3 důvody, proč nakupovat autodoplňky na internetu

Většina majitelů svých vozů chce pro svého čtyřkolového miláčka to nejlepší. Ostatně není se čemu divit. Díky pravidelné péči a kvalitním autodoplňkům můžete prodloužit životnost automobilu. Kvalitní autodíly přitom můžete nakupovat z pohodlí domova.

V dnešní době seženete na internetu ledacos a týká se to i široké nabídky příslušenství do auta. Proč se vyplatí nakupovat autodoplňky online na webu automobilovedily24.cz a na co si dát při jejich nákupu pozor?

Všechny náhradní díly na jednom místě

Výhodou nakupování autodoplňků na internetu je to, že najdete všechny náhradní autodíly na jednom místě. Zároveň víte, jestli je dané zboží dostupné, případně se můžete o dostupnosti jednoduše informovat. V e-shopu si jednoduše projdete kategorie, které vás zajímají a nemusíte běhat z jednoho obchodu do druhého. Vybíráte v pohodlí svého domova třeba u kávičky či televize.

zoom

Náš tip: Stáhněte si naší mobilní aplikaci Automobilovedily24. Kromě pohodlného nakupování pomocí chytrého telefonu, získáte díky aplikace i mnoho hmatatelných výhod.

Snadno porovnáte cenu zboží u konkurence

Na internetu máte dokonalý přehled o cenách a můžete ceny autodoplňků snadno porovnat. POZOR! Ne vždy je výhodné vybírat si e-shop pouze podle ceny zboží. Zaměřte se také na cenu za dopravu a možnosti platby. Například u nás je při objednávce nad 2 900 korun poštovné zdarma, stejně tak neplatíte poštovné při objednání pneumatik

Rychlá a bezproblémová výměna zboží

Při nákupu autodoplňků, či jakéhokoliv jiného zboží na internetu máte právo do 14 dní odstoupit od smlouvy bez udání důvodu. Možnost vrácení zboží, které si zakoupíte v kamenné prodejně a následně se vám přestane líbit, nebo třeba zjistíte, že něco takového nepotřebuje, zákon neupravuje. To znamená, že například nevyhovující kamera do auta, autokoberec, střešní box či nosič kol, potah na volant, autorádio nebo cokoliv jiného si budete muset pravděpodobně nechat.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?