Yves Rocher Sexy Pulp řasenka recenze a zkušenosti

Řasenky Yves Rocher Sexy Pulp řasenka
Řasenky Yves Rocher Sexy Pulp řasenka - obrázek 1
Řasenky Yves Rocher Sexy Pulp řasenka - obrázek 2
Řasenky Yves Rocher Sexy Pulp řasenka - obrázek 3
5 4.1 34
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Sexy Pulp řasenka

věk
15-24

oči
modré

Je to moje nejoblíbenější řasenka, dostala jsem ji zdarma jako dárek, což mám u značky YR velmi ráda. Řasenka se velmi příjemně nanáší, odděluje řasy, má skvělou konzistenci. Mám ji už přes rok a ani nezaschla, pořád funguje tak jak má. V průběhu dne neopadává a ani neslepuje řasy. Za mě velmi povedený produkt, škoda jen, že má vyšší cenu.

  • výdrž řasenky
  • tvar kartáčku
  • neslepuje
  • zahustí prodlouží
  • objem řas
  • neopadává
  • cena


věk
25-34

oči
šedé

Takové kartáčky jako má tato řasenka nemám vůbec ráda. Strašně špatně se mi s nimi manipuluje a nedělají mi vůbec hezké řasy. Ale když už jsem tuhle řasenku dostala, tak jsem si ji nechala. Nakonec jsem se s ním naučila jakž takž pracovat, ale pořád to nebylo to pravé ořechové. Řasenka byla hned tuhá a dělala mi pak žmolky. Používala jsem ji fakt krátce, protože se to pak s ní vůbec nedalo. Takhle rychle mi snad žádná řasenka nezaschnula.

  • dělá hezké řasy když se s ní naučí člověk dobře pracovat
  • rychle zasychá
  • žmolkuje se


Další recenze od 9.5.2018 11:10:32

Tuto řasenku si kupuji dlouhodobě a velice ráda se k ní vracím, nemaže se, hezky zahustí, natočí a dobře se vrství. Mám poměrně dlouhé řasy, ale objem nic moc, s touto řasenkou doženu objem a vypadá opravdu velice hezky; jedna vrstva pro zvíraznění a takové běžné nošení, dvě pro efekt mrkací panenka :). Kartáček je hustý a má tvar přesýpacích hodin, dobře se s ním manipuluje a obalí i ty malé řasy ve vnitřním a vnějším koutku, řasenka je opravdu hezky černá a ani při více vrstavách mi řasy neslepuje.

  • Nemaže se
  • Pořádně černá
  • Neslepuje řasy
  • Dobře se nanáší
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 16.1.2018 15:16:46

Řasenku jsem obdržela asi jako více žen, při registraci do Yves Rocher. Je určena pro zahuštění a prodloužení řas. Má obyčejný kartáček, který většinou mým řasám nevyhovuje, tento ale velice dobře řasy rozčeše a oddělí. Prodlužuje, natáčí, při více vrstvách zahustí, ale i tak je efekt na řasách spíš přirozený. Rychle vysychá, časem opadává. Nerozmazává se.

  • natočí
  • nerozmazává se
  • prodlouží
  • oddělí
  • rozčeše
  • opadává


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.9.2017 12:42:01

Předem říkám, že asi nejsem úplně exemplární příklad někoho, kdo by mohl hodnotit řasenky, protože mám svoje řasy hodně dlouhý a zatočený, takže opravdu potřebuji řasenku víceméně jen na zvýraznění a trošku zahuštění. Většina řasenek mi však řasy slepí, mám tam takové cucky a opadávají. Tahle řasenka je ale přesně to, co já potřebuju. První jsem dostala při nákupu a registraci do Yves Rocher a další jsem si pak ve slevě koupila, protože jsem nesehnala lepší. Tahle řasenka mi řasy malinko prodlouží, zahustí, řasy mi vůbec neslepuje a vypadá nádherně přirozeně. Oči mi orámuje přesně tak, jak si představuji. Vydrží celý den i na mé mastné pleti a neobtiskává se ani nahoru ani dolu a nedrolí se. Odlíčit jde úplně bez problému. Pro mě zatím jedna z nejlepších řasenek co jsem kdy měla, ale zároveň chápu i negativní recenze. Pro někoho, kdo má krátké a rovné řasy je nevhodná, protože je opravdu neprodlouží a nezahustí nějak hodně.

