Lirene Hydratační tonikum bez alkoholu recenze a zkušenosti

Tonizace Lirene Hydratační tonikum bez alkoholu
Tonizace Lirene Hydratační tonikum bez alkoholu - obrázek 1
Tonizace Lirene Hydratační tonikum bez alkoholu - obrázek 2
5 4.8 21
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Lirene

Recenze produktu
Lirene Hydratační tonikum bez alkoholu

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.3.2012 22:56:51

S tímto hydratačním pleťovým tonikem jsem velmi spokojená,patří mezi mé oblíbené produkty,ke kterým se vždy ráda vracím.Měla jsem ho už několikrát a rozhodně si ho koupím znovu.Pleť je po něm hydratovaná a svěží.Tonikum příjemně voní a je bez alkoholu.Určitě stojí za vyzkoušení.

  • neobsahuje alkohol
  • vůně
  • hydratace
  • žadné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 18:11:20

Jedno z mých oblíbených tonik, za dobrou cenu, přijde mi méně chemické než další z drogerie, příjemná lehká vůně, pleť je po něm osvěžená i rozjasněná, cenově jedno z nejpříznivějších. Kosmetiku Lirene jinak nekupuji, ale toto tonikum bych určitě doporučila. :o)

  • příjemná nanásilná vůně
  • příznivá cena
  • příjemné k pleti
  • rozjasní a zklidní pleť
  • žádný mne nenapadá


Další recenze od 18.4.2012 17:57:39

Jedno z nejlepších tonik, jaké jsem kdy vyzkoušela. Připadá mi velmi jemné, šetrné, vhodné i na citlivou pleť. Po jeho použití jsem neměla napnutou pokožku, jak se mi to často u jiných tonik stává. Má jemnou a velmi příjemnou vůni. Přitom není vůbec drahé, takže já si jej určitě koupím znovu a všem můžu doporučit.

  • šetrné i pro citlivou pleť
  • velmi příjemná vůně
  • pokožka je po užití opravdu hydratovaná a jemná
  • nevím o žádném


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 10:51:18

Také já se přidávám k příznivým recenzím tohoto výrobku. Koupila jsem si ho čistě náhodou, když byl ve slevě v Rossmannovi a k jeho nákupu navíc sprchový gel téže značky zdarma :-) Se značkou Lirene jsem do té doby neměla žádnou zkušenost a nic moc jsem od ní nečekala a o to mileji překvapená jsem byla. Tonikum je to výborné, neobsahuje alkohol, pleť vůbec nevysušuje, naopak osvěží i suchou pleť, doporučila bych i na smíšenou. Pleť je po něm jemná a hebká. Navíc má velice příjemnou jemnou vůni. Akorát bych si uměla představit lepší obal - z podlouhlého vršku s malým otvorem uprostřed se mi tekutina hůře aplikovala na tamponek, ale je to detail, který mě určitě neodradí od další koupě :-)

  • nevysušuje - bez obsahu alkoholu
  • pleť osvěží
  • příjemně voní
  • obal - nepohodlná aplikace na tamponek


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.5.2012 11:01:39

Tonikum je moc příjemné, vůbec nevysušuje, naopak mi přijde, že hezky hydratuje. Přijde mi, že ze všech tonik co jsem vyzkoušela, tohle opravdu dokáže stahnout póry a pleť je po něm moc hezky hebká a zářivá. Moc doporučuju hlavně na sušší pleť. Vůně mi sice moc nesedí, ale to je maličkost. Oceňuji i praktický obal, dobře se ,,nalévá" na tamponek.

  • nevysušuje ani nestahuje pleť
  • stahuje póry
  • nelepí
  • praktický obal
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.6.2012 08:23:49

Tonikum jsem koupila ve slevě za 50,-, takže jsem od něj ani moc nečekala. Ale moc mile mě překvapil. Díky tomu, že je bez alkoholu, tak pleť nevysušuje, pleť je po něm hezky hydratovaná. Moc se mi líbí jeho jemná vůně. Určitě si ho příště koupím znovu.

  • nevysušuje
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 22:35:04

Značku Lirene nepoužívám, ani jsem na něj neslyšela moc chvály, až na tohle modré tonikum... Se svou smíšenou pletí jsem po použití měla pleť krásně hladkou, hebkou, matnou a krásně dočištěnou.. Nejlepší tonikum, jaké jsem kdy vyzkoušela.. Po vypotřebování si jistě půjdu pro dalšíí..

