MAC Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky MAC Lipstick
Rtěnky MAC Lipstick - obrázek 1
Rtěnky MAC Lipstick - obrázek 2
Rtěnky MAC Lipstick - obrázek 3
5 4.7 18
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce MAC

Recenze produktu
MAC Lipstick

věk
15-24

Další recenze od 10.12.2016 23:41:26

V současnosti vlastním dvě rtěnky, jednu z řady Cremesheen a jednu Matte. Cremesheen mám v odstínu Creme Cup, je to moc hezká světlá barvička, bohužel na rtech moc dlouho nevydrží a taky mi někdy na rtech tvoří shluky (usazuje se v rýhách a suchých místech). Matte mám v odstínu Please me, taktéž krásná, výraznější barva. Zde je to již s výdrží lepší, ale rtěnka má tendenci vysušovat rty a poté se usazovat v těch suchých místečkách. Já je tedy moc nenosím, protože mám sušší rty a přijde mi, že rtěnky vypadají dobře pouze na dokonalých, vláčných rtech. Toto je však jediné mínus, které rtěnky mají. Jinak naprostá spokojenost :)

  • pigmentace
  • konzistence
  • vůně
  • poměrně dobrá výdrž
  • široký výběr barev
  • usazuje se v suchých místech
  • cena


věk
25-34

Mám odtieň Rebel. Tento rúž má naozaj super pigmentáciu a výdrž. Aj napriek pitiu a jedeniu stále drží aj keď samozrejme trošku v strede pier zbledne ale rúž vôbec celý nezíde (ako som zvyknutá pri iných rúžoch). Je krémový ale nie lesklý. Hydratáciu neviem posúdiť ale na pocit je veľmi príjemný. Určite si kúpim aj iný odtieň i keď cena je vyššia.

  • výdrž
  • cena


Další recenze od 23.4.2016 01:12:37

Nejsem rtěnkový nadšenec, používám spíš nevýraznější lesky na rty, ale do těchto rtěnek jsem se zamilovala. nyní jsem si koupia třetí odstín. Vydrží na rtech opravdu dlouho i když piju, používám především do klubu, kde už jen ladím přes večer, kupuji si odstíny v matných a když jak píšu nemusím rtěnky, tohle mi přijde úplně něco jiného. Myslím, že si vybere každý i kdo rtěnky zrovna nemusí, tady bych prostě začala od Macu

  • výdrž
  • barvy
  • matné odstíny
  • žádné


Další recenze od 15.9.2015 16:30:24

Vlastním dva odtiene - Ruby woo a Angel - kupovala som v Nemeckom Douglase za nehoráznu cenu cez 20 eur za jeden...Come on, veď je to len rúž. Okrem toho nezdá sa mi, že by bol zas až tak výrazne špecifický, dosť vysušujú pery - ok keď dlhotrvácna, výrazná, krásna červená, tak proste Ruby woo, ale ostatné mi pripadali dosť obyčajné, vyzdvihnúť sa dá farebná škála, jednoduché typické čierne balenie s kovovým gravírovaním, ktoré vyzerá aj po dlhom čase ako nové. Ak by som sa niekedy ocitla v USA a mala možnosť zakúpiť za polovicu, tak ok, využijem to, ale za tých 20 eur naozaj nie, sorry, (snáď len ruby). Poznám lepšie a lacnejšie rúže. Takisto očné tiene, na to že sú drahé ako babina noha, určite sa dajú kúpiť oveľa lacnejšie, kvalitou porovnateľné varianty ...Takže celkovo Mac ma odradil svojou cenovou politikou, pretože za také pálky tá kozmetika nestojí - nehovorím, že je zlá, ale skôr len nadpriemerná a cenovo nadhodnotená. Takisto preslávený štetec na očné tiene 228 - našla som jeho "dupe" od Zoevy za tretinu ceny. Vyhovujú mi oba. Štetce na tvár sú vyslovené fiasko ...

  • farebná škála
  • obal
  • neprimerané ceny


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2015 10:43:47

Rozhodla jsem se pro koupi díky doporučení od několika kamarádek a rozhodně není čeho litovat. Výběr z mnoha odstínů pro přirozený i výrazný efekt. Vybrala jsem si rtěnku Cremesheen, která rty i hezky hydratuje. Barva je krásná, sytá a vydrží každodenní činnosti jako pití, jídlo a jiné. Určitě si časem koupím další odstín. Cena je sice vyšší, ale zcela odpovídá kvalitě produktu.

  • sytá barva
  • krytí
  • výdrž
  • hydratuje
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 27.10.2014 19:57:53

Upřímně řečeno, velice záleží, jaký finish rtěnka má. Některé mi vyhovují více, jiné méně. Tady ve zkratce: Lustre, Matte, Satin, Cremesheen, Frost, Glaze, Amplified, Amplified Creme. Je potřeba slečnám v prodejně přesně říct, co od rtěnky chcete a nechcete, například Matte, jak už název napovídá je matná rtěnka s dlouhou výdrží, ale mezi mínusy se dá počítat vysušování rtů, oproti tomu Lustre nevydrží ani jídlo, ale rty hydratuje. Proto by se měly hodnotit jednotlivé finishe a ne celá skupina rtěnek.

  • záleží na typu finishe
  • záleží na typu finishe


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 10:53:39

Rtěnky M.A.C jsou úžasné, elegantní a splní nároky i náročnějšího spotřebitele. Mají maximální výdrž a barevnou stálost. Obal je jednoduchý a krásný. Jediná nevýhoda-jak se to vezme je textura satin a matt. Pokud má někdo suché rty, vyleze každá šupinka. Ale jinak jsou dokonalé. Z obrovské barevné škály si vybere určitě každý.

  • barevná škála
  • elegantní obal
  • výdrž
  • cena
  • satin a matt dělají neplechu u suchých rtů


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2013 18:24:58

MAC rtěnky jsem okukovala hodně dlouho,jelikož ale vím,že se platí hlavně za značku,stále jsem koupi odolávala. Po nějaké době jsem se ale zamilovala do sytě oranžových rtů a jelikož jsem nikde v obchodech nemohla narazit na opravdu oranžovou rtěnku ani konturku,řekla jsem si,že zainvestuji. No,překvapení opravdu veliké,nečekala jsem,že bude krásně krémová a vůbec nebude vysušovat. Pokud se nejí a nepije,hodně vydrží. Koupě nelituji i když si myslím,že cena je opravdu hodně přemrštěná. Jinak odstín mám Morange.

  • nevysušuje
  • dlouho vydrží
  • krásné barvy
  • možnost vybrat si finish
  • elegantní obal
  • voní
  • vysoká cena
  • přijde mi malá (?)
  • ne dobrá dostupnost v čr


věk
15-24

MAC rtěnky miluju!A vůbec.. miluju celou tu značku, jak můžete poznat z jména:) vlastím 10 MAC rtěnek (ale taky spoustu dalších produktů od MAC). Všechny jsou velmi výrazné/syté (všechny jsou matte,satin,amplified) a to já právě miluju. V nejbližší době do mé kolekce přibudou další a další. A k těm finishes/formulám rtěnek,pokud někdo neví : AMPLIFIED (CREME) - vysoká pigmentace,dlouho vydrží a je docela krémová,ale po několika hodinách už ta rtěnka tak krémová není :) SATIN - velmi se podobá matné rtěnce,akorát tolik nevysušuje a pigmentace je taky fajn MATTE - tak to snad všichni víme co to je :D nejvíce vysušuje, jinak pigmentace je dobrá a vydrží dlouho,samozřejmě CREMESHEEN - střední pigmentace,vydrží míň než ty 3 nahoře (vlastně všechny,které teď budu psát),lesk,hydratační LUSTRE - jemná pigmentace,nevydrží tak dlouhoy,lesk a "mokrý" vzhled FROST - obsahuje třpytky,menší pigmentace GLAZE - nedá se na rtech moc poznat,nevydrží dlouho