  • Výdrž
  • Přirozený efekt
  • Nedrolí se
  • Neobtiskává se
  • Neslepuje řasy
  • Cena
  • Moc neprodlouží
  • Moc nezahustí


věk
25-34

oči
hnědé

Túto riasenku som si kúpila len vďaka 50percetnej zľave ktorú som mala na kupóne. Cca pred rokom som ju dostala ako darček, keď som sa zaregistrovala do klubu a bola som s ňou veľmi spokojná. Teraz som však začala používať Lash Sensational od Maybelline a keď som si opätovne kúpila riasenku v zľave - túto od Yves Rocher - tak som bola sklamaná. Teda môžem povedať že je v poriadku, no myslím že existujú aj lepšie riasenky za porovnateľnú cenu. V plnej cene by som si ju určite nekúpila. Mám pocit že kvalita sa znížila od kedy zmenili obal, lebo keď som ju dostala zadarmo, bola som naozaj veľmi spokojná. Možno zmenili zloženie.

  • výdrž
  • tvar kefky
  • za tú cenu sú aj lepšie riasenky


Řasenku jsem dostala k nákupu zdarma díky členství v Yves Rocher klubu, takže jsem neměla žádné velké očekávání. Nicméně, příjemně překvapila a líčí se mi s ní pohodlně, dělá delší a hustší časy, neslepuje a přílišně nezatěžuje. Vydrží celý den, nedrolí se a dobře se odličuje. Jen by mi více vyhovovala stejná tloušťka kartáčku po celé délce (stejná jako v nejširším místě). Za plnou cenu bych si ji však nekoupila, protože znám levnější alternativy, které mi udělají hezčí řasy.

  • zvýrazní délku a hustotu
  • neslepuje řasy
  • dobře se odličuje
  • nedrolí se
  • výdrž
  • vysoká cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.5.2017 08:41:20

Asi zatím nejhorší řasenka jakou jsem kdy měla. Dostala jsem ji jako dárek k nákupu v obchodě Yves Rocher a jsem upřímně ráda, že jsem si ji nekoupila sama. Řasenka vůbec neprodlouží, nezahustí ani nenatočí. Nedokážu si představit komu by mohla vyhovovat, snad jen někomu kdo hledá přirozený look a chce řasy jen trochu zabarvit. Rozhodně si ji znovu nekoupím.

  • Černá barva
  • Nenatočí
  • Nezahustí
  • Neprodlouží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.5.2017 15:38:40

Řasenku jsem dostal jako dárek k nákupu, takže jsem ani nečekala nic skvělého. Byla jsem překvapená, je super. Nedělá žádné žmolky, pěkně se nanáší a vydrží celý den. Super taky je, že nešpiní pod okem a nedrolí se. Jediné co mě odrazuje od koupě je vyšší cena, protože myslím, že existují řasenky, které splní stejnou funkci za méně peněz.

  • nedrolí se
  • prodlouží řasy
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
šedé

Řasenku jsem dostala zdarma při registraci u Yves Rocher, sama bych si ji určitě nekoupila, protože mi přijde drahá a používám řasenky od Essence. Řasenka má docela velký kartáček, přijde mi, že až moc - hůře se s ním manipuluje. Nejprve byla spíše mokrá, což mi nevyhovuje, protože se obtiskávala. Přijde mi, že lépe mi natočí a prodlouží řasy levná řasenka od Essence či Catrice za pár korun.

  • dárek zdarma při registraci
  • velký kartáček
  • vysoká cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.9.2016 22:31:35

Dostala som ju ako darček k novo založenej zákazníckej karte. Za iných okolností by som si ju kvôli cene pravdepodobne nekúpila. Skvelý marketingový ťah :) Riasenka je úžasná. Od tej doby si ju kupujem pravidelne. Skrátka ma presvedčila o svojich kvalitách :) Riasy prekrásne predlži. Nosím kontaktné šošovky a preto oceňujem, že z nej nemám pocit "kila gitu" :)

  • skutočne predlžuje
  • dobre sa odličuje
  • nič som nezaznamenala


věk
25-34

oči
šedé

Dostala jsem tuto řasenku zdarma k nákupu.Obal i kartáček se mi líbí dobře se s nim maluje.Hezky zahustí a udělá přirozený efekt neslepených řas.Ale za mě mi moc řasy neprodlouží.Ale určitě pro toho kdo má rád hodně přirozený vzhled řas.Řasy jsou po nanesení takové hezky měkké.Efektem mě,ale nepřesvědčila,že bych si jí měla koupit.

  • štětinkový kartáček
  • neslepuje
  • málo prodlužuje


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 15.5.2016 08:42:34

Řasenku jsem dostala jako dárek k nákupu, nevím, jestli bych se pro její koupi rozhodla bez toho, myslím, že za 269 kč se už dají sehnat i lepší. Tak první 1-2 týdny jsem byla absolutně nadšena, krásně rozčesávala a nadzvedávala řasy. Po téhle době už mi ale přijde, že trochu slepuje. Stále ale jedna z nejlepších, co jsem zkusila. Kartáček řasy pěkně rozčeše a nadzvedne.

  • krásně nadzvedne a rozčeše
  • po delší době (cca týden až dva) začíná malinko slepovat, ale ne nijak extrémě


věk
35-44

oči
zelené

Dobrá zhušťující řasenka ,má dobrý kartáček. Barva je sytá, hustější, žádná řidina. Udělá pěkné řasy, dobře pročeše a dobře natočí, ale upřímně: je dost předražená. Tenhle efekt udělá dalších 5 řasenek z DMka za poloviční cenu. Tehdy jsem ji dostala jako dárek k nákupu , ale za plnou cenu bych si pro ni rozhodně nešla. Maybellinka udělá stejný efekt za polovic.

  • dobrý kartáček
  • optimálně hustá barva
  • předražená


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2016 14:47:30

Kosmetiku od Yves Rocher nevyhledávám, ale tuto řasenku jsem kdysi dostala jako dárek při zaregistrování se do věrnostního klubu, co tam mají. Výrobky od této značky moc nemusím, nepřijdou mi kvalitní, ale tato řasenka se jim povedla! :).. má krásnou sytou barvu, suprový štěteček, který řasy pěkně zvýrazní, protáhne, dodá jim objem a hlavně je neslepí. Nedráždí oči, na řasách vydrží dlouho, nemaže se a odličuje se taky dobře. Ale normálně bych si ji asi nekoupila, když není v akci, je celkem předražená.

  • řasenka je téměř dokonalá ;)
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.12.2015 12:59:22

Tuto řasenku jsem jako řada dalších dostala k nákupu u YR. Hned na první pohled mě zaujal tlustý kartáček, který u řasenek preferuji, takže jsem se těšila na vyzkoušení. Následující den jsem se nalíčila a olala - měla jsem oči jako mrkající panenka! neslepuje, prodlužuje, vytváří objem, neobtiskává se - mohu říct, že naprostá paráda a řadím jí mezi TOP 5 mých favoritek :)

  • velký kartáček
  • neslepuje
  • řasy zvýrazní
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.8.2015 17:01:57

