Ziaja Kozí mléko noční krém recenze a zkušenosti

Hydratace Ziaja Kozí mléko noční krém
Hydratace Ziaja Kozí mléko noční krém - obrázek 1
Hydratace Ziaja Kozí mléko noční krém - obrázek 2
Hydratace Ziaja Kozí mléko noční krém - obrázek 3
5 4.1 25
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Kozí mléko noční krém

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.3.2018 23:41:58

Hledala jsem nějaký mastnější krém na noc a hledala jsem nejprve v nízké cenové kategorii. Tento krém vypadal zajímavě dle přečtených recenzí. Nakonec jsem ho ale dala manželovi, který používá opravdu cokoli, mě nesedl, stejně jako další výrobky z této řady. Na pleti mi dělá problémy, stále občas bojuji s nějakým tím pupínkem a krém mi stav pleti zhoršil. Vše se spravilo po vynechání kosmetiky od Ziaja. Mrzí mě to, ráda bych měla oblíbence za takových pár korun.

  • krásně promastí
  • příjemný na pleti
  • nízká cena
  • asi jej nesnese každá pokožka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.2.2018 20:56:29

Tento krém som mala vo viacerých vzorkách, ktoré mi vydržali na niekoľko použití. Krém je naozaj dosť hutnej konzistencie, ktorá sa trochu ťažšie rozotiera, ale nie je to nejaký veľký problém a ja osobne na takéto detaily nehľadím. Je bielej farby, jemnej, čistej vône, určený skôr pre suchú pleť, avšak používala som ho ja na svoju zmiešanú/mastnú pleť so sklonom k citlivosti, upchávaniu pórov a pod. a nerobil mi žiadnu neplechu ani nezhoršoval stav pleti. Práve naopak, krém bol príjemný, nemastil, rýchlo sa vstrebával a nezanechával pleť mastnú. Hydratoval veľmi dobre a ráno po prebudení bolo vidno, že bol krém použitý. Určite ho niekedy kúpim ako plné balenie a môžem odporučiť pokojne aj na pleť ako je tá moja

  • - vôňa
  • - dostupnosť
  • - cena
  • - hydratácia
  • - nemastí
  • - nezhoršuje stav pleti
  • - vhodný aj pre zmiešanú/mastnú pleť
  • - obal
  • - rýchlo sa vstrebáva
  • - trochu hutnejší


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krémík jsem dostala jako dárek, ale jsem za něj neskutečně ráda. Je pěkně hustý, ale ne příliš a moji pleť na noc krásně vyživí. Krému se nemusí nanášet moc, stačí i menší množství "natečkované" na pleť. V teplejších měsících si myslím, že bych ráno svoji pleť ani nemusela natírat denním krémem, jen pokud by byla suchá. Za mě je tento krém jednička a doporučila bych ho s klidným svědomím.

  • Bohatá porce výživy pro pleť
  • Hustší konzistence
  • Pěkná jemná vůně
  • Pro mastnější pleť bych nedoporučila
  • Cena nejspíš může být vyšší


Další recenze od 11.4.2016 21:40:58

Od krému jsem nic moc nečekala, ale opravdu mile překvapil. Jeho vůně je taková jako vůně čistého prádla. Je středně hutný, dobře se roztírá. Brzy se vsákne a neleskne se. Pleť přes noc vyživí a ráno vypadáte odpočinutě. Mám spíš sušší pleť, tak asi proto mi vyhovuje, mladým s mastnější pletí asi tolik nebude. Vůně je příjemná, mohla by být slabší, ale ok.

  • Vyživuje a hojí
  • Dobře se vstřebává
  • příjemná vůně
  • levný
  • levný obal


Další recenze od 15.3.2016 21:20:54

Krém jsem si koupila, spolu s jeho denní variantou, kvůli skvělému poměru pozitivních recenzí a jeho ceny. Bohužel po několika použitích se mi projevila přecitlivělost na některou složku. Po aplikaci se mi objeví červené fleky po celém obličeji a trvá asi 2 hodiny, než zmizí. Takže používat ho už dále na obličej nemůžu. To že byl velmi hutný mi na noc nevadilo. Taky mě rozčilovalo, že mají stejný obal s denním krémem a musím vždy hledat v názvu, který je který.

