Schauma 7 bylin šampon recenze a zkušenosti

Šampony Schauma 7 bylin šampon
Šampony Schauma 7 bylin šampon  - obrázek 1
Šampony Schauma 7 bylin šampon  - obrázek 2
5 4.1 13
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Schauma

Recenze produktu
Schauma 7 bylin šampon

Další recenze od 28.12.2012 16:47:32

Šampon Schauma 7 bylin pro normální a mastné vlasy je jeden z mích oblíbených šamponů.Nestojí moc peněz,má příjemnou vůni bylinek,která vydrží celkem dlouho a navíc se po něm nemastí vlasy.Vlasy jsou krásně lesklé,ale neudělá nějaký extra objem vlasů.

  • Cena
  • Vůně
  • Lesk
  • Nepřidá moc objemu


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.12.2012 21:00:27

K tomuto šamponu se velice ráda vracím. Připadá mi nejlepší ze všech druhů šamponu Schauma a to jsem vyzkoušela všechny kromě těch na suché vlasy. Šampon vlasy hezky umyje, dostatečně pění. Vlasy jsou po umytí čisté, lesklé a nadýchané. Šampon je dostupný snad všude a vůbec není drahý :)

  • cena
  • dostupnost
  • dobře pění
  • po použití lesklé a nadýchané vlasy
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Šampony Schauma mám celkově ráda. Kupuji je převážně příteli, já používám kadeřnické značky, ale občas mu je uzmu pro sebe :-) 7 bylin je leký osvěžující šampon, pěkně voní, hodně pění a hezky vlasy vyčistí. Nevysuší. Prostě za ty peníze je to kvalitní přípravek.

  • Hezky čistí
  • Dobře pění
  • Velmi dostupný
  • Vlasy nezatíží
  • ani nic


Další recenze od 2.2.2013 16:01:42

Nejhorší šampon od Schaumy, který jsem kdy měla. Všechny ostatní mi vyhovovaly, ale po koupi tohoto se mi okamžitě objevily lupy, po umytí jiným šamponem, taky od Schaumy, lupy zase zmizely, proto za mě - nedoporučuji, s ostatními šampony od Schaumy mám však dobrou zkušenost.

  • cena
  • dělal mi lupy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.2.2013 21:50:50

Vyzkoušela jsem už hodně druhů Schauma šamponů, ale tento mi vyhovuje asi nejvíce. Hezky voní, dobře pění a z vlasů se hezky vymývá. Vlasy jsou po použití lesklé a přípravek je nezatíží, takže jsou objemnější. Dá se sehnat téměř ve všech drogeriích za příznivou cenu.

  • příznivá cena
  • vůně
  • hezky pění
  • dobře se vymývá
  • lesklé vlasy
  • přídá objem
  • dostupnost
  • nic :)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.3.2013 12:31:17

Tento šampon mě mile překvapil. Jeho vůně je nenásilná a pro mě příjemná. Vlasy mi zanechal vdušné a úžasně svěží, někomu může ale pokožku hlavy vysušit až příliš. Jako kladné hodnotím jeho dostupnost i cenu, mezi negativa bych zařadila špatné rozčesávání bez použití kondicionéru.

  • Cena
  • Vůně
  • Po umytí jsou vlasy svěží
  • Špatně rozčesatelné vlasy bez použití balzámu


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.3.2013 16:42:01

Tento šampón mi bohužel docela vysušuje vlasy :( Jinak jsou vlasy krásně nadýchané a svěží. Vůně mi je také vemi příjemná, taková nevtíravá. Osttaní šampóny od Shaumy mi jinak celkem vyhovují. Výhodou je dostupnost ve všech drogériích a hypermarketech za příznivou cenu.

  • nadýchané vlasy
  • vůně
  • cena
  • hrubé a sušší vlasy


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 15:20:00

Tento šampón patrí medzi moje obľúbené. Pekne vonia, dobre pení, a čo je najlepšie a pre mňa asi najpodstatnejšie je fakt, že vlasy nezaťažuje. Ak máte mastné vlasy ako ja tak tento šampón určite odporúčam. Vyskúšala som aj ten svetlomodrý určený na rýchlo sa mastiace vlasy, ten však vlasy zaťažoval. Nedostatky som nezaznamenala žiadne.

  • vôňa
  • obal
  • nezaťažuje vlasy
  • dobre pení
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Šampón na vlasoch dobre pení a vôňa je naozaj perfektná. Ako maličké mínus by som uviedla len to, že je trochu väčší otvor na tom šampóne a niekedy sa stane , že si aplikujete na ruku šampónu viac ako potrebujete. Cena je tiež super, býva často v akciách. Vlasy sú voňavé a toľko sa mi po ňom nemastia. Nerobí lupiny. Odporúčam

  • vôňa
  • cena a kvalita
  • nerobí lupiny
  • žiadne


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
mastné
hnědé

Další recenze od 16.3.2014 14:13:31

Tohle je snad nejlepší šampon,který jsem kdy měla.Nepotřebujete k němu ani kondicionér.Vlasy jsou po něm hebké a nadýchané.Honí někdy jako jablko ale spíše po tich bylinkách.Obal se mi líbí,není moc přeplácaný ani úplně prázdný.Je k němu i kondicionér,který není podle mě ani potřeba.Schauma má u mě vždycky místo. :)

  • vůně
  • cena
  • obal
  • kvalita
  • výsledek
  • žádné nedostatky jsem zatím neoběvyla


Chtěla jsem vyzkoušet něco od Schaumy.Tenhele šampon mi padl do oka hned když jsem ho viděla.Oslnila mě jeho vůně i 400 mililitrové balení.Je bez silikonů,takže nezatěžuje vlasy.Dělá i větší objem valsů.Je pro normální až rychle mastící se vlasy.S tímto šamponem mi vydrží vlasy nemastné i 4 dny.S jinými šampony je to tak 2-3,a ten 3 den je to už katastrofa!Tenhle šampon je nejlepší který sem kdy měla.Vřele doporučuji!

  • balení
  • cena
  • vůně
  • nezatěžuje
  • objem
  • dostupný
  • bez silikonů
  • žádné!


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Hodně muziky za málo peněz. Schaumu mám obecně hodně ráda, jsou to dobré šampony a tenhle mě obzvlášť pozitivně a příjemně překvapil. Dobře pění, pěna je jemná a dobře se vymývá. Dobře vlasy umyje, neštípe do očí a nepálí do pokožky. Řekla bych, že je jemný ale účinný. Vlasy jsou po něm hezbké, jemné, nelétavé a dobře rozčesatelné. Budu ho kupovat i pro děti.

  • nízká cena a dobrá účinnost mytí
  • nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 20.11.2017 22:38:59

Šampon který je určen pro normální až rychle se mastící vlasy,bez silikonů,vlasy nezatěžuje,400ml balení.Dobře vlasy umyje,dobře se i vymývá,dobře pění,je jemný,příjemná vůně.Po tomto šamponu se opravdu vlasy daleko méně mastí,jsou i nadýchané.Plus je i příznivá cena.Velmi mile mě překvapil.Doporučuji!

  • jemný
  • dobře umyje
  • dobře pění
  • dobrá cena
  • ........................


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Daddy-O

4.1 79% 7 recenzí

Hůře hodnocené