Na tuto řasenku nedám dopustit. Je to moje favoritka, kterou už nikdy nevyměním! Krásně řasy natočí, nadzvedne a oddělí, vydrží celý den a nežmolkovatí. Má úžasnou vůni a nedráždí oči, což jako nositelka kontaktních čoček velice oceňuji :-) Úplně stačí jedna max. dvě vrstvy, vždy při nanášení pootáčím štětečkem a u kořínků chvilinku podržím, aby se řasy nadzvedly. Patří mezi dražší řasenky, ale já jí vždy kupuji v akci, tak to není tak strašné :-D

  • Neslepuje řasy
  • Vydrží celý den
  • Krásně voní
  • Nedráždí oči
  • Natočí řasy
  • Žádné


věk
25-34

oči
zelené

Tuto řasenku jsem dostala za registraci v Yves Rocher. Zpočátku jsem si říkala, že to nebude žádná sláva, když ji dávají zdarma, ale byla jsem opravdu velice překvapená. Příjemná konzistence, ani moc tekutá či suchá, řasy mám díky ní krásně prodloužené a i zahuštěné. Jako velkou nevýhodu bych viděla cenu, 385Kč mě příjde už opravdu hodně, ale rozhodně bych si ji koupila znovu.

  • prodlouží řasy
  • zahustí
  • dá se vrstvit
  • neobtiskává se
  • nedrolí se
  • super kartáček
  • cena


Řasenku jsem dostala v obchodě jako dárek, nedala bych za řasenku 3 kila. Je kvalitní tak jako všechny dosud odzkoušené výrobky Yves Rocher. Neopadává, neslepuje řasy, pěkně černá barva. Výdrž dobrá, průměrná. Má přírodnější složení než normální řasenky z dorgerie. Řasy moc nevytáhne, spíš dodá objem, cože je samozřejmě dáno tvarem kartáčku. Líbí se mi velmi kvalita štětinek na kartáčku.

  • kvalitní, přírodní štětinky na kartáčku
  • přírodnější složení
  • neopadává
  • neslepuje
  • snad jen ta cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.1.2015 17:57:09

Řasenka je super, neslepuje řasy, nerozmazává se, nevytváří žádné "cucky". Líčení s touto řasenkou je tedy jedna radost. Řasy hezky prodlouží. Je to velmi kvalitní řasenka, i obal se mi moc líbí. Dostala jsem ji zdarma, za plnou cenu bych si ji ale nekoupila.. Naštěstí Yves Rocher na ní dělá často slevy, tak se vyplatí tu slevu "vychytat" ;)

  • neslepuje řasy
  • cena


Další recenze od 30.12.2014 12:57:57

Je pravda, že pri prvých použitiach nevyzerala veľmi výrazne, no ako väčšina riaseniek sa musí najprv troška ,,vyvetrať". Urobila krásne riasy, pri viacerých vrstvách pôsobili ako umelé. Vôbec som nezaznamenala žmolky ani opadávanie, a to ani keď už bola takmer suchá. Je síce drahšia, ale efekt stojí za to. Mám v pláne kúpiť ju znova.

  • nežmolkuje sa
  • nevytvára efekt muších nožičiek
  • neopadáva
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.9.2014 09:16:59

Na řasenku jsem se velmi těšila, podle zdejších recenzí. Dostala jsem při nákupu. Ale skutek utek. Pro mě je to úplně obyčejná řasenka, která umí jen trochu načernit řasy. Od jiných (a mnohem levnějších!) řasenek jsem zvyklá mít krásně orámované oči vějířem řas. Tahle skoro není vidět. Nekoupila bych si ji ani když bývá ve slevě na 200 kč. Používala jsem ji 2 týdny a žádné zlepšení. Bohužel.

  • neslepuje
  • nevýrazná
  • drahá


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenka má opravdu velký štětinkový kartáček a pokud jste zvyklé na malé tak budete mít ze začátku problém s aplikací. Náplň řasenky je tak akorát suchá a není příliš tekutá. Řasy opravdu hezky pročeše, oddělí a zahustí. Výdrží byla super když byla nová, dokonce vydržela i lehké koupání v moři (byla lehce voděodolná). Ale s postupem času už z řas trochu víc opadává a výdrž je slabá.

