Saloos Sprchový olej recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Saloos Sprchový olej
Gely a mýdla Saloos Sprchový olej - obrázek 1
Gely a mýdla Saloos Sprchový olej - obrázek 2
5 4.6 11
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Sprchový olej

věk
25-34

Další recenze od 7.6.2012 23:27:33

Grep: Velké zklamání mě čekalo, když jsem koupila tento olej a vyzkoušela zároveň se svou láskou mandlovým sprchovým olejem od L'Occitane. Je to obrovský rozdíl. Má špatný dávkovač, vyteče na ruku hodně oleje, když si nedáte pozor. Konzistencí na mě působí, jako kdybych se myla stolním řepkovým olejem, kůže po smytí zůstane mastná, ale ne hebká, oproti L'Occitane je ho potřeba i o dost víc. Za tu cenu se tedy ani nevyplatí. Stejně se pak ještě musím namazat.

  • Obal je hezký leč nepraktický
  • Grepový voní pěkně
  • Cena nic moc
  • Nepůsobí kvalitně a luxusně
  • Na umytí ho je potřeba docela dost


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 08:44:25

Já mám tento olejíček na sprchování Rakytník-Orange a jsem velmi spokojená. Krásně voní, je ale hodně tekutý, takže se musí s lahvičkou manipulovat opatrně, protože i lahvička má zbytečně široké hrdlo, které se nezužuje. Jinak hezky pění na mokré pokožce a ta vůně pomeranče je opravdu úžasná, jen je škoda, že vůně na pokožce dlouho nevydrží, ale důležitější je spíš to, že pokožka není mastná, ale hezky jemná a hydratovaná.

  • nádherná vůně
  • pokožka není mastná ake krásně hydratovaná a jemná
  • dobře pění
  • cena je příjemná
  • široké hrdlo obalu
  • vůně moc dlouho nevydrží na pokožce


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 10:08:43

Měla jsem tento sprchový olej ve variantě Rakytník-orange a ta vůně je naprosto božská, miluju ji. Olej docela obstojně pění, pokožku hezky umyje, nezůstávám mastná, ale naopak mám kůži hebkou a jemnou. Velkou nevýhodou ale je, že olej strašně rychle ubývá - vydržel mi doslova na pár umytí. Docela nevychytané je i dávkování - hrdlo je zbytečně široké a špatně se koriguje množství. Asi si ho ještě někdy pro radost koupím, na pravidelné používání to ale není, nedoplatila bych se.

  • nádherná vůně
  • dobře pění
  • pokožka nezůstává mastná
  • hydratace
  • nepraktické dávkování
  • velmi rychle ubývá
  • poměrně vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2013 08:50:05

Mám rakytníkový s pomerančem a jsem nadšená, pleť mám po umytí vláčnou a hebkou, není mastná, ale je moc příjemná na dotek. Není potřeba žádných tělových mlék po koupání. Jediné co bych vytkla, je šroubovací víčko. Když se sprchuji je to malinko nepraktické, bylo by lepší zacvakávací. Produkty s rakytníkem zbožňuji, takže koupím znovu.

  • Vůně
  • Po použití je kůže vláčná
  • Víčko


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2014 19:33:24

Na sprchování používám Grep - opravdu krásně grepově voní, ideální na ranní sprchu. Po umytí už se nemusím mazat žádným krémem nebo mlékem. Ještě radši mám holicí olej Satén - nejlepší všc na holení, mnohem lepší něž všechny gely a pěny, které jsem zatím vyzkoušela. Navíc po něm mnohem méně zarůstají chloupky a kůže je krásně hebká. Jediná nevýhoda je nepraktická lahvička.

  • dostatečně hydratuje
  • hezky voní
  • na holení opravdu skvělý
  • špatně se dávkuje


věk
15-24

Další recenze od 7.12.2014 19:11:19

Sprchové oleje jsem si zamilovala. Pokožka není mastná, ale krásně vyživená a není už potřeba se ničím mazat. Zatím zkouším různé varianty a hledám vůni, která by mi nejvíce vyhovovala, některé mi totiž moc nevoní. Navíc je to skvělá věc na holení, už nepoužívám nic jiného. :) Co mi vadí je obal, je takový moc obyčejný a nepraktický. Časem jsem se naučila vylít přesně takové množství, jaké je potřeba a není ho moc a vydrží déle. :) Vyplatí se objednat z internetu, cena je nižší než v kamenných obchodech. ;)

  • Hydratace
  • Přírodní složení
  • Olej na holení
  • Obal


věk
15-24

Pro mě největší objev pro tento rok. Mám levanduli, krásně voní. Škoda jen, že nevydrží déle. Obal je velmi nepraktický, ale časem jsem se s ním naučila zacházet. Po nanesení oleje se vytvoří taková emulze, kterou se pěkně umyjete. Po opláchnutí není pleť mastná, ale jemná a vyživená. Sice rychle ubývá, ale to mi nevadí.

  • umývá
  • voní
  • nemastí
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2016 23:02:47

Zatím nemám vyzkoušených sprchových olejů tolik, ale tento se mi zdá, že dělá, co by dělat měl. Pokožku po něm mám méně šupinatou, hebkou a hydratovanou. Olej jsem si pořídila ve variantě Grep a vůně je příjemná, přírodní a nevtíravá. Balení je trochu ouvej, konzistence je řídká a z lahvičky velmi živě teče, bojím se, že mi dlouho nevydrží. Cenu bych možná čekala spíše nižší.

  • hydratuje
  • příjemná nevtíravá vůně (Grep)
  • konzistence a dávkování - olej je řídký a je ho potřeba více


věk
35-44

Další recenze od 6.5.2016 21:48:41

Mám vůni grep a je naprosto skvělá. Svěží a velmi příjemná, pokožka po sprchování voní docela dlouho. Olejíček nádherně zvláční pokožku, není třeba se po sprše už mazat. Jediná nevýhoda, jako u předšlých recenzí, je obal. Velmi nešťastné balení, na které by člověk ve sprše potřeboval ještě jednu ruku. Já už kupuju větší neprůhledné balení, což je trochu praktičtější, má jen úzkou dírku na vylévání oproti nejmenšímu průhlednému balení. Až na tento nedostatek jsem ale velmi spokojená a kupuju zas a znova (vždy z e-shopů, je to levnější a větší balení).

  • zvláční
  • nádherně voní
  • obal


Další recenze od 20.5.2016 12:51:10

Grep: Místo do sprchy, tento olej dáváme do vany, co mám na něm ráda je vůně, ta je šťavnatá, fresh..super :) olejíček je nadprůměrný, ale zas tak mě nezaujal svými vlastmi abych ho musela mít stále :) hezky voní, vodu ve vaně zmastí, pokožka není po vylezení z vany suchá. Můžu ho doporučit. S dávkováním musím souhlasit, že je na nic, vylijete toho prostě víc, než by jste chtěli, je potřeba opatrnost :)

  • vůně
  • slibuje co má
  • cena
  • balení


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené