Swiss O'Par Silver šampón recenze a zkušenosti

Šampony Swiss O'Par Silver šampón
Šampony Swiss O'Par Silver šampón - obrázek 1
Šampony Swiss O'Par Silver šampón - obrázek 2
5 3.2 37
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 37 recenzí
  • Výrobce Swiss O'Par

Recenze produktu
Swiss O'Par Silver šampón

věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
černé

Další recenze od 13.3.2012 23:47:13

Tenhle šampon je spíše trošku nižší třída,zkoušela jsem ho několikrát a nějak mě nenadchnul.Je pravda že moc nebarví,takže nechat působit pět minut jak se píše na obalu je nanic,nebude žádný efekt.Jako nouzovka dobrý,ale jinak bych ho nebrala....

  • cena
  • dostupnost
  • skoro nebarví


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Oproti jiným Silverům mi přijde vysoce koncentrovaný, takže si ho přidávám občas do vlasů napěněných jiným šamponem. I bez delší doby působení vlasy vybělí. Neměl by se používat ihned po odbarvení, výsledný tón pak může být i do fialova. Moje sestra ho používá na hnědé promelírované vlasy, je spokojená a udržuje si tak melíry bílé.

  • koncentrovanost
  • cena
  • dostupnost
  • výsledek
  • vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 14:01:39

Melíry opravdu prokouknou, vlasy vysušuje, takže je důležitá následná regenerace, je lepší nechat trochu déle, aby to mělo efekt, maximálně však 3-4 do týdne používat. Je srovnatelný s Lorealem silver a podobnými dražšími značkami.

  • efekt jako u dražších produktů
  • cena
  • vysušuje vlasy
  • je lepší nechat déle na hlavě


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 20:36:49

Výborná věc! Tento šampón jsem zakoupila z čiré zvědavosti a jsem nadšená. Používám ho při každém mytí a nechávám působit cca 10 - 15 min. Krásně mi stáhne nažloutlý odstín vlasů do platiny. Vlasy mi nevysušuje, naopak je mám po něm krásně hebké a lesklé. Tohoto šampónu se jen tak nevzdám :)

  • krásně stáhne nažloutlý odstín vlasů a po použití jsou vlasy krásně hebké a neuvěřitelně lesklé
  • žádný


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 18.3.2012 00:09:58

Mě teda tento šampon nenadchnul. Musí se nechat působit aspoň 10 minut, aby byl vidět nějaký výsledek. Oproti jiným silver šamponům z kadeřnických potřeb je tento opravdu slabý. Navíc vlasy dost vysušuje, je třeba si po něm umýt vlasy výživným šamponem nebo alespoň použít dobrý kondicionér jinak z vlasů udělá suché nerozčesatelné roští.

  • dá se sehnat v běžné drogérii
  • slabé účinky bělení
  • vysušuje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.3.2012 15:40:34

Tento Silver šampón jsem používala, když jsem měla blond vlasy. Na obalu je napsáno snad, že se má spláchnout po 1 minutě působení, ale za tu dobu s vlasy neudělá nic. I když se nechá dlouho působit, tak stejně stáhne jen minimum žlutých odlesků.

  • Cena
  • Dlouhé působení


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.3.2012 17:18:27

Výborný stříbrný šampon. Používám pouze na melír a jsem velmi spokojena. Nechávám působit cca 5 minut a vždy dosáhnu požadovaného výsledku. Určitě si jej koupím znovu.

  • cena
  • dobrá dostupnost v drogeriích
  • výsledek
  • na obalu napsáno, že účinkuje za 1 min. ovšem je nutno nechat působit déle


Mě osobně příliš neoslovil, čekala jsem výraznější výsledek, po jedné minutě je nulový, když ho nechám déle tak stejně nic moc nepozoruji. Jediné co vidím jako plus je, že se mi po něm pěkně lesknou vlasy.

  • cena
  • neúčinkuje příliš


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 22.3.2012 08:49:04

V porovnání s jinými silver šampony, které jsem vyzkoušela, musím bohužel říct, že výsledek je nulový. Nedovedu si představit, jak dlouho bych jej musela na vlasech mít, aby mi stáhl nažloutlý tón. Takže ačkoliv je cen velmi dobrá, znovu rozhodně nekoupím, protože pro mě vyhozené peníze.

