5 vět, které nechcete slyšet od muže

Jak poznáte, jestli to s vámi muž myslí vážně nebo mu jde pouze o nezávazný románek? Můžete to poznat třeba podle toho, jak s vámi partner mluví.

1. Je to složité

Vztahy jsou složité, o tom není pochyb, ale jestliže partner reaguje při řešení každého podstatného problému či tématu ve vztahu větou „je to složité“, pravděpodobně to s vámi vůbec nechce řešit. Je to pro něj úniková formulka od toho, co se mu prostě nechce dělat. Jakmile to muž vidí složité, komplikované či náročné, buďte ve střehu. Zvlášť řešíte-li s ním nějaké závažné téma měsíce, nebo dokonce roky.

2. Nemám čas

Čas je relativní, je otázkou priorit, což znamená, že na důležité a pro nás podstatné věci či osoby si čas vždy najdeme. Vždycky. Jakmile se člověk začne vymlouvat na čas, jedná se o výmluvy. Nenechte si motat hlavu mužem, který se vám dlouho dobu není schopen ozvat ani prostřednictvím zprávy a udělá si na vás čas jen velmi zřídka. Muž, který svou partnerku miluje, udělá cokoliv proto, aby mohl trávit čas s ní.

3. Nejsem pro tebe dost dobrý

zoom

Tohle klišé je všeobecně známé, takže pro vás pravděpodobně není žádnou novinkou. Muž, který sám sebe shazuje, ale o vás mluví naopak v superlativech, ví moc dobře, čeho tím chce dosáhnout. Pokud se nejedná o muže, kterému chybí sebevědomí, což jistě dokážete sama velmi dobře zhodnotit, pak se jedná o muže, který svou hodnotu vidí velice dobře, ale nechce ženu ranit přímým sdělením, že o ni nemá zájem.

4. Mám odlišné priority

Krátkodobě je možné priority zaměřit na práci, školu, nově se rozbíhající projekt, na své koníčky nebo třeba rodinu, která potřebuje momentálně pomoct v těžké životní situace, ale jestliže vás partner neustále odsouvá na druhou kolej, něco je špatně. Milující partner dokáže skloubit lásku s čímkoliv, budovat plnohodnotný vztah bez ohledu na to, jak náročnou má práci nebo bez ohledu na množství svých volnočasových aktivit.

5. Chci si užívat svobodu

Každý z nás může být svobodný a zároveň žít v partnerském či dokonce manželském svazku. Záleží ovšem, jak daný člověk na svobodu pohlíží. Muž, který vám neustále předhazuje to, jak je pro něj svoboda důležitá, že je zvyklý žít sám, má rád svůj klid, to s vámi buďto nemyslí vážně a chce se vás zbavit, nebo má jednoduše strach z vážného vztahu, protože se třeba v minulosti už spálil. Zjistěte, jestli mu svoboda skutečně vyhovuje. Pokud ano, zvažte, co dál.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?