzistence krému je velmi hutná, takže se špatně roztírá a navíc je i na mojí suchou kůži opravdu dost mastný a špatně se vstřebává. Balení je nepraktické a špatně se otevírá. Výhodou je jeho nenásilná jemná vůně a možnost koupit si tento krém v několika velikostních provedeních.

  • jemná vůně
  • několik velikostí balení
  • moc hutný a tím pádem se špatně roztírá
  • až moc mastný a špatně se vstřebává
  • nepraktické balení, které se špatně otevírá


Další recenze od 2.4.2012 09:57:16

Používám snad jen v zimě na horách. Jediný krém, který mi pomáhá když mám rozpraskané rty a suchou pokožku kvůli extrémnímu počasí na horách. Jinak si myslím, že na normální krémování není a že ani moc nehydratuje. Jinak je to samozřejmě klasicka a typická krabička se mi moc líbí. V Nivea krabičkách nosím třeba jiné krémy, které se mi nechtěji nosit celé. :)

  • krabička
  • v extrémních podmínkách chrání
  • hutný
  • dost mastný
  • efekt nic moc


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 12:17:55

Klasika,kterou zná snad každý.Kupuji pravidelně,používám na ruce a nohy a tam je k nezaplacení.Jinak na obličej se mi zdá příliš mastný,vůbec se mi nezapije,tak občas namažu jen na horách,nebo děti,když mají sušší pokožku.ale kupuji pravidelně velké b alení

  • promastí kůži
  • přijatelná cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 12:42:17

Stejně jako spousta výrobků od Nivei mě i tento krém zklamal. Je příliš hutný, špatně se roztírá. Také se mi zdá být až moc mastný, takže mě nedělal dobře. A i přesto, že je tak mastný, nebyl hydratační efekt takový, jaký sjme si představovala. Vůně mi také moc nevyhovovala.

  • Cena.
  • příliš mastný


Další recenze od 5.4.2012 18:42:16

V zimních dnech na mou extrémně suchou pokožku to nejlepší.Bez tohoto krému si vubec nedovedu představit žádnou zimu.Ale dá se vlastně používat celý rok,jediná nevýhoda je roztáratelnost,ale zase na druhou stranu kdyby šla roztírat lépe určitě by nebyla tak účinná jako je.

  • skvělá hydratace
  • vůně
  • v zimě to nejlepší
  • asi nic :)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.4.2012 08:46:46

Naprostá klasika mezi krémy. Pleť skvěle hydratuje a vyživuje, ale vzhledem k hutnější konzistenci se hůře roztírá a pomaleji vstřebává. Mastný film ale nezanechává. Má příjemnou vůni. Je za dobrou cenu a líbí se mi, že se dá zakoupit v několika různě velkých baleních.

  • Hydratace
  • Cena
  • Různě velká balení
  • Hutnější konzistence
  • Hůře se roztírá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2012 16:55:33

Nejlepší výrobek všech dob... Tento výrobek mám pořád někde u sebe. Mažu s ním jak ruce, tak tělo když je potřeba. Když zapomenu doma hydratační krém na obličej a nejsem doma, použiji tento a bezprobému ho nahradí. Hutná konzistence a perfektní hydratace. Tohle je pro mě prostě nesprtelný krém.

  • cena
  • skvělá dostupnost
  • perfektní hydratace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Stará dobrá kulatá Nivea, co dodat? :-) Na pleť obličeje nepoužívám (nemám na to typ pleti), ale na cokoli jiného je nepřekonatelná. Na ruce, na tělo, na dekolt (ten mě krásně promaže, rozsvítí). Sestra používá na svoji super suchou pleť obličeje a nemůže si ji vynachválit. Je dobrá i po holení pro muže.

  • všechno :-)
  • nic :-)


Další recenze od 12.4.2012 17:52:11

Nejoblíbenější univerzální krém na světě - asi tak bych kulatou Niveu definovala. Vyrůstala na ní moje babička, která se sní maže do teď a nemá na pleti žádné vrásky, její kůže je hebká jako dětská.. Krém nádherně voní, pamatuju si, že když jsem byla malá dokonce sem babičce snědla asi čtvrtku tohoto krému jak mi chutnal!:) Za mě prostě super věc, používá jí skoro celá moje rodina včetně mě.

  • všechno
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 13:51:24

S tímto tělovým krémem jsem naprosto spokojená. Krásně a na dlouho hydratuje pokožku, přesto ji nezanechává mastnou,ale příjemně hebkou. Cena je uvedená za 400 ml, myslím si, že to je přijatelné. Balení dlouho vydrží. Je snadno dostupný v drogeriích, na internetu i ve větší supermarketech.

  • dobrá hydratace
  • hebká pokožka
  • hůř se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.5.2012 12:26:28

Takový opravdu nesmrtelný je hodně hutný a mastný. Na celé tělo bych ho nepoužívala, pokud by nebo celé vysušené. Takže ideální spíš na opravdu seché místa, které rychle a dobře vyžíví. Vůně pořád stejná a jen jedna což už by mohli obnovit :) Stejně tak tvar a barvu balení.