  • nevysušuje
  • neúčinkuje tak jak má


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 22.3.2012 23:40:34

Tento silver šampon je za příznivou cenu a dostupný v drogerii, takže velké plus. Koupila jsem si ho za účelem(jako asi všichni) potlačit jemně nažloutlý odstín ve vlasech a vykouzlit lepší barvičku. Když jsem šampon nechala působit 5 min., tak se nedostavily nikterak velké účinky. Posunula jsem tedy dobu působení na 10 min.-všimla jsem si sem tam pěkných "stříbrných" odlesků ve vlasech-ale jen ten den po umytí. Dost vysušil-už při vymývání jsem si všimla, že jsou vlasy hrubé. Takže potřeba následně dost regenerovat. Žlutý nádech mi potlačil mírně (ikdyž já ho neměla nějak výrazný). Pro lepší efekt je nutné nechat působit déle, ale dost vysušuje vlasy a ne vždy je na to čas. Fialový nádech mi na vlasech nikdy nezůstal. Hodí se dle mého spíše na udržování melírů nebo barvy. Stáhnutí žlutého nádechu s ním moc nejde. Jedině si dlouhým působením vysušit vlasy a výsledek se možná dostaví.

  • cena
  • dostupnost
  • vlasy jsou po něm lesklé
  • nutnost delšího působení
  • vysušuje vlasy


Další recenze od 2.4.2012 15:53:15

Zatím sem šampon použila 2x, vlasy hodně vysušuje ale když použiju kondicionér nebo masku nejsou suché vůbec. Barevného rozdílu sem si všimla už po druhém mytí a je opravdu znatelný. Nemám zkušenost s jiným silver šamponem a tak nemůžu srovnávat. Určitě si ho ale koupím znovu.

  • vybělení vlasů
  • hodně vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Z tohoto silveru jsem byla velmi zklamaná a rozhodně znovu nekoupím. Nebělí, nestahuje žlutou, nepění, nečistí vlasy, nedělá prostě nic (jo, obarví vlasy na šedo). Použila jsem dvakrát a letěl do koše. Srovnání mám jen s Bonacurem a Lorealem a oba jsou nesrovnatelně lepší.

  • nic
  • vše!


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2012 16:01:41

Bohužel nemůžu porovnat s jiným silwer šampónem, ale tento už mám koupený po několikáté a budu v koupi pokračovat asi i proto, že v drogerii jiný neprodávají. Nechávám ho působit klidně půl hodiny i déle a výsledek je opravdu viditelný stahuju si tím blond ze žluta do bíla a opravdu funguje. Bohužel vysušuje a po "šamponování" vracím vlasům hydrataci pomocí masek.

  • funguje
  • vůně
  • jedinný drogérkový
  • vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 10.5.2012 20:17:39

Z tohoto šamponu mám smíšené pocity. Poprvné jsem ho nechala jak je uvedeno 5 minut. Efekt naprosto nulový. Potom jsem přidávala, až na 30 minut. Některé žluté pramínky melíru mi to stáhlo pěkně a některé vůbec ne. A ještě k tomu jsem měla modré pramínky sem tam :D používám ho jen jednou týdně, spíše pro lepší pocit

  • neutralizuje žlutou barvu
  • dost barví


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.6.2012 19:55:35

Tak jsem ho dnes také poprvé zkusila, po zhlédnutí zdejší konverzace jsem si zvolila prostřední čas - 15 minut a po smytí ještě použila kondicioner (shauma gliss kur), abych předešla vysušení. VÝSLEDEK - SPOKOJENOST. Některé pramínky nechytly, ale věřím že druhé umytí to doladí :-)

  • cena
  • odstraní žlutou
  • nestačí 1min působení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho na vyzkoušení, ačkoliv jsem mu moc nevěřila, ale za tu cenu se to dá přežít. Musím říct, že šampon mě příjemně překvapil. Použila jsem ho zatím 2x a musím říct, že žlutý nádech vlasů mi opravdu stáhl a teď mám blond hezčí. Nechala jsem ho působit asi 10 minut, protože minuta mi připadala málo dle recenzí tady. Šampon dle mě i dost vysušuje vlasy, tak je důležité použít masku nebo kondicionér.