  • vůně
  • cena
  • osvěží
  • nevím


Další recenze od 14.9.2012 15:49:38

O tomto výrobku jsem se dozvěděla prostřednictvím jedné české blogerky a opravdu nelituji. Je to skvělý výrobek. Používám ho zásadně ráno, odstraní zbytky nočního krému, viditelně stáhne póry a nezanechává nepříjemný film. Jeho vůně je také příjemná. Není tomu co vytknout. Za ty peníze hotový zázrak!

  • nezanechává film
  • příjemná vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2012 14:10:15

Výborný produkt za poslední dobu z drogerie. Nečekala jsem, že s ním budu tak spokojená a že mé citvlivé pleti bude vyhovovat. Určitě bych doporučila těm, kteří mají pleť hodně se mastící s akné a černými tečkami. Pleť krásně vyčistí a osvěží a nevysušuje, což mne velice překvapilo. Pocit čisté pleti vydrží opravdu dlouho i přes nanesení make-upu. Snad se začnou brzy zlepšovat i fleky po akné, vzhledem k tomu, že tonikum obsahuje výtažek z okurky, která je na takovou tu pleť nejlepší. Skvělé je, že je bez alkoholu, takže se pleť zbytečně nevysušuje a vyčistí i tak perfektně. Mám vyzkoušeno od této značky i jiné produkty a žádné nebyly vyloženě špatné.

  • skvělá tonizace
  • dobrá cena
  • dostupnost v drogériích
  • bez alkoholu
  • nedráždí a nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2012 17:22:22

Super tonikum. Osvěží pleť, zmatní, lehce stáhne póry. Má velmi pěknou vůni. Nejlepší je na tomto produkta jeho cena, která se pohybuje kolem 60 korun. Super je v kombinaci s odličovacím mlékem. Nevysušuje a skvěle hydratuje. Také výborně vyčistí pleť, je výborný i na pleť citlivou.........(přidala moderátorka - oprava hodnocení, slečna pochopila škálu opačně)

  • skvěle čistí
  • nevysouší
  • hydratace
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.11.2012 19:46:53

Já jsem velice spokojená. Používám ráno, když potřebuju jen pleť "otřít" po noci a je moc příjemný, nemusím hned po něm použít krém (pleť mě nepne) - to je tou absencí alkoholu. A ta vůně je pro mě božská, lehká, jemná, ale přitom příjemná. Jsem moc spokojená a budu kupovat nadále.

  • bez alkoholu
  • lehká krásná vůně
  • cena
  • dostupnost
  • pleť po něm nepne
  • Nic mne nenapadá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Dobré tonikum za super cenu. Nevysušuje pleť, protože neobsahuje alkohol. Velice příjemně a nevtíravě voní. Póry ale stáhnout neumí. Určitě stojí za vyzkoušení. Kosmetické výrobky ráda střídám a zkouším nové věci, ale toto tonikum si určitě zase někdy koupím.

  • neobsahuje alkohol
  • příjemná vůně
  • cena
  • nestahuje póry


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.1.2013 13:08:39

Moje první zkušenost se značkou Lirene a určitě ne poslední. Tonikum používám ráno k vyčištění pleti. Pleť je po použití hydratovaná a osvěžená, tonikum velmi jemně voní, je bez alkoholu. Pleť mi vůbec nepne a není ani trochu vysušená. Navíc se dá sehnat za krásnou cenu.

  • cena
  • vůně
  • bez alkoholu
  • vyčistí pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Toto tonikum jsem si koupila, po tom co jsem na něj viděla tolik kladných recenzí. A i já se k nim musím přidat. Splňuje vše co slibuje. Dočišťuji s ním pleť po hydratačním mléku stejné značky. Příjemně voní, pleť dobře dočistí, a také stahuje póry. Mám také pocit že sjednocuje barvu pleti. Neobsahuje alkohol, což je další veliké plus. Myslím že se mi po něm dokonce zlepšuje pleť. Jestli bude dál takhle fungovat, tak ráda zakoupím znovu. Všem doporučuji!