  • udělá hezké řasy
  • neslepuje
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.6.2014 22:51:08

Předem musím říci, že jsem řasenku obdržela zdarma při registraci. Opravdu jsem se na ní hrozně těšila kvůli recenzím, které jsem si zde přečetla a jsou všechny v podstatě kladné. Bohužel jsem zklamaná. Měla jsem od řasenky pravděpodobně příliš vysoká očekávání. Kartáček na první pohled vypadá super, přesně takovéhle velké kartáčky mi vždycky vyhovují, ale tato řasenka dělá hrozně přirozené řasy, až moc :( Bohužel mám ráda řasenky, které udělají řasy hodně výrazné, od toho podle mě řasenka je. Tahle krásně oddělí řasy a udělá z nich hezký vějířek, ale pak musím řasy přejet jinou řasenkou, aby ten vějířek byl vidět. Bohužel.

  • Hezký obal
  • Pěkný velký kartáček
  • Dělá hrozně nevýrazný efekt


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 17.5.2014 19:02:09

Najlepšia riasenku, akú som mala a to som stihla mať všetky možne :-) 40 druhov určite :-) vysychá rýchlejšie,ale stačí si kúpiť náplň za 2€ a máte na pol roka. Dám si len trošku náplne na kefku a "napumpujem" dovnútra. nedá sa to robiť donekonečna, ale na niekoľko mesiacov to ide. Náplň vydrží na viac riaseniek - Regina. Ja určite odporúčam. Najbližšie na ňu použijem niektorý zo zľavových kupónov a cena bude znesitelnejsia. A vadí mi,že tu mám uvádzat cenu Kč, kto to má stále prepočítavať? :-p Aj tak máte iné ceny ako my- lacnejsie. je to zbytočné.

  • krásne oddelí riasy
  • predĺži a zvýrazní
  • nič


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2014 16:20:38

Túto riasenku som dostala ako darček inak by som si ju asi nekúpila. Musím uznať, že je výborná, riasy som mala ako umelé, krásne vytočené, dokonale oddialené čo spôsobilo spomínaný vejárovitý efekt a zhustenie, za mňa určite jedna z najlepších. Ale má jednu chybu, rýchlo vyschne!! Tým pádom by som si ju už nekúpila, lebo podľa mňa výdrž náplne v porovnaní s cenou, je smiešna.

  • natočenie
  • zhustenie
  • vejárovitý efekt
  • rýchlo vyschne


věk
25-34

oči
zelené

Jako většina slečen tu, jsem si dostala za registraci při prvním nákupu. Za tu cenu bych se u ní ani nezastavovala, tak jsem byla ráda, že vyzkouším nějakou "dražší" řasenku. Byla jsem už po prvním použití velmi mile překvapena, protože řasenka mi řasy krásně prodloužila, v mezích možností zahustila a to vše bez přebytečného slepování, čili plýtvání barvou. Jednu hvězdičku ubírám za to, že se mi trochu maže a ke konci dne mám pod obočím trochu černo. Jinak neopadává a docela drží. Škoda jen toho mazání... Možná si jí časem koupím znovu :-)

  • pěkný design
  • super kartáček
  • neslepuje
  • dodá objem
  • prodlouží
  • cena
  • maže se mi pod obočím :-(


Tuhle řasenku jsem dostala za nákup, u Yves Rocher zdarma. Musím říct, že za tu cenu by jsem si jí nekoupila. Ale je opravdu skvělá. Má krásné balení, které skvěle drží, dělá i skvělý objem. Trochu slepuje řasy. Je tam té řasenky i celkem dost (8ml.) takže určitě super řasenka.Vydrží i celý den na očích, já mám teda modrou, ale i tak je skvělá:)

  • hezky voní
  • objem
  • obal
  • prodlužuje
  • výdrž
  • malinko slepuje řasy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.11.2013 19:05:27