  • cena
  • dráždivý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2015 12:35:35

Tento krém jsem koupila na základě pozitivních reakcích na omlazení. Mám suchou (i trochu smíšenou) a citlivou pleť se sklony k akné. Prvních pár dnů po použití jsem byla z krému nadšená, pleť jsem měla hydratovanou a hebkou, bohužel tak pátý den se mi na kůži obličeje i krku začaly dělat opravdu velké podkožní boláky, celkem jich vyskočilo tak pět nebo šest, jejichž pozůstatky vidím i po několika měsících a trvalo hodně dlouho, než se mi pleť celkově dala do kupy. Krém jsem dohromady používala asi 8-10 dnů a poté hned vysadila. Nemohlo to být z ničeho jiného, protože kromě tohoto krému jsem nic nového nezkoušela. Po vysazení se boláky začaly hojit a nové se již neobjevily. I když mě to mrzí, tak mě opravdu nesedl a pleťové krémy od Ziaji asi již zkoušet nebudu.

  • vůně
  • příjemná konzistence
  • nevyhovuje mi (viz text recenze)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2015 10:19:38

Tento krém mám velice oblíbený.Je docela hutný,ale do pleti se krásně vpije,hezky ji vyživý a ráno je jako znovuzrozená.Nevím co udělá s pletí v létě,protože konzistence je opravdu hutnější,ale jinak je super.Myslím,že se kvalitou a účinky vyrovná i mnohem dražším krémům.určitě si ho po vypotřebování koupím znovu.

  • dodá pleti vše co potřebuje
  • hezky se vstřebává
  • pleť je po něm krásně vyživená
  • neucpává póry
  • trochu silnější parfemace


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2015 11:37:40

Na základě pozitivních recenzí jsem se rozhodla vyzkoušet sadu kozích krémů - denní a noční. Mám citlivou a suchou pokožku, takže jsem byla zvědavá a zároveň jsem doufala v malý zázrak. No, ten se bohužel nekonal. Noční krém je hodně hutný a jelikož jsem měla problém se vsáknutím krému v případě Ziaji denního, tak noční na tom byl ještě o poznání hůř. Přitom má pleť je opravdu suchá. Nevsákne se do pleti, zůstává mastný film. Ucpané póry, podkožní boláky, hrbolky samozřejmostí. Ziaju bohužel ne. Ponaučení pro příště, že má pleť je hodně specifická a nevyplatí se experimentovat. Krém (stejně tak jako denní) jsem dopoužívala jako krém na nohy a paty. Tam neměl moc šanci způsobit neplechu.

  • cena
  • hodně hutný
  • ucpává póry,způsobuje (alespoň u mě) zhoršení stavu pleti
  • nevsákne se dostatečně do pleti


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.7.2015 14:51:43

Tento krém je super. Koupila jsem v globusu v akci za 50kč, což je parádní cena. Mám mastnou pleť a tento krém jí krásně hydratuje a promastí. Ráno mám pleť hebkou. Mažu si občas i pod očima. Vůně je taková normální. Krém je hutný ale dobře roztíratelný. Jediná nevýhoda je určitě dostupnost (viděla jsem zatím pouze v globusu).

  • cena
  • krásně hydratuje
  • pleť je hebká
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2015 12:24:38

Krém jsem si koupila kvůli jeho vůni, která je nepřekonatelná - prostě přesně ten typ vůně, který miluji. Používala jsem tuto zimu, kdy jsem měla pleť vysušenou a podrážděnou od mrazů, na to je krém ideální. Je hutný, dobře se nanáší, nevstřebe se úplně, ale právě to od nočního krému na zimu očekávám. Je jemný, nedráždí, citlivou pleť hezky sklidní. Bohužel mi mírně ucpával póry, jako všechny hutnější krémy.

  • vůně
  • hydratace
  • ucpává póry


Další recenze od 10.10.2014 18:41:11

najlepší nočný krém aký som kedy mala ... značku ziaja som do nedávna vôbec nepoznala .. spoznala som ju až z recenzií tu na omlazeni (tak ako všetky moje top produkty) má krásny obal taký jednoduchý až mi to príde také luxusné, vôňa je úplne krásna taká jemná niečo medzi dove a vôňou detstva, konzistencia je úžasná stotožnila by som ju k norkovému krému (výživný) taký hutný ale ked si ho budete rozotierať po tvári zmení sa ako keby na také mlieko, no a účinky na pleť sú úplne úžasné mám 22 rokov ale veľmi dehydrovanú a ochabnutú pleť a toto je po dlhej dobe krém, ktorú ju dal do kopy je hladká, hydratovaná, jemnučká, a hlavne konečne krásne vypnutá

  • dokonalý
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2014 23:00:54

Jelikož denní verze tohoto krému mi docela vyhovuje, zakoupila jsem i noční krém a musím říct, že to, co jsem od něj očekávala, tak přesně splnil - jedná se o hutnější krém, po nanesení je pleť mastnější, trvá delší dobu, než se vsákne. Tento noční krém používám výhradně přes zimní období, kdy je má pleť sušší než obvykle. Ráno je pleť opravdu vláčnější a jemná, v žádném případě ne mastná. Parfemace krému by mohla být méně výrazná.

