Získejte pevné nehty

Nemáte od přírody pevné, nelámavé nehty? Nevěšte hlavu. Poradíme vám, jak se o nehty správně starat, aby co nejdříve vypadaly krásně a zdravě.

Používejte kvalitní odlakovač

Jestliže chcete mít dokonalé nehty, používejte pouze kvalitní odlakovač bez acetonu, který nehty nevysušuje. Vysušené nehty jsou křehké a mají tendeci se lámat. Jemný odlakovač bez acetonu s přídavkem aloe vera nabízí například značka OPI. Značka OPI nebo Alessandro nabízí dokonce odlakovače podle typů nehtů.

Pilovat, ale nestříhat

Ke zdravým nehtům vám pomůže správná volba pilníku. Pokud máte tvrdé nehty, rozhodně se vyvarujte jejich stříhání. K úpravě nehtů používejte profesionální pilník, který je k nehtům šetrný. Hrubší pilník na nehty používejte na tvarování, jemnějším pilníkem dočištěte a zacelte hrany nehtů. Vždy pilujte jen jedním směrem, zabráníte tím třepení nehtů.

zoom Zvětšit

Výsledek? Super lesklý povrch

Výživa pro nehty i kůžičku

Stejně jako vlasy či pleť si zaslouží speciální péči nehty, nehtové lůžko a kůžička. K vyživení a změkčení nehtové kůžičky doporučujeme výživný krém Jessica Nourish. Na kompletní ošetření nehtů je vhodné regenerační sérum Talika. Kůžičku kolem nehtů nikdy nestříhejte, ale odstraňte ji pomocí speciálního přípravku a gumovou špachtličkou.

Extra tip: Na poškozené nehty zabírá kondicionér na nehty 8v1 od Eveline.

Rychlokurz lakování nehtů

Nehty lakujte vždy suché (nikoliv po dlouhé koupeli). Začněte podkladovou bází. Na zničené nehty je vhodný podkladový lak Jessica Restoration. Na podlak naneste dvě vrstvy barevného laku, začněte tahem uprostřed, pokračujte po stranách. Nakonec použijte nadlak. Bestsellerem mezi nadlaky je Jessica Diamonds Dazzle nadlak s diamantovým prachem

Chcete-li urychlit schnutí laku, můžete si vzít na pomoc vysoušeč laku Dermacol nebo šedesátivteřinový sušič laku Jessica Quick Dry. Odborníci radí, abyste nalakované nehty alespoň čtyři hodiny nenamáčela ve vodě. Jedině tak lak důkladně zaschne a opravdu vydrží.

Extra tip: Chcete-li dosáhnout dokonalé manikúry a zároveň své nehty posílit, použijte posilující lak Double Duty Base and Top Coat od Sally Hansen. Lak můžete použít jako podklad i jako vrchní lak.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.