Tuto řasenku jsem dostala k nákupu a jsem z ní nadšená, krásně prodlouží řasy a při dvou vrstvách i dodá objem. Řasy krásně oddělí a vydrží celý den. Obal je taky moc hezký. Kdybych ji nedostala jako dárek tak ji za tu cenu nekoupím, protože jsem studentka, ale jsem ráda že jsem ji vyzkoušela a možná o ni budu uvažovat

  • rozdělí řasy
  • prodlouží
  • zahustí
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.6.2013 10:33:31

Tuto řasenku jsem obdržela zdarma při zřízení kartičky Yves Rocher. Četla jsem o ní spoustu negativních recenzí, a tak jsem byla překvapená tím, jak je úžasná! Upřímně nechápu, kdo na ni může psát tak negativní názory. Řasy nádherně oddělí a vůbec neslepuje, ani při více vrstvách. Jako nositelka kontaktních čoček mám často problém, že mě hodně řasenek v očích dost štípe, nebo mi oči slzí, ale u této řasenky tento problém odpadá, jako u jedné z mála. Také mi po ní přestaly padat řasy, dříve mi padaly hodně, ale teď mi už měsíc nevypadla ani jedna. Jsem z ní opravdu unešená a i když je normální cena vysoká, ráda ty peníze obětuju a koupím si ji zas. Několik let hledám řasenku, která by mi vyhovovala a právě jsem ji našla! Jinou už nechci a když, tak opět jedině od YR :).

  • odděluje řasy
  • dodává velký objem
  • nedráždí oči
  • nepadají po ní řasy
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 16.4.2013 20:22:54

Špiralu som dostala od kamartky lebo jej nevyhovovala :) Obal sympatický,kefka nadherne husta a velká :) Tvar ma tiež praktický :) asi som cakala viacej pretože už po par vrstvach mi zacala zlepovať :/ nieje to až take zle ale aj tak mi to vadi, objem spravy aj zahusti ale troska mi zlepuje riasi .To je asi tak vsetko a nekpim si ju lebo s nou niesom až taka spokojna,su aj lepsie :)

  • zahusti
  • predlži
  • super kefka
  • troska zlepuje


Další recenze od 23.3.2013 08:15:25

Tak s touto řasenkou jsem naprosto spokojená. Dostala jsem ji jako dárek při dalším nákupu, když jsem se registrovala v Yves Rocher. Řasy mi krásně prodlouží a neslepí, vůbec se nerozmaže. Řasenku si nejspíš koupím znovu, jediný mínus je podle mně cena.

  • prodlouží
  • neslepí
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.2.2013 21:50:42

K riasenke som sa dostala náhodou, keď som si vytvorila zákaznícku kartu YR. Hneď som ju vyskúšala a som nadšená... Riasy mi predlžila, natočila, zahustila. Popravde, netušila som, že moje riasy sú také dlhé ! :) V škole sa ma 50% spolužiakov pýtalo či mám umelé alebo 3D riasy. Vydrží celý deň a absolútne sa nedrolí. Úplne stačí jedna vrstva. A kedže som športovec, ani pri nadmernom potení som ju nemala otlačenú a rozmazanú :)

  • kefka
  • nedrolí sa
  • stačí jedna vrstva
  • žiadne


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.8.2012 18:38:50

Řasenku jsem si koupila s kuponkem, bohužel nepamatuji její cenu v ten den a tak dávám internetovou. Je určena na objem, délku - takové řasenky nemám ráda, bud mají dělat jedno nebo druhé, ale kupodivu se jí daří oboje dobře. Mně stačí jedna vrstva, ale viděla jsem i docela ok vypadající 2 vrstvy. U mě je kartáček moc veliký na spodní řasy, ohýbají se mi dolů, takže používám jen na horní. Za plnou cenu znovu nekoupím. Nerozmazává se a vydrží celý den.

  • dobrý kartáček
  • vydrží
  • kartáček moc velký na spodní řasy
  • plná cena je vyšší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené