Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou
Krémy na ruce Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou - obrázek 1
Krémy na ruce Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou - obrázek 2
Krémy na ruce Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou - obrázek 3
Yves Rocher (184)
4.2 z 5 5 4.2 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
44%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
22%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
78 %

Recenze produktu
Yves Rocher Hydratační krém na ruce s bio arnikou

věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 23:01:24

Pro mě nejlepší krém na ruce. Rychle se vstřebává, nezanechává mastné ruce a hezky hydratuje. Navíc se dá sehnat za velmi příznivou cenu (díky neustálým slevovým akcím u Yves Rocher).

  • Rychle se vstřebává
  • Jemná příjemná vůně
  • pro mě žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 18:30:42

Super krém na ruce, příjemně voní a rychle se vstřebává, u mě je super i na péči o ekzematickou pokožku rukou. Už mám třetí a je to jeden z mých favoritů. Navíc se dá koupit v Yves Rocher i na slevu. Jediné co je pro mě mínusem, je chemické složení, ale tady jsem musela ustoupit v rámci jeho účinků.

  • - rychle se vstřebává
  • - příjemně voní
  • - dobře hydratuje
  • - chemické složení


věk
35-44

Další recenze od 2.5.2012 23:38:30

Jeden z mých oblíbených krémů na ruce, ke kterému se často vracím. Mám moc ráda jeho příjemnou vůni, která se mi neomrzí ani při častém používání. Hydratuje dobře, ale v zimě, kdy mám ruce hodně suché až popraskané, mi nestačí. Pro mě je ideální na promazání během dne, i když u "denních" krémů na ruce patří k těm výživnějším. Nevstřebá se okamžitě, ale mastné ruce každopádně nezanechá. Za vyzkoušení stojí, je opravdu moc příjemný. Líbí se mi i jeho obal. Cena je nadsazená, to každopádně, stejně jako ostatní výrobky YR. I když ho ve slevě kupuji za téměř poloviční cenu, je to i tak maximální částka, kterou jsem ochotna za něj dát.

  • ruce po něm nejsou mastné
  • moc příjemně voní
  • dobře hydratuje
  • hezké balení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2020 16:46:30

Tento krém na ruce od Yves Rocher musím pochválit. Dostala jsem ho darem od kolegyně - sama bych si ho nekoupila, protože jsem zastáncem modré Nivey, ale musím uznat, že je moc fajn. Po namazání se poměrně rychle vstřebá, krásně voní - i nějakou tu dobu po namazání. Nezanechává na pokožce nepříjemný film, je v praktické tubě a není drahý. Za mne moc fajn krém do kabelky.

  • přiměřená hydratace
  • vůně


věk
25-34

Toto je jeden z mých oblíbených krémů na ruce. Je lehoučký, dobře se vstřebává, příjemně voní. Bohužel mi jeho cena (i po slevě) připadá dost nadsazená, stejně jako ostatní produkty Yves Rocher. Další minus je jeho chemické složení, i když je výrobek prezentován jako přírodní.

  • lehký
  • dobře se vstřebává
  • složení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 18:50:01

Skvělý hydtratační krém, který vůbec nezanechává pocit mastnoty a moc příjemně voní. Ovšem neřekla bych, že je pro nějak extra suché ruce, hydratuje to ano, ale popraskané kůži mrazem nepomůže.

  • krásně voní
  • docela dobře hydratuje
  • nezanechává pocit mastnoty
  • není pro extra suché a poničené ruce


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2015 22:45:25

Krém na ruce od Yves Rocher se rychle vstřebává, nezanechává na rukou mastný film. Hydratuje docela dobře, ale mohlo by to být o něco lepší. Mažu přibližně dvakrát za hodinu. Vůně je příjemná, nevtíravá, mě osobně voní hodně. Balení klasické, akorát do kabelky, objem je 75 ml, uzávěr má klasické víčko, ne šroubovací. Cena docela ujde, určitě doporučuji ostatním, já koupím znovu :)

  • voní
  • rychle se vstřebává
  • nemastí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.6.2012 17:25:42

Tento krém hodnotím jako průměrný, žádný zázrak. Určitě se nehodí pro extra suché ruce, jako jsou ty moje. Příliš nehydratuje, za chvíli se musím mazat znovu. Ale na druhou stranu se rychle vstřebává a docela hezky voní (i když znám i hezčí vůně). Vůně je spíš lehčí, nevtíravá. Cena mi přijde zbytečně vysoká.

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • nelepí
  • málo hydratuje - nehodí se pro suché ruce
  • zbytečně vysoká cena



věk
25-34

Další recenze od 19.3.2014 19:28:16

Tento krém na ruky mi príliš nevyhovoval, príde mi lepkavý, hoci sa rýchlo vsiakne, a celkom dobre hydratuje. Vôňa nieje nepríjemná, ale po čase už mi príliš nevyhovovala. Nabudúce si ho nekúpim, aj keď nepatrí medzi tie najhoršie aké som skúsila...Taktiež mi príliš dlho nevydržal zdalo sa mi že iba pár použití ..

  • hydratuje
  • ľahko sa vstrebáva
  • prírodné zloženie
  • nie každému vyhovuje vôňa


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Indulona dezinfekční

4.2 81% 9 recenzí

Hůře hodnocené