  • hydratuje
  • pořád ta samá vůně
  • pořád ta samá barva
  • pořád stejný kelímek


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2012 18:26:14

Miluju Niveu. Hlavně tento krém. Jeho univerzálnost je super. Když už jsem s výběrem krému v koncích, mám záchranu :) Používám především na obličej a ruce. Krásně zvláční. Sežene se v každé drogerii za celkem přístupnou cenu, takže je opravdu báječná.

  • Nivea tradice
  • univerzálnost
  • dostupnost
  • žádné


Další recenze od 13.5.2012 19:14:49

Velmi kvalitní krém na který nedám dopustit. Mám velice citlivou pokožku, ale výrobky od značky Nivea my nikdy nezpůsobily žádný problém ba naopak nedám na tuto značku dopustit. Ten to krém krásně voní, rychle promastí. Používám na všechny suché místa od suché pleti na obličeji, lokty, ruce až po suché paty. Ten to krém mám neustále u sebe. Jediné negativum hůř se roztírá. Jinak ale doporučuji :)

  • rychle promastí
  • krásně voní
  • i pro velmi citlivou pokožku
  • roztíratelnost


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.5.2012 15:09:07

Nejlepší klasický krém! Jsem s ním spokojená už několik let a určitě bych ho neměnila! Příjemná vůně a skvělá hydratace! Nemastí a pokožku zanechává hebkou po celý den, určitě bych doporučila všem! Super jsou také dozičky, používám spíše malé, super do kabelky a na cesty.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Hydratace
  • Vůně


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.6.2012 16:55:51

Legendární modrý krém, klasika na kterou nedá dopustit mnoho lidí, mezi než já bohužel nepatřím. Krém je na mě příliš hutný, mastný a lepkavý. Vždy mi jen zmastil pleť, vůbec jsem ho na obličeji nesnesla, měla jsem pocit, že pleť nemůže dýchat, ucpával a zanášel póry. Navíc se mi s plechovou krabičkou špatně manipulovalo.

  • Univerzálnost
  • Nízká cena
  • Mastný
  • Přiliš hutný
  • Lepkavý
  • Špatně se roztírá


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Stálice spousty žen. Tento krém mám velmi ráda, protože když si jej dám třeba přes noc, tak mám ráno pleť krásnou a vypnutou. Nejvíc jsem si ho ale oblíbila kvůli tomu, že mám piercing v nose a pár měsíců po vpichu mě trošku zlobil, ale jak jsem nos zkusila mazat touto Niveou, okolí vpichu se krásně zacelilo a dodnes nemám s piercingem ani nejmenší problém.

  • pomohla mi zahojit piercing v nose
  • krásně vypíná a hydratuje pleť
  • příjemná vůně
  • pomalu se vstřebává


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.6.2012 19:41:12

Upřímně popularitu tohoto krému moc nechápu. Údajně má široké využití, já jsem pro něj nikdy žádné nenašla. Je hodně hutný a mastný takže na pleť bych si ho dát netroufla ani na noc, když jsem měla období opravdu suché loupající se pleti tak jsem ho zkusila, ale vůbec nepomohl, jen šíleně zmastil a šupinky přetrvávaly. Na ruce je taky moc mastný, možná jen na suchá chodidla. Za mě nic moc.

  • snad jedině cena
  • hrozně mastný a hutný
  • nepoužitelný na problematičtější pleť
  • suché loupající se pleti nepomáhá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 17:49:35

Je to sice recept krásy mojí babičky, která si ho stále už 80 let kupuje, já ale myslím, že je dávno překonaný. Je na mě šíleně mastný, na tělo rozetřít skoro nejde a na obličeji ho cítím jako dusivou vrstvu. Na trhu je spousta hydratačních krémů a pokud ho někdo kupuje kvůli ceně, tak i levnějších. Díky parfemaci ho nemůže používat ekzematik nebo člověk s dermatitidou. Já sama pro něj nemůžu najít využití.

  • nevím
  • příliš hutný
  • mastný
  • na obličeji se vstřebává celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.7.2012 16:17:17

Opravdu hutný a mastný krém, který se hodí ideálně na hory nebo do velké zimy. Jiné využití v něm opravdu nevidím. Na obličeji vytvoří mastný film, který se pomalu a obtížně vstřebává a parfemace také není nic moc. Na běžné nošení to není vhodný krém.

  • ideální do zimy
  • parfemace
  • hutný a mastný krém


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.7.2012 20:51:03

Tento krém už má za ty roky prostě své kouzlo. Na obličej ho nepoužívám, ale na zbytek těla super. Je to dokonalý pomocník na suché ruce, lokty i drobné odřeniny. Jeho vůně se mi taky líbí. Pokaždé když otevřu krabičku přepadne mě nostalgie a vzpomenu si jak mě s ním patlala maminka. Je opravdu dobrý

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.7.2012 21:10:10

Nivea krém je prostě klasika, mám doma asi dva a nezklame, netluče se mi s parfémy, vlastní vůně je super, moc příjemná. Krém hezky hydratuje, dlouho vydrží, jen studenýma rukama je skoro nenamazatelný :D Já osobně ho používám spíš jako takovou masku, dám silnější vrstvu, nato bavlněný ponožky a nohy jsou do rána perfektní. Doporučuji.