  • elegantní balení
  • vůně vanilky
  • pigmantace a to hlavně u satin,matte,amplified
  • mnoho odstínů
  • matte,satin občas vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2013 13:07:58

Já jsem z MAC rtěnek zmatená, dostala jsem Russian red a byla z ní nadšená, klasika, rudá, drží. Jenže jsem si nedávno koupila za libru rtěnku MUA a ta je echt to samé! Další můj odstín byl Chatterbox - krásná růžovka, tu jsem skoro celou vypatlala, pak se mi ulomila a následně jsem si koupila její dupe od Kate Moss, který mi sedí stejně. Takže MAC rtěnky jsou asi fajn, hlavně díky škále barev, ale obsah uvnitř je stejný, jako u ostatních mnohem levnějších a nebýt blogů a youtube, takové haló okolo nich asi není, protože si to moc nezaslouží. Výdrž je super, ale jídlo/pití nepřežije žádná a pigment mi na rtech zůstává po jakékoliv rtěnce. Cena neodpovídá kvalitě. Rozhodně ne v našich poměrech, kde je 500,- za rtěnku docela luxus. Pokud by byla možnost, koupím znova třeba někdy narazím na dokonalou barvu nebo výraznou slevu. Jinak ale do rtěnky nevrazím více, jak 300.

  • obří škála barev a textur
  • u mnohých lze sehnat náhradu stejně kvality
  • cena neodpovídá kvalitě
  • některé finishe vysušují


Nejlepší rtěnky jaké jsem měla možnost vyzkoušet ! Dlouho trvající, dokonale krycí a zároveň velmi příjemné na rtech ! Široký výběr barev potěší snad každou, není možné si nevybrat :-) Obal je jednoduchý, luxusní a zároveň praktický. Já mohu jen a jen doporučit :-)

  • Krásný obal
  • Perfektní výdrž
  • Příjemná na rtech
  • Dobře kryje
  • Široký výběr
  • Pro někoho může být cena


věk
25-34

Další recenze od 26.11.2012 13:48:15

Dlouho jsem hledala kvalitní rtěnku, až díky MAC jsem našla tu dokonalou. Obal rtěnky je klasický, oblý, řekla bych až decentní. Mám krémové (cremesheen) rtěnky od MAC a všechny jsou perfektní. Na rtech zanechávají krémovou sytou barvu, která drží. Díky obrovské škále odstínů si vybere každá žena tu svoji ať už tělovou či sexy rudou. Zatím žádná jiná rtěnka ji nepokořila. A cena? Tu nejoblíbenější mám už rok a stále jí zbývá 3/4. Já osobně už jinou nechci.

  • sytost barev
  • krémový finish
  • výdrž
  • velká škála odstínů
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 12:48:31

MAC rtěnky beru jako jedny z těch nejlepších, ať mám na sobě jakékoliv oblečení, pokaždé najdu odstín rtěnky, který se dokonale hodí. ;) Kromě velkého výběru barev, které výborně kryjí, oceňuji velmi dobrou výdrž. Jediným mínusem by pro někoho mohla být cena.

  • velký výběr barev
  • krytí
  • výdrž
  • cena


Další recenze od 19.5.2012 10:31:53

Tak tyto rtěnky miluji, neuvěřitelný výběr barev, navíc nádherných barev, že si vybere i ten, kdo rtěnku nepoužívá. Na rtech je rtěnka velice příjemná, používám už i namísto balzámu, jelikož rty příjemně promastí. Obal je neutrální. Cena by mohla být o něco nižší.

  • velký výběr barev
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 18.5.2012 20:55:38

Je pěkně krémová, snadno se nanáší a vydrží cca 5 hodin. Po zaschnutí se rtěnka jakoby zmatní. Mám barvu rebel. Nehydratuje, ale ani nevysušuje. Barvy jsou pěkně pigmentované a velmi dobře kryjou. Cena se bohužel pohybuje ve vyšší hranici. Na výběr je ale opravdu spousty a spousty barev. Leské, matné, decentní, syté atd...

  • výběr barev
  • dobře kryje
  • výdrž
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Chanel Rouge Coco

4.6 89% 9 recenzí