Objevte výhody klubu Yves Rocher, vyhrajte balíček a pomáhejte přírodě

Zrychlené tempo života, stres, znečištěné ovzduší… To vše má vliv na naši psychiku a zdraví. A tak často hledáme povzbuzení v přírodě. Procházka mezi stromy a zelení umí pohladit na duši. V posledních letech ale naše lesy strádají vlivem mnoha faktorů. O to důležitější je nyní vracet přírodě, to, co nám dává, jak se snaží už více než 60 let francouzská značka rostlinné kosmetiky Yves Rocher.

img

Již přes 60 let se Yves Rocher věnuje objevování světa rostlin a v jeho bohatství hledá řešení každé nedokonalosti, se kterou se ženy ve snaze být krásné potýkají. Příroda představuje víc než zdroj inspirace, je v samém jádru konání značky. Poznejte Yves Rocher a její závazky, filozofii a způsob myšlení, kterým se aktivně snaží eliminovat dopad výroby na životní prostředí.

Nadace Yves Rocher vysadila 100 milionů stromů po celém světě

S cílem zanechat pozitivní stopu a podporovat projekty, jejichž hlavním cílem je ochrana biodiverzity, byla v roce 1991 založena Nadace Yves Rocher. Právě Nadace převzala záštitu nad programem PLANT FOR LIFE (do roku 2020 Sázejme pro planetu – Plant for the Planet).

Nadšení, které projekt vzbudil, pomohlo mnohonásobně předčít očekávání a v roce 2020 se tak i díky vám vysadilo hned 100 milionů stromů. To už je pěkný počet, nemyslíte? Tím to však nekončí – do roku 2025 má Nadace za cíl zasadit dalších 35 milionů stromů! 

Přispět můžete i vy

Podpořit dlouhodobou iniciativu může kdokoliv a kdykoliv, ať už to má do lesa jakkoliv daleko. Zapojit se do aktivit, kterými vracíme přírodě, co nám dává, lze velmi jednoduchým způsobem. Za každý zakoupený Koncentrovaný sprchový gel nebo šampon je vysazen jeden strom. Další cestou, jak se zapojit, je registrace do věrnostního klubu Yves Rocher. Kromě slev, dárků a bodů ke každému nákupu získáte navíc i dobrý pocit z jednoho nově vysazeného stromu. Až do 31. 3. 2021 navíc probíhá soutěž – každá 100. nově založená kartička vyhrává balíček bestsellerů v hodnotě 2000 Kč. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!