  • stahuje žlutý nádech
  • cena
  • vysušuje vlasy
  • je potřeba nechat působit déle než je uvedeno na návodu


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 3.11.2012 12:35:20

Tak tenhle šampon si určitě už nekoupím. Nemá žádný výsledek, akorát cuchá vlasy. Vždycky jsem po něm musela použít ještě jiný šampon protože tenhle nepění. Zkusila jsem ho kvůli ceně a dobré dostupnosti. I když jsem si po něm dala výživnou masku, špatně se mi vlasy rozčesávaly.

  • dobrá dostupnost
  • nezesvětluje
  • cuchá vlasy
  • nepění
  • vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 10:52:05

Přijde mi že vůbec nefunguje. Akorát vlasy vysučuje. Na uplne blond/bílé vlasy asi funguje, když ho necháte 10 min, ale kdo chce vysušující sampon mít na hlavvě 10 min. Na plavou co mám já (chci jen potlačit teplé/zlaté tony) je absolutne na nic. Mám srovnání s Matuschkou a to je nebe a dudy :) matuschka je levnejší (1 litr za 260Kč) a mnohem mnohem lepší!

  • nic moc
  • nefunguje jak má


Další recenze od 24.1.2013 12:11:26

Tak já koukám kolik tady je špatný ch recenzi.. Já jsem teda naprosto spokojena, narozdíl od lorealu vlasy nejsou vůbec vysusene a vůbec nemodraji a narozdíl od dusy jsou vlasy opravdu o dost světlejší a žlutý efekt se ztrácí... Sice jsem nezkoušela matushku ale zatím tento velmi levný silver vede a krásně voní a vlasy mám po něm krásně jemné))

  • vůně
  • cena
  • splňuje funkci silvru
  • žádný jsem neobjevila


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 4.2.2013 08:30:49

Patřím k zástupcům ne moc spokojeným, protože mi to připadá jako horší průměr. Viditelné zesvětlení a pohlcení žlutých odstínů melírů jsem neviděla ani jednou, je pravda, že vlasy jsou sušší, ale to prostě silvery dělají. Po umytí doporučuji kondicionér nanášet, aby se předešlo špatnému rozčesávání a trhání za vlasy. Dostupnost a cena jsou ok, ale za tu kvalitu ne - mnohem lepší službu udělá o pár korun dražší Matuschka, který skutečně pohltí žluté tony ve vlasech.

  • cena a dostupnost
  • víčko dobře drží
  • neviděla jsem účinky
  • vysušuje jako každý silver
  • dost tekutý a málo pigmentovaný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 11.4.2013 14:41:31

Přidávám se k nespokojeným uživatelkám. Sice oceňuji snadnou dostupnost v drogérii a celkem příjemnou cenu, ale to je asi tak všechno. Silver mi dokázal vybělit pouze čerstvé (cca týdenní) melíry a to pouze u kořínků (4cm), kde mám "nové" vlásky. Ikdyž jsem měla stejný melír i v délkách, tak se žlutým tónem vůbec nehnul. Navíc mě opravdu příšerně vysušoval, což byla pro moje vlasy katastrofa. Balení jsem celé vypotřebovala, protože jsem doufala v zázrak, ale výrobek už znovu nekoupím.

  • hezky voní
  • trochu vybělil čerstvé melíry
  • nestáhnul mi žluté tóny
  • šíleně vysušuje
  • svědění hlavy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.4.2013 16:09:52

V době, kdy jsem měla ještě blond vlasy, jsem si ho koupila na bělení žlutavých odrostů. Dlouhou dobu jsem ho nemohla sehnat, až jsem ho nakonec ukořistila v prodejně Rossmann. Je pravda, že i přesto, jaké jsem na něj měla dobré ohlasy od kamarádek, jsem výrazný bělící efekt nezpozorovala. Možná jsem ho měla nechávat působit déle než bylo psáno na obalu.