  • vůně
  • hydratace
  • horší roztíratelnost
  • velmi mastný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 20:26:25

Nechápu, co na tom ty lidi vidí. Já ho zkoušela jen párkrát - kupuje si ho jen otec, protože chudák nic jiného nezná, a je to děs a hrůza. Je šíleně hutný, mastný, vůbec se nevstřebává. Když si ho nanesete na obličej, lesknete se jako zrcadlo, v případě použití na rukou zase nemůžete na nic a nikoho sahnout, nebo to umastíte. Vůně taky není nijak pěkná.

  • ochrana před mrazivým větrem možná?
  • hutný
  • mastný
  • těžce vstřebatelný


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.11.2012 10:45:53

Samozřejmě že ho koupím znovu. Je to taková alfa a omega mojí kosmetické výbavy. Nechci aby došlo k mýlce, používám dražší a cílenější produkty, ale tento krém mám prostě doma vždy ve velkém balení, protože ho používám na suchá místa na pleti - když se začnu loupat, stačí 3 dny mazat a zase se to na dlouho zpraví, pak ho také používám jako základní surovinu do tělového mléka, které si míchám ze pštrosího oleje, kokosového oleje, trošky glycerinu a právě nivei. Stačí prostě pořádně rozmíchat, kokosový olej je tužší, pštrosí olej zas při pokojové teplotě tekutý, nivea dodá správnou konzistenci, omezí mastnotu. Jinak Niveu samozřejmě používáme v zimě do mrazu jako ochranu pleti. Líbí se mi i to staromilské plechové balení.

  • všechno
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.11.2012 14:37:14

Klasika v péči o obličej a tělo. Tuto tmavě modrou pikslu mám mnohem radši než její Nivea Soft ségru. Tato kalsická Nivea se hodí spíše na suchou až velmi suchou pleť, protože krém je velmi hutný, ale to mi moc nevadí. Stačí malé množství a hezky hydratuje.

  • cena
  • hodí se na obličej i na tělo
  • hydratace
  • nevhodný na mastnou pleť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.11.2012 14:52:48

Tuhle klasiku zná asi každý a já ji mám spojenou s nostalgií, nic víc. Krém je to určitě dobrý - třeba odřený nos z rýmy zahojí rychle, ale vadí mi obtížná roztíratelnost a mastnota, která je pak na obličeji, ucpává pory a už ani ta typická vůně se mi nelíbí, takže bych si už nekoupila. Plechovkové balení mi vadí kvůli víčku, které občas jde špatně otevřít.

  • dobře hydratuje pokožku
  • plechovkový obal
  • špatně se roztírá a zanechává mastný film
  • ucpává pory
  • už mi ta typická vůně spíš vadí


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Krém je jednou z mojích stálic na podzim a zimu. Používám ho zejména když vím, že budu déle pobývat v mrazivém či jinak nevlídném počasí - pak namáznu ruce i obličej a klidně i uši. Používám ho i jako balzám na rty, výborný je především pod rtěnku či lesk. Když mám obzvlášť vysušené a rozlítané vlasy, tak si ho namažu do rukou a prohrábnu jimi vlasy, je to rychlé a efektivní. Vůně i mastnější a hutnější konzistence mi vyhovuje, klasickou krabičku má někdy trochu problém otevřít, ale je to prostě klasika...

  • ochranná funkce
  • vůně
  • cena
  • mnohostranné použití
  • dostupnost
  • někdy balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.11.2012 11:01:32

Tento modrý krém je univerzální, v létě jej používám na nohy či po holení, zimě i naobličej a celoročně jím mažu malou dceru, takže jej snesou i lidé s citlivou pokožkou. Je mastnější, ale to někdy není na škodu. Příjemná je mi i klasická niveovská vůně. Pro lidi s mastnou či smišenou pletí je asi tabu v použití na obličej. Na tělo ale super!Za mě teda určitě mohu doporučit, je to klasika.

  • kvalitní mastný krém dostupný v mnoha baleních od mini verze až po pořádný kelímek
  • hůře se vstřebává


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2012 11:05:03

Popravdě moc nerozumím velké oblíbenosti tohoto krému. Mám mastnou pleť s akné, na obličej bych si ho nikdy netroufla dát. Ruce mám naopak suché, i kůži na nohách potřebuju mazat, a tento krém je tak mastný, že mi to dělá zle. I když dám málo, mám ruce mastné ještě dlouho, vůbec se to nevstřebává. Měla jsem ho jednou a už bych si ho nekoupila, snad na paty? Balení je hrozné.

  • žádné
  • velmi mastný
  • nevstřebává se
  • nehezké balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.12.2012 02:14:22

Tento krém zná a má doma snad každý, já ho vlastním jen za účelem "poslední záchrany", ale cíleně jsem se s ním nikdy nemazala. Je na můj vkus velmi hustý tudíž se špatně roztírá a vstřebává. Také mi přijde dost mastný. Velkou výhodou je balení, které lze pořídit snad ve všech velikostech, jinak na tomto krému nic moc zázračného nevidím.

  • možnost použití na tělo i obličej
  • velká škála obalů
  • hutný tudíž se hůř roztírá i vstřebává
  • mastnota


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.12.2012 08:37:22

Jsem s krém velmi spokojená. Na zimu je pro mě nezbytný, jelikož je výživý a já v zimě mám pleť suchou, mám suché lotky, ruce, kolena. A tento krém mi přijde super.Navíc si myslím, že ho seženete skoro všude a za přijatelnou cenu. Bohužel jak je mastný, tak ho nedoporučuji na mastnou pleť já mám pleť smíšenou a vůbec mi to nevadí :-)

  • kvalita vune cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.12.2012 19:05:43

Miluji tyhle hutné krémy NIVEA. Ze všeho nejvíc zbožňuji tu niveáckou vůni, je úžasná. Kvalita produktu je velká, nivea mě snad ještě nikdy nezklamala. Teď v zimě ji využívám opravdu hojně, rukám, nohám, chodidlům, obličeji v těchto mrazech krásně uleví od napjatosti. Navždy budu kupovat Niveu :-)

  • cena
  • vůně!
  • konzistence
  • hydratace
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2013 11:14:47

Niveácká nestarnoucí klasika. Tento krém nejraději používám na horách nebo v zimě na ruce a nohy. Krásně je promastí a hydratuje. Vzheldem k tomu, že se hůře roztírá, na tělo ho nepoužívám. Vyhovuje mi velká škála velikostí balení a příjemná klasická nevtíravá vůně.

  • vůně
  • hydratace
  • hůře se roztírá


Další recenze od 12.2.2013 23:23:12

Klasická modrá Nivea, kterou zná snad každá. Tento krém je velmi hutný, dlouho se vstřebává a zanechává mou smíšenou pleť mastnou. Používám ho jen když jsem na horách, tam mi naprosto vyhovuje. Občas si s ním také mažu ruce na noc. Cena je více než příjemná, ale plechovkové balení mi příliš nevyhovuje

  • opravdu hydratuje
  • cena
  • pleť je po použití mastná
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 12:01:26

Tak toto je snad nesmrtelná a všemi milovaná stálice, kterou jen tak něco nepřekoná. Já zde nemám co vytknout, klasické tmavě modré balení skrývající úžasný krém. Miluji jeho klasickou jemnou vůni. Co se týče hydratace, tak samozřejmě plní svůj účel na jedničku. Mám ráda i konzistenci, sice je trochu hutnější, ale i tak se dobře roztírá a vstřebává.

  • Konzistence
  • Vůně
  • Balení
  • Nic


Další recenze od 19.3.2013 12:15:48

Tahle klasika mi zachránila pleť, když jsem brala Roaccutane, používala jsem niveu pouze na noc, protože se přeci jenom déle vstřebává a navíc jsem nanášela docela slušnou vrstvu. Doteď používám občas na ruce a koupila jsem si do kabelky i to nejmenší balení :) A ta vůně je prostě úžasná!

  • hydratace
  • vůně
  • délka vstřebávání


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2013 15:48:57

Klasika všech klasik :) Tento krém provází celý náš život - od miminka, přes pubertu až do dospělosti a je stále stejně úžasný. Má všestranné využití především na sušší části pokožky a opruzeniny. Krém používám například v zimě na tváře, které jsou poté chráněny před mrazem. Využití najdu i na suché paty nebo lokty. Krém má krásnou niveáckou vůni a nedám na něj dopustit.

  • výdrž
  • hydratuje
  • vůně
  • trošku hutnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2013 19:37:55

Super, super, super!!! Používám už tak sedm let, kupuji stále dokola, mazu se jim i několikrát denně. Kupuji to velké 200ml balení a vydrží mi tak 4 měsíce. Krásné promadti ruce, přitom se dobře vsákne, hezky mi voní, no proste nemam co vytknout:-) doporučuji :-)

  • vše
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2013 12:44:44

Nesmrtelná klasika mezi krémy. Miluji jeho vůni a konzistenci, stejně jako obal v klasické tmavě modré kulaté kovové krabičce. Líbí se mi i to, že jej můžu koupit v různě velkém balení podle momentální potřeby od úplně malinkého na cesty až po maxi balení. Na ruce ani na tělo mi moc nevyhovuje, dost dlouho se vstřebává a tvoří mastný film. Výborný je ale na obličej. Plet´je po něm hebká, ani vysušená, ani přemaštěná, prostě tak akorát. Vyhovoval mi dokonce i v době, kdy jsem trpěla na akné a mastnou pleť. Měla jsem dojem, že se mi po něm plet´nemastí tolik, jako po jiných krémech.

  • Klasická vůně
  • Klasický obal
  • Různá velikost balení
  • Vhodný i na mastnou pleť s akné
  • Pomaleji se vstřebává


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2013 19:31:41

Tento krém kupujeme domů už celé roky, protože rodině vyhovuje, jen já v něm žádný zázrak nevidím. Je hodně mastný, což je fajn, ale hrozně dlouho se vstřebává, na což má člověk málokdy čas. Pro vysušené ruce je to obrovská úleva, když je člověk natře takto mastným krémem, ale rozhodně to nemá dlouhodobější efekt - ruce mám pár hodin zase takové, jako bych je ani nenatírala. Prostě tento bestseller Nivea je spíše z tradice, než proto, že by byl tak dokonalý..

