Wellness nebo romantický pobyt? Obojí!

Podzim je jako stvořený pro návštěvu lázní. Nižší teploty nás přeci jen z exteriéru vyhání do vyhřátého interiéru. Posezení v sauně, ponoření se do vod termálního bazénu následované příjemnou masáží. Dokážete si představit příjemněji strávený prodloužený víkend?

V lázních se dějí divy. Především zdravotního a relaxačního rázu. Je prokázáno, že i jen dvoudenní pobyt nás dokáže vzpružit do té míry, že pak po několik měsíců pojedeme jako šrouby. A žádná nemoc si u nás ani neškrtne. Tak neváhejte a relaxační pobyt si co nejrychleji zarezervujte. Nabídka lázeňského trhu je naštěstí bohatá.

img

Romantické pobyty v Karlových Varech 

Relaxační neboli wellness pobyty nabízejí téměř všechny lázeňské domy. Nejvíce jich zřejmě najdete v proslulých Karlových Varech. Dokonalou relaxaci se sedmi báječnými procedurami zažijete například ve čtyřhvězdičkovém hotelu Green Paradise. Pobyt v těchto dnech navíc seženete za poloviční cenu, tak neváhejte! Regenerační koupele, privátní sauna s ruskou baní a volný vstup do bazénu a saunového světa je součást wellness pobytového balíčku hotelu Prezident. A spousty dalších lázeňských domů, kterých je v Karlových Varech nepočítaně. 

img

Luxusní Velichovky a Mariánky 

Wellness a lázeňské pobyty ovšem mají ve svých portfoliích i ostatní lázeňská města, jako jsou aristokratické Velichovky či Mariánské Lázně. Komplexní lázeňská kúra na váš čeká například ve Spa hotelu Děvín. Dámy mají možnost revitalizovat pleť i tělo při Dámské jízdě v hotelu DaVinci. Úžasný relax zažijete i v hotelu Saint Moritz. Nebo by se vám spíše zamlouvala společná masáž následovaná romantickou večeří při svíčkách? Pak by vaší cílovou stanicí měl být hotel Continental. 

img

Vyrazte za hranice 

Luxusní lázeňské domy ovšem najdete i za hranicemi, ať již u našich slovenských, rakouských či maďarských sousedů. Na Slovensku doporučujeme lázně Rajecké či Trenčianské Teplice a samozřejmě wellness hotely ve Vysokých Tatrách. V Maďarsku pak na vás čeká spousta především termálních lázní. Velkému zájmu se těší například termální lázně Hevíz, Lipot či Sárvár. Spoustu luxusních lázní najdete i v Rakousku, Slovinsku. Všechny lázeňské pobyty sdružuje server spa.cz, na kterém momentálně najdete přes tři tisíce lákavých pobytů. Tak vybírejte, rozhodně je z čeho! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.