  • cena
  • neznatelný efekt


Další recenze od 7.10.2013 17:01:51

Tento šampon jsem si koupila v době, kdy jsem z vlasů stahovala rez na blond. Je jasné, že neumí zázraky a z pomeranče stříbrné vlasy neudělá, ALE! Už v době, kdy už byly vlasy blond, ale s nádechem do žluta mi výborně posloužil. Vlasům opravdu udržoval stříbrný nádech přelivu od kadeřnice, který by se jinak po týdnu z vlasů vymyl. Musí se opravdu nechat působit déle - nechávala jsem 10 minut a poté dala regenerační masku. Takto jsem ho použila během týdne 3x a pak dál už jen pro udržení efektu se zkráceným působením (asi 3 minuty). Výsledek byl opravdu viditelný už po prvním použití. Vlasy jsem po něm vůbec vysušené neměla, ba naopak byly krásně jemné a voňavé. Jediné mínus bylo, že mě po něm druhý den trochu svědila hlava. Určitě si ho koupím znovu.

  • cena
  • funguje super, ale musí se nechat působit déle
  • nezanechává fialový nádech
  • svědila mě pokožka hlavy, ale nic hrozného


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Já jsem se šamponem byla vždyck spokojená, kupuji ho už dlouho (cca 8 let jsem blondýna) a kupovat ho budu i nadále. Je pravda, že extra nestahuje žluté odstíny blond, ale na druhou stranu působí jako prevence proti jejich tvoření. Mně nějak extrémně vlasy nevysušuje na rozdíl od jiných silver šamponů. Naopak mi dělá hezké lesklé a pevné vlasy.

  • lesklé a hezké vlasy
  • prevence žloutnutí vlasů
  • cena
  • dostupnost
  • na extra rozdíl v odstínu je slabý


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 8.10.2013 09:16:11

Na blond se barvím už asi 10 let, při experimentování s odstíny se mi samozřejmě často stávalo, že mi vlasy chytly do žluta. Jediné,co jsem v našem malém městě sehnala, byl právě tenhle Silver šampón. Musím ho ale nechat působit opravdu dlouho, aby to žlutou aspoň trošku stáhlo. Mám však dojem, že efekt stáhnutí barvy vidím pouze já.

  • cena
  • suché vlasy po použití


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 9.12.2013 20:04:04

Tento silver šampon na potlačení žlutých odstínů v mých barvených vlasech jsem si koupila v DM-ku, když zrovna neměli můj oblíbený Silver šampon od Schaumy. Řekla bych, že tento šampon nezestudení odstín vlasů tak dobře. Nějaký rozdíl, tam vidím ale ne tak razantní jako u Schaumy. I když jsem ho nechala působit pět minut a déle, tak byl výsledný efekt stejný jako po okamžitém umytí. Příště už nekoupím.

  • žádné
  • moc nefunguje jako silver šampon


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 19.1.2014 16:12:52

Šampon jsem použila již několikrát. Ze začátku mi nepřipadal nijak výjimečný. Opravdu se musí nechat působit dlouho. Když jsem si ho nechala na hlavě ve vaně asi 13 minut, výsledek byl znatelný. Zkoušela jsem potom i fialový šampon od Matuschky, čekala jsem lepší výsledek, ale ne. Tento šampon byl mnohokrát lepší, a proto na něj nedám dopustit. Pro mě ideální.

  • opravdu bělí
  • prima cena
  • lehce dostupný
  • vydrží dlouho
  • musí se nechat působit déle


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 17.2.2014 02:59:56

Vyzkoušela jsem už 6 silver šamponů a tenhle se mi zdá asi úplně nejhorší. Naprosto vůbec nic nedělá, a když něco udělá, tak máte vlasy do modra ( ale to to musíte fakt přehnat ). Mě tedy extrémně vysušuje vlasy ( jiné silvery jsou podle mě šetrnější a tolik nevysušují ). Pokud bych měla dát přednost drogerkovým silverům, tak tenhle určitě né - zlatá silver schauma, mám pocit, že je dokonce i levnější a jsou na ní často akce. Tenhle cajdák už nikdy více.

  • nic - možná cena
  • dá se koupit v drogerii
  • vysušuje
  • nic nedělá


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 28.3.2014 21:01:09

Poprvé jsem si tento šampon koupila protože jsem neměla čas čekat na profi než mi dorazí. A konalo se obrovské překvapení! Dlouhé časy jsem drogerkovou kosmetiku zavrhovala, ale poslední dobou jsem s nimi spokojená. A upřímně? Nikdy jsem neměla tak skvělý silver šampon! Já ho teda nenechávám působit deset minut, to jen výjimečně, ale i přesto jsou vlasy získají krásné studené odlesky, navíc vůbec nevysušuje jak vlasy, tak pokožku hlavy. A to že já mám vážně žíně + prodlužko, a to už je setsakra těžký najít něco co mi sedne.

  • rychle dodá studené odlesky
  • nevysušuje
  • vlasy jsou po něm heboučké
  • velmi nízká cena
  • nelíbí se mi obal, ty šedé vlasy na silverech nesnáším :-D


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.4.2014 20:45:21

Tento šampon používám opravdu dlouho, protože jsem zatím z lenivosti nepořídila jiný z této kategorie štříbrných šamponů - na jiný než tento jsem totižv žádné kamenné drogerii nenarazila, a proto bych si jiné musela objednat, na což zatím nedošlo. Tento šampon je relativně fajn, akorát působí až za daleko delší dobu než je doporučeno (na obalu je 1min, mně zabírá minimálně po 20min). Mám krátké blond vlasy, a tudíž mi chytá bíle jen někde, většinou na konečkách, což pak nepůsobí úplně dobře. Podle mě je celkem nekvaltiní, když nedokáže chytnout všude (i když mám své krátké vlasy delší, opravdu chytá jen někde). Tam, kde působí, ale vlasy chytnou opravdu do bíla. Jinak zvýšeným používáním vlasy barví do fialova. Poslední dobou se i celkem zdražuje (dříve stál kolem 60-70kč, dnes už 90kč), což podle mě jeho kvalitě neodpovídá.

  • tam, kde působí, chytá opravdu do krásně bílé a žlutý odstín neutralizuje
  • cena (ale na úkor kvality)
  • dobrá dostupnost v kamenných drogeriích
  • víčko praská, a tak pak např.při převozu může vytéct
  • chytá jen někde
  • při dlouhodobějším používání chytá do fialova


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Tomuto šamponu musím dát 5*. Nechala jsem si melírem odbarvit černé vlasy a výsledek mi přišel hrozně žluto-rezavý. Zkusila jsem si na to dát tento stříbrný šampon a ačkoliv se to s mokrými vlasy nezdálo, tak po osušení byl rezavý a žlutý nádech pryč a zůstaly hezké světle hnědé vlasy. Pokud budu dál zesvětlovat, budu ho nejspíš ještě používat.

  • Je mi příjemná vůně
  • Stáhl mi z vlasů rezavý a žlutý nádech
  • efekt by mohl být ještě trošku větší


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.4.2015 17:51:07

Ani ja nie som spokojná s týmto šampónom. Kúpila som si ho preto aby zbavil blond vlasy žltého nádychu a trochu ich"vybielil"(ale to asi všetky blondínky). Tento má svetlo modrú farbu(ostatné silver šampóny čo som mala boli tmavomodré) a musím povedať že príliš neúčinkuje. Nechala som ho na hlave dlhšiu dobu(cca 5minút) a žltého nádychu vo vlasoch nezbavil skoro vôbec. Našťastie moje vlasy veľmi nevysušoval. Znovu nekúpim.

  • moje vlasy príliš nevysušoval ako iné silver šampóny
  • moc neúčinkuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 12.8.2016 13:25:18

Šampón hodnotím jako zlatou střední cestu.. Už jsem vyzkoušela lepší, ale i horší :) .. Je sice slabší a musí se nechávat dlouho působit, ale já si ho nanesu, oholím nohy, smyju a jsem spokojená. Není to žádný zázrak a i po 15 minutách nedokáže to, co šampóny od kadeřnice po 5 minutách, ale na domácí péči je fajn. Hlavně je cenově přijatelný :)

  • cena
  • dostupnost
  • slabý