Vichy Thermální voda recenze a zkušenosti

Tonizace Vichy Thermální voda
Tonizace Vichy Thermální voda - obrázek 1
Tonizace Vichy Thermální voda - obrázek 2
5 4.9 11
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 219 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Thermální voda

Další recenze od 18.3.2012 02:12:05

Sice podle mně nemá zvláštní uplatnění, kromě toho, že skvěle osvěžuje, a to se hodí především v letních dnech, také se používá na zarudlá místa. Opravdu mi vyhovuje a kupuji ho pořád, navíc v poslední době mají akci dva za cenu jednoho. Určitě doporučuji!

  • Osvěžuje
  • Pomáhá při zarudnutí
  • Nemá zvláštní uplatnění


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.3.2012 10:22:55

Termální voda sama o sobě je dobrá, je moc příjemná, v létě skvěle osvěží, balení je praktické. Bohužel ale nějak nemůžu najít jiný způsob využití, když jsem používala pleťové olejíčky, používala jsem ji k navlhčení pleti, teď ji používám jen v létě. Mezi touto a termální vodou jiných značek (LRP, Avéne) nevidím rozdíl.

  • příjemná
  • osvěží v horkých dnech
  • srovnatelná s jinými značkami
  • malé spektrum využití


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 03:01:09

Já tento přípravek beru jako letní nutnost a také ho využívám pouze v létě. Ale v letních dnech, (nejen v autobuse), kdy máte pocit, že Vaše tělo se přehřeje a exploduje, stačí vytáhnout tohoto malého pomocníka a hned je člověk osvěžen. velkou výhodou je jeho aplikace a malé balení, které se vejde do každé kabelky. Mám ještě od Avene, ale přijde mi, že jsou úplně stejné.

  • krásné osvěžení v letních dnech
  • balení
  • aplikace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 10:39:07

Také používám v horkých dnech, ale navíc je ještě vhodný při cestování v prostoru s klimatizací (autocar, letadlo), protože suchý vzduch může někomu udělat s kůží pěknou neplechu a je třeba doplňovat vlhkost. Tím nemyslím jen nastříkat - tím se ještě víc vysušíte, protože odpařená TV vezme i vlhkost z pleti, ale nastříkat a na ní nanést krém / olej / sérum, který vlhkost udrží. Je to opravdu poznat. Navíc mi párkrát po excesu s agresivní kosmetikou, kdy jsem byla rudá, obličej mě pálil a svědil, zachránil kůži - pomohl jí zhojit a chladil. Je mi upřímně jedno, zda mám v ruce Vichy, LRP, Avéne nebo jinou vodu, všechny se mi zdají dobré a nakupuji podle aktuální ceny. Ještě mě napadá, že ho používám pokud to přeženu s pudrem nebo mám nějaký nevhodný, který zdůrazňuje chloupky, hezky líčení oživí.

  • oživení líčení
  • vhodný do klimatizovaných prostor
  • osvěžení
  • chladí zánětlivou pokožku
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 11:34:16

Tato termální voda obsahuje minerální soli a jiné prvky, díky jejichž vlastnostem pěkně hydratuje pleť. Je ideální na léto, do kabelky, do kanceláře na osvěžení obličeje. Díky formě spreje se dobře aplikuje a není problém ho používat i přes make up. Já si ho kupuji vždy před létem pro osvěžení hlavně v klimatizovaných místnostech a nebo jej beru na dovolenou k moři.

  • hydratuje
  • aplikace sprejem
  • může se používat opakovaně přes make up
  • neznám


Další recenze od 26.7.2012 18:52:35

Tuto termální vodu mám ráda, používám ji například po odlíčení micelární vodou, nebo v létě pro osvěžení, ale bohužel nemohu posoudit, zda má na mě nějaký účinek právě ona, nebo ostatní kosmetika, kterou používám, protože v poslední době problémy s pletí příliš nemám.

  • praktické balení (i do kabelky)
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2012 11:41:42

Tuto vodu používám na osvěžení doma i v práci a jsem s ní spokojená. Trochu mi na ní ale vadí její jakoby nakyslá vůně ihned po aplikaci, které si vždy všimnu, ta ale naštěstí brzo zmizí. Nevidím moc rozdíl mezi touto značkou a termálními vodami jiných značek, tato má ale podle mě nejlepší - nejjemnější rozprašovač.

  • příjemné osvěžení
  • jemný rozprašovač
  • zvláštní vůně ihned po aplikaci


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 22:42:54

Termální vodu ve spreji kupuji za jediným účelem - osvěžení. V horkých letních dnech v mhd nebo naopak kanceláři s klimatizací mě vždy spolehlivě osvěží a nakopne. Že by nějak hydratovala nebo měla jiné účinky, jsem nezaznamenala. Osobně nevidím kvalitativně rozdíl mezi vodou od Vichy a jinými značkami z lékáren, a tak vždy beru vodu od Avéne, která má nejjemnější rozprašovač. Když není, beru cokoli.

  • osvěžení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.12.2013 14:45:52

Ja som si túto vodu kupovala na skúšku v mega akcii, pretože sa rušila lekáreň. Je bez parabénov a konzervantov. Používam ju ráno pod make up, pretože po kréme sa veľa lesknem v oblasti čela a nosa. V lete je super na osvieženie aj behom dňa. Moja má 150 ml ale videla som tam aj balenie do kabelky a jedno až 300 ml . Môžem len doporučiť. Používam ju aj na upokojenie pleti.

  • hydratuje
  • upokojuje
  • balenie v spreji
  • keď nie je v akcii tak cena


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené