TOP 5 krémů na ruce

Upravené ruce s perfektní manikúrou jsou dokonalou vizitkou každé ženy. Proto neváhejte a investujte do kvalitního krému na ruce. Vybrali jsme pro vás TOP 5 krémů na ruce.

Fleurs de Cerisier Cherry Blossom, L'Occitane

Krém na ruce Fleurs de Cerisier od značky L'Occitane En Provence s výtažkem z třešně z Luberonu a s obsahem bambuckého másla si vás podmaní nejen svou jedinečnou vůní. Textura krému není mastná, díky čemuž můžete krém používat ve dne i v noci. Po použití krému je pokožka zjemněná, dokonale hydratovaná a chráněná.

La Source Hand Therapy, Crabtree & Evelyn

Hydratační krém na ruce La Source Hand Therapy od značky Crabtree & Evelyn obsahuje bambucké máslo, které hydratuje a společně s ceramidy 3 a 6 II zesiluje ochrannou vrstvu kůže. Krém obsahuje také výtažek z myrty, jenž zesiluje nehty a kyselinu hyaluronovou, která udržuje ruce hydratované. Krém na ruce La Source Hand Therapy s vůní mořského vánku je dostání v e-shopu Omlazení.

Sublime Bois d´Orange, Roger & Gallet

Krém na ruce Bois d´Orange od značky Roger & Gallet obsahuje 96 % přírodních ingrediencí. Bambucké máslo zjemňuje a stabilizuje pokožku, arganiový olej dodává zvláčnění, extrakt z pupalky dvouleté regeneruje a vitalizuje pokožku. Krém má pozitivní účinky také na poškozené a  lámavé nehty, chrání ruce ochranným faktorem SPF 15 proti nebezpečným slunečním paprskům.

Virgin Coconut, 100 % Pure

Výživný krém  na ruce s panenským kokosovým olejem od značky 100 % Pure hydratuje, zjemňuje a vyživuje pokožku díky obsahu anti-aging vitamínů a antioxidantů. Krém obsahuje BIO aloe vera, BIO růžový hydrosol, kakaové máslo, bambucké máslo, avokádové máslo, panenský kokosový olej a řadu dalších přírodních látek. Krém je vhodný i pro vegany.

Douceur Des Mains, Payot

Krém na ruce Douceur Des Mains od francouzské značky Payot s extrakty z mandlí je vysoce výživný a zvláčňující. Pravidelné používání krému Douceur Des Mains napomáhá obnově buněk, krém má exfoliační účinky, poskytuje ochranu před vnějšími vlivy a vznikem pigmentových skvrn, pokožka je po jeho použití jemná a sametově hebká, ruce získají mladistvý vzhled.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.