Za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

V poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí již 22. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellnes péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

Nejznámější kosmetické značky a trendy v líčení účesech i odívání – Look 2016/2017 - budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. 

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci či metodám alternativní péče o zdraví. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii a kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka. Veletrh tedy nabízí nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. 

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ Mistrovství České republiky v make-upu pořádané Pavlem Bauerem, mistrovství v nail designu či oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2017. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness a skvělé přípravky a kosmetické přístroje budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD. 

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemní milé drobné dárky pro návštěvníky. Nezapomenutelné zážitky z veletrhu rozšíří i další okolní akce: veletrh dekorací FOR DEKOR, veletrhy Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny, Bižu Expo, stejně tak sobotní Den letiště Letňany se zábavou pro celou rodinu. 

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, aktualizovaný program, jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.WorldOfBeauty.cz . Více také na našich stránkách na Facebooku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.