4 módní tipy na červen

Vykročte do prvního letního měsíce tohoto roku vyzbrojená těmi nejsilnějšími módními zbraněmi. Prozradíme vám žhavé červnové hity.

Oslnivé metalické odlesky

img

Mohutná retro vlna 80. let sebou kromě přiléhavých minišatů, ramenních vycpávek, mrkváčů a legín přináší i blýskavé materiály. Tento trend rozhodně není určen pro stydlivky, jelikož lesklá látka doslova přitahuje pohledy okolí. Abyste nevypadala jako disco koule, raději si vyberte jen jeden blýskavý kousek a zbytek outfitu ponechte ve střízlivém duchu.

Romantické volány

img

Povlávající kousek látky je velmi ženským prvkem, který dokáže dodat své nositelce na něžnosti. Ovšem současné okanýrované kousky nejsou určené jen beznadějným romantičkám. Volány, které se letos nosí ve velkém, objevíte i tam, kde byste je určitě nečekaly. Třeba na kožené bundě nebo na oblečení v punkovém stylu. Takže si vyberte svůj typ volánu a směle vyrazte do letních ulic.

Mix výrazných barev

img

Určitě souhlasíte s tím, že k létu neodmyslitelně patří zářivé veselé barvy. Jako by nám návrháři chtěli vlít novou letní energii do žil, přišli s nezvyklou kombinací sytých barev. Zelená a modrá tak letos určitě není jen pro blázna dobrá, ke sladce růžovému topu klidně oblékněte citronově žluté kalhoty a zářivě červené šaty bez obav doplňte fialovou kabelkou a oranžovými sandálky.

Fuchsiově růžová

img

A když už jsme u těch barev, královnou mezi nimi je pro toto léto nepřehlédnutelná tmavě růžová. Tu samozřejmě můžete kombinovat s jinými výraznými barvami, jak jsme zmínili výše, nebo ji nechat zazářit v celé její kráse po boku světlé pastelově růžové nebo decentních neutrálních odstínů, jako jsou šedá, béžová, smetanová nebo i oslnivě bílá. S růžovou prostě nemůžete šlápnout vedle.



Komentáře

Alena
Dobrý den měla bych zájem o kabelky a peněženky šlo by to děkuji Straková Alena
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.