  • hodně mastný
  • vysušené ruce rychle doslova zachrání
  • obal
  • dlouho se vstřebává
  • nepraktické balení do kabelky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2013 15:02:24

Jeden z univerzálních krémů které znám. Mají všestranné pužití. Menší velikost se hodí do kabelky, větší třeba do koupelny. Já ho používala jak na tělo, tak na obličej. Líbí se mi i jeho vůně, je taková příjemná. Má krásnou konzistenci. Možný by se mohl vyrábět v tubě.

  • univerzálnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Krémy Nive jsou klasika, kterou vyzkoušel asi každý a snad každému sednou. Dobře hydratují, není nic, co by se jim dalo vytknout, za málo peněz hodně muziky :) Každopádně teď už nekupuju, ráda zkouším něco nového a ikdyž mi Nivea sedí, hydratuje skvěle, tak z ní prostě nemám pocit luxusu, když se s ní namažu... Prostě účel splní skvěle, ale už neni nic navíc, ale to je jen můj subjektivní problém, takže dávám plný počet bodů

  • hydratace
  • cena
  • vyhovuje každému
  • je univerzální
  • žádné


Já si s ním mažu teda i pusu v zimě ,protože se mi hodně stáva že popraská a je fakt , že nivea je na todle výborná:):-D . Cenově dostupný - velké plus , natož krásně voní a vejde se do každé kabelky , díky více velikostem :) Mimo to se odjakživa krémy odličuji - doporučuji tento:) , do očí nepálí - nemastný:).

  • Cena
  • nemastný
  • dlouhodobě hydratuje pleť
  • krásně voní
  • vůbec nic:)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2013 22:44:29

Domácí univerzální krém už pár let. Používáme na ruce, tělo, obličej, rty. Dobře hydratuje, a vůně není ani po takové době nepříjemná. Trochu hůře se roztírá, a nechává slabounce bílý povlak, takže ho aplikuji většinou jen doma. Pleť mám po něm hodně mastnou, ale to spíš bude mým typem pleti. Výhoda je, že se prodává ve spoustě velikostech balení, a sežene se opravdu všude.

  • cena
  • všestranné využití
  • hydratace
  • na obličeji mastí
  • dlouho se vsakuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 17:11:35

Nivea Creme klasika od Nivei, které nezklame, ale mě ani nijak zvlášť nenadchle. Velké přednost je samozřejmě v balení - které je dostupné v hodně velikostech a tvarech. Krém je velice hustý(což mi velmi vyhovuje) a zároveň se skvěle roztírá, až se divím. Hydratace je také super. Jediné, co mi velice chybí a proto asi snižuje moje hodnocení je velmi jemné a zvláštní vůně.

  • Velikosti balení
  • Hydratece
  • Roztírání
  • Vůně


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 19:35:48

Klasika od Nivey, ktorú pozná asi každý. Má veľmi jemnú vôňu, je konzistencia krému je taká hutnejšia, skôr na suchú pokožku. Vhodný je hlavne v zime či už na tvár, pery, ruky alebo na telo. Ochráni vás pred mrazom. Dá sa použiť aj ako podklad pod make-up. Obal je klasický kelímok. Nemám čo vytknúť, myslím si, že nie je ani veľmi drahý a je to predsa len kvalita.

  • univerzálnosť použiťia
  • jemná vôňa
  • hydratuje
  • trochu hutnejšia konzistencia


Další recenze od 15.8.2013 12:47:00

Pro mě snad nejlepší krém na suchou pokožku. Výborně mi pomohl na ruce a na lokty. Někdy použiji i na obličej a tělo. Nesmrtelný krém. Používám jo snad od dětství. Měl by vyzkoušet každý kdo má suchou pleť.Dá se koupit jak ve velkém balení tak v malém balení, terý se hodí na cesty. Nenašla jsem snad žádný nedostatek.

  • Výborný pro suchou pokožku
  • Dobrá cena
  • Dostupnost
  • Různě velká balení
  • Žádný jsem nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krém je naozaj univerzálny. Ja ho používam len na ruky, či doma alebo ho hodím do kabelky. Dajú sa kúpiť rôzne druhy balenia . Dobre hydratuje a zjemňuje . Kúpite ho naozaj všade . Keďže je dosť mastný, neodporúčala by som ho na tvár, môže upchávať póry, ale suchej pleti by možno vyhovoval. Cena je prijateľná . Odporúčam

  • kvalita a cena
  • hydratuje
  • trochu balenie


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Na tomhle krému jsem byla odchována.Krém je univerzální v použití a jemný.Dobře se roztírá a dá se použít i pod make-up.Dobře hydratuje.Co pokládám za další plus je, že pleť nezmastí. Jeho vůně je krásná a jemná, naprosto unisex.Krém se dá použít jak pro malé dítě tak pro dospělého.Kamarádka si s ním maže i rty. Ještě se mi líbí obal-plechovka.

  • cena
  • univerzálnost
  • vůně
  • hydratace
  • neznám


Asi nejznámnější výrobek od Nivey. Na mastnou pleť bych ho nedopuročovala jinač je to přítel na každé roční období. Občas ho používám i na odličení pleti. Samozřejmně ho nepoužívám jen čistě na pleť, ale prostě všude na těle kde je potřeba. Příjemně mi voní a vyhovuje mi že se roztírá hůře než většina krémů.

  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.12.2013 13:55:12

Kupuji snad už 100 let a pořád je to můj malý zachránce. :) Skvěle hydratuje, i když je hutný, vsakuje se, nemastí a zanechává pokožku heboučkou a hydratovanou. Mám malou krabičku v kabelce, v práci ve skříňce, doma velké balení a pořád ho není dost. :D Předčí i několikanásobně dražší hydratační krémy a že jsem jich vyzkoušela dost. Pouze Nivea mi pomohla od šupinkaté pleti po antibakteriálním make-upu, je výborný i na rty....Prostě klasika, která nikdy neomrzí.

  • cena
  • nezanechává mastný film
  • hydratuje
  • multifunkční využití
  • dá se použít i jako podklad pod make-up
  • nevím o jediné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nivea krémy na obličej jsou prostě klasika. Používám ho už hodně dlouho a moje mamka je s ním taky spokojená. Je super, že prodávají různé velikosti od fakt malého krému až po fakt velký. Mají pěknou jednoduchou krabičku. Vůni mají takovou jemnou, slabou, ale aspoň vyhovuje asi všem. Krém se dobře roztírá, vyživuje, zvláńuje, rychle zasychá, je super na zimu. Je prostě super!

  • různé velikost
  • vůně
  • dobře se roztírá
  • zvláční, hydratuje
  • ani nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tak buď mam divnou pokožku nebo špatný kus :D. Koupila jsem si tento krém poprvé, protože se mi na čele objevily suchá místečka. Když jsem se s tím chtěla namazat tak krém se blbě roztíral a pak najednou se z něj stala voda a po pleti to klouzalo a bílé fleky nešly rozetřít. Zkusila jsem to i na ruce a to stejné. Po chvilce jsem to na stejné místo na ruce zkusila znovu a už to bylo v pořádku, a na čele také. Už to šlo rozetřít jako jiný tuhý krém. :D Tak opravdu nevím co to mělo být, ale už si ho nekoupím.

  • vůně
  • z ničeho nic se z toho stala klouzavý vodička


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2014 10:30:13

Oblíbená klasika, která nic nepokazí, prostě klasický krém od Nivey bez dalších přidaných "hnusů". Na cesty a do kabelky mi vyhovuje malinké balení. Pokožku hezky vyživí, je hebká, hydratovaná, Krém je sice hutný, ale rychle zasychá. Vůně je příjemná. Vyhovuje mi pestrost velikosti balení i dostupnost, je k sehnání všude.

  • cena - kvalita
  • různě velká balení
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.7.2014 11:27:42

Nivea krém je už klasika,ktorá sa predáva roky a sama som ju dlho kupovala,kým som neprešla na Himalaju.Krém je troška hutnejši,ale rýchlo sa vstrebáva.Pokožku zjemňuje a hydratuje.Vôňa je príjemná,jemnulinká,žiadna prehnaná parfemácia,čo mi vyhovuje.Nijak nedráždi ani citlivú pokožku.Dostať sa dá naozaj všade,je v každej drogérii rovnako ako v nákupných reťazcoch.Tiež sa mi páči,že sa dá kúpiť v rôznych veľkostiach,ako malinká do kabelky,tak aj veľká na doma.Ja som mala tento krém rada a všeobecne nejak produkty Nivea obľubujem :)

  • rôzne balenia
  • dostupnosť
  • hydratuje a zjemňuje
  • nedráždi citlivú pokožku
  • asi naozaj nič


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2014 22:47:24

Tuto Niveu jsme používali asi celá rodina, když jsem byla malá, nyní jí využívá pouze matka na namazání těla. Já přešla na přírodní kosmetiku, takže už jí nevyužiji a bohužel je tak mastná a hutná, že ani nevím, co bych s ní dělala, možná tak na suchá chodidla. Někdo si jí maže i na obličej, ale to musí být rozhodně člověk se suchou pletí. Co se složení týče, tak není nijak extrémně špatné.

  • Vhodný maximálně na hodně suchou pokožku.
  • Cena.
  • Strašně hutný a mastný.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Klasika mezi krémy. Univerzální použití. Máma mě teda mazala něčím podobným, co je podobný Nivee, ale na jeho název si nevzpomenu. Jsem atopik a tento krém mi nevadí. Mám ráda jeho vůni. Líbí se mi takové krémové vůně jako je právě Nivea nebo Dove. Tento krém je hutný, mastný, ale nelepí. Sama od sebe si ho sice nekupuji, ale když ho dostanu, nemám problém ho vypotřebovat. Používám ho na ruce, na suchá ekzematická místa a na nohy. Na rukou se mi rychle vsákne a zmizí pocit suchosti a na nohách je mi to hlavně příjemný. Na ekzém je mi příjemný. Hlavně zbožňuji jeho typickou niveáckou vůni! Doufám, že nikdy tahle vůně nezmizí. Na obličej ho nenanáším, protože mám smíšenou pleť a trpím na akné a byla bych po něm mastná.

  • Vůně!
  • konzistence
  • plechová dóza
  • univerzálnost
  • Nevím


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Klasický krém, který jsem používala na základní škole. S postupujícím věkem jsem přešla na jiné a tento jsem vyzkoušela nedávno. Mám suchou pleť, v zimě extrémně. Nivea mi absolutně nevyhovuje. Špatně se roztírá kvůli své velmi husté konzistenci, vůbec se nevstřebává, už mi ani tolik nevoní jako kdysi, účinek nepozoruji žádný.