  • nízká cena
  • konzistence
  • účinky na pleť
  • parfemace krému mi nevyhovuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Ziaja noční krém jsem si koupila na základě recenzí tady na Omlazení - a rozhodně nelituji! Mám sušší, atopickou pleť, místy se šupinkami, přes den mívám mastné čelo. Tedy až do té doby, než jsem objevila tento malý zázrak :) Místa se šupinkami sice nezmizela, nicméně jsou určitě menší (snad tato tendence bude pokračovat). A co se týče maštění pleti přes den - i to se viditelně zlepšilo. Na vrásky nijak zvlášť nepůsobí, což jsem od něj ani nečekala. Po namazání se hodně lesknu (což samozřejmě u očního krému není na závadu), ale ráno je moje pleť hebká a matná. Prostě paráda, doporučuji.

  • nesmírně příjemná, "čistá" vůně
  • dobře hydratuje
  • moje pleť i přes den nebývá tolik suchá
  • zatím žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2013 09:02:02

Tomuto krému taktéž není co vytknout. Je hutnější, ale nebudete se po něm lesknout jak psí kulky, pleť nezanechá mastnou. Má jemnou vůni, není přeparfémovaný, takže nedráží citlivou pleť. Prý je vhodný pro suchou pleť, ale mé mastnější pleti s pupínky vyhovuje taktéž skvěle. Cena je víc než příznivá, takže určitě stojí za vyzkoušení.

  • hutný, ale nemastní pleť
  • cena
  • není příliš parfemovaný
  • vhodný pro všechny typy pleti


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.7.2013 09:42:45

Na tuto řadu s kozím mlékem jsem se chystala opravdu dlouho. Mám suchou pleť, pořád jsem hledala krém, který by mi vyhovoval. Vyzkoušela jsem i krémy z lékárny (na Omlazení opěvovaný Cetaphil-je za super cenu, hydratoval skvěle, ale za cenu ucpaných pórů a pupínků, zkusila jsem Biodermu-to samé, navíc vysoká cena, Excipial-byl super, ale jen zezačátku, pak už mé pleti nestačil). Pak jsem narazila na recenze této řady s kozím mlékem a rozhodla jsem se ho vyzkoušet. A je to BOMBA! Nádherně voní (přirovnala bych ho k vůni deodorantu Dove Original ve spreji), trochu jsem se bála jak moje pleť bude snášet parfemaci, ale naprosto v pohodě (a to muj ksichtík jen tak něco nesnese :-) ) . Jediné mínus je to, že jde docela špatně roztírat, ale když člověk časem vychytá techniku, tak se to dá. Napoprvé jsem se zděsila, protože jsem se celá leskla, ale během pár minut byl lesk pryč. Za mě palec nahoru, navíc za dobrou cenu.

  • dobře hydratuje
  • krásně voní (ale parfemace nedráždí)
  • je prostě super
  • neucpává póry
  • trochu hůř se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 07:27:14

Dala jsem na recenze a koupila. Po aplikaci je pleť hodně mastná, což mi dost vadí, ale na noc se to dá přežít. Vsakuje celkem rychle. Krém je hodně hutný a musí se pečlivě rozetřít. Ráno je pleť pěkně pružná a hydratovaná. Nepozoruji ani žádné pupínkové reakce, jak je u mě zvykem :-) Jen mě zarazila cena, koupila jsem v drogerii jasmín za 110kč

  • výživný
  • rychle vsakuje
  • cena
  • hodně mastí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.5.2013 01:24:43

Řadu Kozí mléka zbožňuju, takže tenhle krémík jsem musela vyzkoušet. Předem musím říct že nádherně voní, připomíná mi klasickou Dove vůni, možná sladší. Konzistence klasická, tužší než u denních krému, rozmazává se podle toho, jak je na tom pleť. Pokud předtím použiju např. moje oblíbený Sebium Global, tak se pak maže krásně, ale pokud mažu na suchý obličej, je to trošku nepříjemné, mám pocit, že si tím vytahávám obličej :D ale na vlhko se roztírá dobře a ráno je pleť heboučká a odpočatá.

  • cena
  • vůně
  • hydratuje a vyživuje
  • hůře se roztírá


Krém jsem si pořídila na základě kladných komentářů v této recenzi a udělala jsem dobře. S přicházející zimou mě pleť často pnula, vytvářely se mi na ní drobná suchá místečka - s použitím tohodle krému je vše pryč, fakt výborný. Měla jsem trochu strach, jak na něj má pleť zareaguje (měla jsem perorální dermatititu) krém je přeci jen hutnější a řekla bych i mastnější, ale úplně ok. Mám i krémík na oči a super, určitě doporučuju. Prodejna je v Praze kousek od Václaváku, jinak přes e-shop k dostání.

  • nedráždí
  • kozistence a vůně
  • zbavuje suchých míst
  • neobsahuje chemii
  • CENA
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.11.2012 07:50:36

Krém s kozou jsem si koupila na základě kladných recenzí a nebyla jsem zklamaná. Používám ho teprve krátce, ale jsem s ním moc spokojená. Krásně hydratuje, ráno mám hebounkou pleť bez alergické reakce, což u krémů oceňuji nejvíce vzhledem k mé extra citlivé pleti trpící občasným atopickým ekzémem. Byla jsem taky překvapená čistou vůní, která nemá nic společného z kozím zápachem :-)

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • vhodný na citlivou pleť
  • žádné


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2012 17:22:56

Tento krém jsem zakoupila na základě mnoha pozitivních ohlasů na jeho složení. Musím přiznat, že jsem velice spokojená. Mám normální pleť a sedne mi naprosto výborně. Noční krém má bohatou texturu, jemně voní a pleť je po jeho nanesení dokonale vláčná a hydratovaná. Dobře se vstřebává. Jestli působí i proti vráskám netuším, protože je zatím nemám.

  • - jemná vůně
  • - dokonale pečuje o pleť
  • - nízká cena
  • - snad jen balení v kelímku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.8.2012 12:36:14

I když je tento krém určen pro suchou pleť a já mám smíšenou, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. A sedl mi skvěle. Nejprve jsem byla docela překvapená jeho konzistencí, je opravdu velmi hutný a zpočátku se hůře roztírá. Po nanesení se poměrně hodně lesknu, ale na noc mi to nevadí a ráno není po lesku ani stopy. Pleť je krásně hebká a vyživená. Vůně je příjemná, nevtíravá.

  • Cena
  • Hydratace
  • Jemná vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.6.2012 20:01:32

Jeden z nejlepších nočních pleťových krémů, který jsem dosud vyzkoušela. Krásně voní, dobře se nanáší. Mám citlivou pleť a nijak jí nedráždí. Pleť je po nanesení trochu mastná, což mi u nočního krému vůbec nevadí, ba naopak. Relativně rychle se ale vstřebá a pokožka je ráno vyživená a hydratovaná. Velkým plusem je cena.

  • hydratuje a vyživuje
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.5.2012 11:03:39

Tento krém je určen pro suchou pokožku náchylnou k vráskám. Samotný krém má velmi příjemnou vůni, je to taková typická krémová, žádná vůně ala. Co mě však zarazilo je to jakou konzistenci krém má. Nikdy jsem neměla takový hutný krém takže se mi zprvu hůře roztíral ale po pak již bez problému. Pleť je po něm chvilku mastná ale krásně se vstřebá do pokožky. Ráno je pokožka hydratovaná a vypnutá.

  • hydratuje
  • vůně
  • cena
  • dobře se vsakuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 10:14:54

Ziaju mám moc ráda pro její kvalitu a cenu. No toto předčilo i má očekávání. Mám i denní krém, ale noční je můj favorit ze všech nočních krémů ever. Je hutný, ale dobře se roztírá, má moc hezkou nevtíravou vůni, nevím, jak voní kozí mléko, ale myslím, že ta vůně je spíše čistá a velmi jemná. Ráno mám pleť hydratovanou a odpočatou. Neucápává póry. Zkrátka spokojenost na nejvyšším stupni.

  • cena
  • výborně hydratuje
  • neucpává póry
  • dobře se rozetírá
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává mastný film
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2012 19:52:28

Tento krém mě neskutečně překvapil! Koupila jsem si ho díky akční ceně, přijatelnému složení (obsahuje pár ingrediencí shchválených Eco certem a žádnou ropu a parabeny) a samozřejmě tomu, co sliboval. Je určen pro věkovou kategorii 20+, na pleť suchou a náchylnou k tvorbě vrásek. Já mám pleť smíšenou, chtěla jsem ale OPRAVDU hydratační noční krém. Nezklamal mě - krásně voní, jemně, nevtíravě, hrozně příjemně, pokožku pořádně promastí a hodně se leskne, po ránu ale není po lesku stopy a pokožka je vláčná, hydratovaná, jemná a vypadá zdravě. Krém se rychle stal mojí jedničkou.

  • hydratace
  • jemná a vláčná pleť
  • hutná konzistence - skvělá na noc
  • příjemná vůně
  • nízká (i plná) cena
  • pěkný obal


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené