Nejlepší plavky pro léto 2016

Co vám nesmí v letním šatníku chybět? Přeci plavky! Poradíme vám jaké si pro letošní léto zvolit.

Jednodílné

img

Plavky vcelku nebo někdy také monokiny byly ještě docela nedávno určeny spíše pro starší ročníky nebo maminky s dětmi. I když bikiny na poli plavkové módy stále suveréně vedou, jednodílné plavky jim už několikátou sezónu šlapou na paty. Pokud vám plavky vcelku připadají usedlé, podívejte se na nabídku v obchodech. Možná budete překvapené, jak sexy a vyzývavě mohou jednodílné plavky vypadat, zvláště ty s hlubokým výstřihem, který prodlouží postavu.

Rafinovaně prostříhané

img

Trend jednodílných plavek strategicky odhalujících pokožku na různých tělesných partiích patří i letos mezi hlavní plážové hity. I když tyto plavky odhalují více než klasické jednodílné plavky, stále poskytují dostatečné zahalení a dovedou skvěle zvýraznit vaše přednosti. A samozřejmě i naopak. Prostříhané plavky přivolávají pozornost okolí a jejich nošení tak vyžaduje pokud ne bezchybnou postavu, tak alespoň značnou dávku sebevědomí. 

Bikiny s retro kalhotkami

img

Nevinně vyhlížející kalhotky zakrývající celou oblast boků až téměř do pasu často v kombinaci s podprsenkou připomínající zlatá léta šedesátá působí velmi žensky až koketně. Kalhotky vysoko do pasu se vehementně prosazují na poli plavkové módy již několik sezón. Tento střih plavek však nesluší každému, většinou padne především ženám  se sexy plnějšími křivkami avšak štíhlým pasem, nebo postavám modelkovského typu.

Crop top bikiny

img

Opakem výše zmíněných bikin s kalhotkami vysoko do pasu jsou dvojdílné plavky, kdy je horní díl výrazně větší než spodní a může připomínat tílko či top. V obchodech dokonce můžete objevit crop top bikiny s dlouhým rukávem, které ochrání ramena a paže před nebezpečnými slunečními paprsky. Výhodou těchto plavek je, že k nim stačí obléknout šortky či mini nebo maxi sukni s vysokým pasem a můžete se od moře přesunout rovnou do plážového baru.

Ve sportovním stylu

img

Všimli jste si, jak se zdravý životní styl spolu s pohybem a sportováním v poslední době promítá i do běžné módy? Například tenisky určené dříve jen na běhání dnes můžete s přehledem obléci k šatům. Také plážová móda se přizpůsobila sportovnímu trendu a praktické na všechny vodní i plážové sporty nicméně stále velmi sexy bikiny ve sportovním stylu vhodné i na polehávání na pláži jsou hitem letošního léta. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.