  • dostupnost
  • nevstřebává se
  • špatná roztíratelnost
  • balení


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.1.2015 23:12:02

Tradice firmy Nivea. První věc, co si při slově Nivea vybavím. Krém, bez kterého si nedokážu představit můj den. Bezvadně hydratuje. Voní nádherně, svěže, což neodmyslitelně k tomuto krému patří. Používám jej nejen večer před spaním po odlíčení, ale také ráno před líčením. Pro mě, která nepotřebuje bázi pod make-up se hodí. Používám dá se říct jako hydrataci i bázi. Jen se musí pořádně rozetřít, jinak jsem velice lesklá a mastná.

  • Kvalita
  • Vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Mnohostrannost
  • Nic


Další recenze od 20.2.2015 11:25:39

Tento krém jsme zaručeně museli kupovat, když jsem byla malá, protože mi ta vůně něco hrozně připomíná - něco z dětství. Ale nejak si to nevybavuju.. koupila jsem si ho před nedávnem v tom nejmenším balení do kabelky. Větší bych asi nespotřebovala, protože na každodenní použití, na obličej ani tělo bych ho nevyužila na to je na mě moc hutný , ale jako záchranář v kabelce je super, nebo na zimu - na obličej - na hory - když se nemaluji. Je hodně hutný a příjde mi, že v zimě chrání. Ale pleť je o něm lesklá a trošku mastnější, takže jinak bych ho na obličej nepoužívala. Na občasné potření suchých míst na kůži je však super. Vždycky ho už budu mít po ruce. Vůně je pěkná, tradiční, čistá...cítím z ní citrusy

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • klasika
  • mastný
  • hůř se vstřebá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2015 20:18:22

Tolik let miláček naší rodiny, nezbytný krém mezi krémy v naší koupelně. Je to naprostá klasika od Nivey. Je velmi hutný, mastný ale pleť je po něm hebká, hydratovaná a svěží. Já osobně si ho mažu jen na noc, aby se dostatečně vpil. Používám ho i na celé tělo (paty, lokty, ruce, nohy, rty, ale také pomocník při rýmě, když mám odřený nos). Velice praktické jsou různé velikosti krému. U nás je vždy ten největší "kalich" :)

  • velikosti balení
  • hydratace
  • cena
  • nic


Další recenze od 20.3.2015 21:56:48

Mně osobně nesedl. Používám ho na ruce, zkoušela jsem i na rty a vždy když si ho nanesu tak i přes jeho docela hutnou mastnotu se vstřebá a ruce mám opět suché. Na to, že je to pro někoho nesmrtelná klasika a plno lidem nemůže doma vůbec chybět, tak nevím co si mám o tom myslet. Snad asi jen to, že každému sedne něco jiného.

  • balení
  • nehydratuje


Další recenze od 21.9.2015 09:28:47

Jeden z najstarších krémov na trhu a stále jeden z naj. Totálna multifunkčná záležitosť. Páči sa mi modrá plechová pixla a vôňa, ktoré sa nemenia už roky. Hoci si na kozmetiku potrpím a používam aj onakvejšie veci, ak sa mi vyhádžu drobné vyrážky, najlepšie pomáha stará dobrá Nivea - namažem na noc a ráno je pleť hladká ako detská prdel, nechápem, ako to robí, keďže patrí do kategórie hutnejších. Dajú sa s ňou aj dobre odlíčiť oči - v prípade núdze. Používam sem tam aj ako krém na celé telo po sprchovaní - zanecháva "fresh" pocit a výborne hydratuje aj suché miesta ako napr. lakte. Mažem ňou kožené veci, ktoré prichádzajú do kontaktu s pokožkou a nechcem používať rôzne boxy a pod. - kožená peňaženka, opasky, kabelky ... a funguje skvele. Koženú peňaženku krémujem niveou už pár rokov a stále je ako nová . A bonus - toť som kupovala pixlu 250 ml za 2,5 eura ... The best of Nivea

  • multifunkčnosť
  • vyhladzuje a zbavuje pleť drobných vyrážok
  • hydratácia a ošetrenie
  • obal a vôňa
  • žiaden


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krém, který jsem používala jako malá holka protože si jej kupovala mamka. Před nedávnem jsem si jej koupila znovu, za mě ale ne. Je šíleně mastný, takže pro někoho se smíšenou, spíše mastnou pletí je absolutně nevhodný. Nechtěla jsem jej vyhodit, a tak jsem si řekla, že jej zkusím využít alespoň na tělo, a ačkoliv tam je má pokožka velmi suchá tak mi taky nesednul. Strašně dlouho se vstřebává, a i když se vstřebá zanechá na pokožce takový mastný film. Za mě prostě ne.

  • Vůně
  • Obal
  • Je příliš hutný
  • Šíleně mastný
  • Nevstřebá se
  • Nevhodný pro mastnou a smíšenou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Klasika od Nivea, kterou zná a vyzkoušel asi každý. Je tu ale vidět, že cena odpovídá kvalitě. Obal je hodně nepraktický. Obal se těžko otvírá, navíc je těžký, pro převážení nepraktický. Krém má takovou chemickou parfemaci. Je hodně hutný takže na běžné promazání nevhodný. Používám na namazání suchých loktů a kolen.

  • cena
  • parfemace
  • obal
  • hutný


Další recenze od 24.5.2016 12:16:00

Už dva měsíce ji používám každý den jako noční krém a musím říct, že je opravdu zázračná. Měla jsem velké problémy s pletí po vysazení antikoncepce, udělalo se mi děsné akné a do toho šupinky. Vyzkoušela jsem dražší krémy, které pleť zklidnily jen na chvíli. Už jsem byla tak zoufalá, že jsem sáhla po nivee a do dvou dnů jsem viděla pokroky. Pleť byla nádherně uklidněná a hydratovaná, šupinky mizely a nové akné se neobjevovalo. Teď mám pleť jak miminko, akne zmizelo a ještě navíc mi pomalu mizí i jizvy po akne a pozoruju úbytek černých teček. Je zázračná!

  • Velké balení vydrží dlouho
  • Nízká pořizovací cena
  • Hydratuje
  • Mizí akné a šupinky
  • Vůně
  • Hůře se roztírá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2016 15:43:40

je super :) špatněji se rozetírá,protože je hutnější,ale jinak super,tuto značku mám ráda a jejich vůně jsou skvělé :) určitě bych znovu koupila. je všude k sehnání a vyrábí se zatraceně dlouho a věřím,že i dlouho bude,a že bude pořád tak skvělá a voňavá :) Tento krém určitě každý zná takže netřeba více komentovat

  • stará známá dobrá nivea
  • hutný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Klasický krém od Nivey s všestranným využitím. Normálně jej nepoužívám, ale v nouzi jsem jej koupila a používala místo krému na ruce a na tělo, protože nebylo nic jiného. Krém je hodně mastný, tuhý a dlouho trvá, než se vstřebá do pleti. Na rukou vytvoří mastný film, ale nehydratuje do hloubky, pokožka je po chvíli opět suchá. Nesmí se jej použít moc, jinak je pokožka hodně mastná a ulepená. Proto je vhodný spíš na zimu.

  • všestrannost využití
  • delší vstřebatelnost do pleti
  • mastný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Naprostá klasika :)... Používám ji ale jenom, když mám někde suché místo, pak je skvělá taky na ruce. Mínusy jsou hlavně v dlouhé době vstřebávání, hutnost a mastnota, takže na mastná místa ji nemám ráda. Kelímek je legendární, i když se hrozně špatně otevírá a zavírá :(. Vůně je božská a nezapomenutelná, k ničemu nepřirovnatelná :)..,

  • Vyživuje
  • Hydratuje
  • Hutnost
  • Mastnota
  • Nevhodná na mastnou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.1.2017 13:18:56

Kultovní produkt značky Nivea. Tento krém je opravdu univerzální, dá se použít na celé tělo i obličej, pokud ho máte hodně suchý. Já ho nepoužívám pravidelně, na to je na mně moc hutný, ale mám jako pomocníka při spáleninách, vyrážkách a podobných nepěknostech. Jedna známá s velmi citlivou pletí si tento krém nemůže vynachválit, používá ho roky a je to jediný krém, který na své pleti snese, takže to potvrzuje jeho kvalitu a šetrnost. Navíc skvěle voní. Vřele doporučuji.

  • Šetrný k pleti
  • Vůně
  • Hydratace
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Klasická stará dobrá Nivea. Snad není nikdo kdo by tenhle krém neznal ani z doslechu. Dobře hydratuje a krásně se vsakuje do pokožky. Mám ráda menší balení, které se vejde akorát do kabelky. Co vidím jako nedostatek tak bych brala balení v tubě, párkrát se mi stalo, že jsem krém špatně dovřela a měla jsem upatlanou celou kabelku.

  • různé velikosti balení
  • hydratace
  • brala bych balení v tubě


Další recenze od 17.8.2017 11:41:03

Krém krásně hydratuje a má svoji klasickou vůni. Líbí se mi, že je k dostání v různých velikostech. Začala jsem ho používat i na oholené nohy místo krému po holení a nohy mám potom krásně hydratované a nemám vůbec žádné pupínky. Je celkem hustý, ale na namazání ho stačí málo. Cena je taky celkem příznivá, takže já jsem moc spokojená.

  • hydratace
  • vůně
  • různě velká balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.10.2017 09:43:41

Tento krém považuji za stálici mezi ostatními krémy a nedám na něj dopustit. Je výborný k ošetření jakéhokoliv suchého místa na těle a výsledky jsou vidět již po prvním použití. Přítel ho např. používá na ztvrdlé paty a kůži má od té doby výrazně měkčí. Já jsem se pomocí tohoto krému zase zbavila šupinek na nose. Coby pleťový krém na každodenní použití bych jej moc nedoporučovala, jelikož je velmi mastný a hlavně hutný a tím pádem se špatně roztírá a následně vstřebává, nicméně na ošetření některých problematických partií (těch velmi suchých) je ideální - tam se vstřebá a kůži opravdu zjemní.

  • Univerzální krém vhodný na ošetření velmi suchých míst
  • Vůně, cena
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Saloos Jojobový olej

4.2 81% 9 recenzí

Saloos Meruňkový olej

4.2 80% 5 recenzí

Hůře hodnocené