  • Dobře čistí
  • Hydratuje
  • Neobsahuje alkohol a nevysušuje
  • Příjemně voní
  • Stahuje póry
  • Cena
  • Opravdu žádné! :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2014 16:35:35

Toto tonikum bylo mým prvním výrobkem od značky Lirene. Tonikum je opravdu účinné. Krásně dočistí pleť, hezky jí napne, přesto jí vůbec nevysušuje. Pleť zůstane krásně hydratovaná a póry stažené. Je velmi jemně parfemovaná a vůně je moc příjemná. Líbí se mi, že pleť nijak nedráždí a ani nelepí. Vypotřebovala jsem celé balení a dnes jsem si hned běžela pro balení druhé, protože toto hydratační tonikum za to stojí. Určitě doporučuji alespoň na vyzkoušení.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • neobsahuje alkohol
  • nevysušuje pleť
  • nelepí
  • stahuje póry
  • nedráždí
  • skvěle dočistí pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2014 13:30:11

Moc příjemné tonikum, které jsou koupila ve slevě. Nalákal mě takový čistý obal a výhodná cena. Vůně je jemná, nedráždí ani není přehnaná. Pleť nereaguje podrážděně, ani není vysušená. Je jemná, čistá a hydratovaná. Cena je příznivá a dostupnost také. Dožene hravě kvalitou mnohem dražší produkty. Ráda znovu koupím

  • vůně
  • cena
  • jemnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.7.2014 20:36:27

Toto tonikum používám pravidelně již několik let, ale dostala jsem se k němu úplnou náhodou :-) Vůně je krásná, svěží, ale jemná, balení mi vyhovuje, cena je relativně nízká, tonikum používám na dočištění pleti večer nebo někdy i ráno, ale to spíše na osvěžení :-) Jsem s ním velmi spokojená a budu ho kupovat i nadále.

  • svěží, ale jemná vůně
  • nízká cena
  • dobré účinky na pleť
  • skvělé na dočištění pleti
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2014 14:53:53

Vynikající tonikum!! Je opravdu jemné, šetrné, pleť osvěží a lehce stáhne póry. Je vhodné i pro citlivou pleť. Vyzkoušela jsem více přípravků bez alkoholu, ale všechny mi pleť vysušovaly, až na tohle tonikum. Má navíc velmi příjemnou vůni. Používám ho každé ráno a můžu říct, že mi dokonce i zlepšilo pleť. Za tu cenu je opravdu perfektní.

  • Bez alkoholu
  • Lehce stahuje póry
  • Vhodné i pro citlivou pleť
  • Příjemná vůně
  • Cena
  • Hydratuje pleť
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Toto tonikum jsem si kupovala jen na zkoušku, nic jsem od něj neočekávala, ale hned při nákupu mě příjemně překvapilo a to hlavně cenou. Dala jsem za něj 60,-Kč. Toto tonikum používám každý den ráno i večer a mohu říct, že se mi po něm pleť zlepšila a není to jen nějaký můj pocit, ale i hodně lidí z okolí si toho všimlo. Tonikum mě nepálí, není nepříjemné na pleti. Co se týče vůně, tak ta je také příjemná, není moc výrazná.

  • zlepšila se mi pleť
  • cena
  • o žádném nevím


Další recenze od 9.2.2015 08:55:20

Nejlepší tonikum, které jsem kdy měla. Měla jsem dehydrovanou pleť s akné, na které se tvořily šupinky, ale zároveň se mastila. Toto tonikum používám cca 4 týdny (zároveň s odličovacím mlékem a krémem této značky) a tak krásnou pleť jsem snad ještě neměla. Teď si nadávám, že jsem zbytečně vyhodila spoustu peněz za drahou kosmetiku a nakonec mi pomohla až tato značka, která i když je levná, předčí mnohem dražší.

  • Svěží hydratovaná pleť
  • Rozzářená pleť
  • Zlepšení akné
  • Bez alkoholu
  • Žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.2.2018 11:46:19

Toto tonikum je hodně muziky za málo peněz. Velmi kvalitní produkt na dočištění pleti a kvalitní hydrataci, pleť je po něm velmi příjemná na dotek, nelepí, krásně stahuje rozšířené pory, ale pleť nevysušuje. Skvělý jako poslední produkt na dočištění pleti obličeje a krku při odličování, příjemně jemně voní.

  • stahuje póry - ale nevysušuje
  • jemná vůně
  • dobrá hydratace
  • krásně dočistí pleť
  • levný
  • o žádném nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Vichy Thermální voda

4.9 98% 11 recenzí

Hůře hodnocené