Sephora Classic Foundation Brush recenze a zkušenosti

Štětce na tvář Sephora Classic Foundation Brush
Štětce na tvář Sephora Classic Foundation Brush - obrázek 1
Sephora (96)
3.5 z 5 5 3.5 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
27%
4 hvězdy
9%
3 hvězdy
55%
2 hvězdy
9%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
28 %

Recenze produktu
Sephora Classic Foundation Brush

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z prvních štetců, který jsem si pořídila před mnoha lety, kdy jsem si ještě neuvědomovala, že je nejdůležitější investovat do štětců té nejvyšší kvality ... Tento plochý štětec je na nanášení make-upu naprosto nevhodný, make-up nanáší nerovnoměrně, zanechává čmouhy, tahy štětce jsou viditelné, má velkou spotřebu make-upu, jelikož se hodně vsakuje do štětce. Make-up se nanáší prsty mnohem lépe a s lepším výsledkem než s tímto štětcem. Místo štetce doporučuji originální Beauty Blender.

  • štětiny nevypadávají
  • jemný
  • zanechává čmouhy
  • nerovnoměrné nanesení
  • velká spotřeba make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2014 15:58:37

Tento štětec jsem dostala v balíčku věcí ze Sephory. Sama bych si ho nekoupila. Na to jaký je, je až moc předražený. Na nanášení make-upu je špatný, dělá pruhy, make-up pořádně nezapracuje a navíc je docela nepříjemný protože není úplně jemný. Našla jsem mu ale jiné využití. Používám na na nanášení masky, na to mi vyhovuje, jinak bych ho ale nedoporučila. Znám lepší štětce a jsou o více jak polovinu levnější.

  • pevný
  • kvalitní zpracování
  • nevypadávají štětiny
  • cena
  • není dobrý na make-up


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 18:04:38

Tento štětec číslo 47 byl prvním štětcem v mé sbírce. Na dotek příjemný, štětiny jsou husté a nevypadávají. Se štětcem se dá nabrat jak hutnější tak i tekutý make up, i když obtížněji. Nelíbí se mi, že se štětec hůře myje a nápis na něm se postupně ošoupává, což na mě působí lacině. Ale i tak jsem se štětcem spokojena a koupi jiného neuvažuji.

  • jemný
  • hustý
  • levný
  • horší čištění


Další recenze od 26.11.2012 17:51:32

Tento štětec není špatný, je úžasně jemný a make-up se s ním dá dobře zapracovat, ovšem trvá to docela dlouho, ale když si ten čas na to uděláte, jde s ním vykouzlit téměř perfektní make-up bez tahů. Spotřebuje však mnohem větší množství make-upu než při nanášení prsty. Peru ho po každém použití a zatím nevypadl jediný chlup.

  • jemnost
  • čisté a pohodlné nanášení
  • design
  • kvalita
  • větší spotřeba makeupu


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.9.2012 20:15:49

Při nanášení tekutého make-upu dělá štětec čáry :-/ takže se musí zbytek doladit prstama. Jinak je celkem kvalitní, chlupy nevypadávají, je jemný, možná trochu malý. Celkový vzhled obličeje vypadá po nanesení make-upu tímto štětcem hezky uhlazeně :-) Ale co jsem tak četla jiné recenze(i na jiných stránkách) tak ty čáry kvalitnější štětce nedělají, takže šetřím na něco lepšího :-)

  • cenově dostupný
  • nevypadávají chlupy
  • je jemný
  • dělají se čáry při nanášení
  • malý
  • hůř se čistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2012 17:51:12

Na můj vkus není štětec moc jemný, respektive se na dotek podobá levným štětcům a tak bych za něj plnou cenu nikdy nedala. Dostala jsem ho od kamarádky ze Sephory a nějakou dobu mi stačil, pak jsme si koupila Sigmy a od té doby je netknutý. Výhodou je na druhou stranu kvalitní zpracování, nikdy nevypadl ani se neohnul jediný vlásek a dobře se myjí.

  • vydrží a nepelichá
  • cena
  • není nijak extra jemný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Velmi příjemný štětec na dotek, nedráždí pokožku.. Vhodný pro hustější make-upy.. Tekutější je rychle vsakují do štětce.. Při nanášení na obličej zanechává u tekutějšího make-upu na obličeji stopy od chloupků (nenanáší rovnoměrně).. I po ca 30 praních stále jako nový..

  • Jemnost
  • Výdrž
  • Nevhodný pro tekutější make-up


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 11:59:34

Můj první štětec vůbec. Byla jsem s ním velmi spokojená, rozdíl mezi nanášení prsty a tímto štětcem byl znát. Nicméně jsem získala praxi a nyní ho považuji za velmi nevyhovující. Je sice jemný, makeup ale po něm často zůstává slitý do čárek, výsledek je dost "těžký", vůbec se mi s ním v porovnání se stippling štětci nepracuje dobře a už ho nepoužívám a nikdy se k němu nemíním vrátit. Dost špatně se i vymývá. Kladem je, že na rozdíl od mých současných štětců vůbec nepouštěl chloupky. Také nebyl nijak zvlášť zabalený, např. Sigma štětce dorazí v jakémsi pouzdře, do kterého se dají třeba při cestování vsunout a tak chránit.

  • jemný
  • nepouští chloupky
  • nevalný výsledek aplikace makeupu
  • špatně se myje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 09:03:36

Díky tomuto štětci, se kterým se mi nanáší dobře i tekutý make up, nejsou žádné fleky na obličeji. Krásně se s ním nanáší a to i pod oči. Mám ho již přes rok a vypadá pořád stejně, umělé štětiny nevypadávají. Velmi doporučuji!

  • Rovnoměrné nanášení
  • Rychlá aplikace
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 18:25:06

Tento štětec ze Sephory je velice kvalitní, na dotek hrozně příjemný, měkoučký. Make-up se s ním nanáší velice dobře. Jediný mínus je, že pokud make-up nanáší štětcem, máme mnohem větší spotřebu.

  • Hebký
  • Nanáší skvěle make-up
  • Spotřeba make-upu



věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 12:02:43

kvalitní štětec z umělých vláken vhodný spíše pro hustší make-up (tekutý make-up rychle nasává do sebe), dobře se s ním pracuje, je celkově příjemný na dotek, pokud se make-up nenanese rychle, štětec občas dělá jakoby čáry

  • jemnost
  • nevhodný pro tekutý make-up


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Zoeva Face Shape 110

3.3 59% 3 recenze