Články autora Lukáš Vodička

  • Až 229 iPadů mini pro vás

    Až 229 iPadů mini pro vás

    Ano, název je zvolen tak, aby vás zaujal. Jak se ale dočtete v diskuzním tématu, je celkem možné, že na iPad mini nedosáhne každá padesátá, ale třeba každá čtvrtá. Vše záleží jen na vás.

  • Bazar Omlazení 2.0 - ověřování uživatelů

    Bazar Omlazení 2.0 - ověřování uživatelů

    Spustili jsme UserVoice a stala se zajímavá věc. K jádru Omlazení, tedy diskuzi, kolem které vyrůstá vše ostatní, už není příliš připomínek. Zato Bazar... Tam je toho tolik co zlepšovat, že ho raději postavíme znovu.

  • Recenze a Tour aneb Hrnečku vař!

    Recenze a Tour aneb Hrnečku vař!

    Spustili jsme Recenze. Spustili jsme Tour. A teď se nám z toho točí hlava.

  • UserVoice aneb hlas uživatele

    UserVoice aneb hlas uživatele

    Máme jednodenní zkušenosti s používáním služby UserVoice, kam můžete psát své návrhy na zlepšení Omlazení a Glorie. Následující řádky jsou doporučením jak nejlépe UserVoice používat, abychom dosáhli společného cíle: zlepšení Omlazení a zlepšení Glorie.

  • Plány Omlazení.cz na rok 2012

    Plány Omlazení.cz na rok 2012

    Uvedeme v život Recenze a Tour de Omlazení. Některé funkce v Bazaru zpoplatníme. Módu převedeme na Glorii. Spustíme dva nové weby (i) pro muže. Nasadíme UserVoice, službu, která vám bude naslouchat.

  • 11.11.11 v 11:11:11

    11.11.11 v 11:11:11

    Ano, vybrali jsme si trochu prvoplánové datum, ale bylo těžké odolat. 11. listopadu 2011 v 11 hodin, 11 minut a 11 sekund spustíme sestru Omlazení, portál Glorie.cz. Nový portál je a bude zaměřený výhradně na módu a styl.

  • Slevám neuniknete - ani na Omlazení

    Slevám neuniknete - ani na Omlazení

    Slevy všude kolem nás. Nyní dokonce i na Omlazení. Ztratil svět jen krátkodobě hlavu nebo začíná něco nového, co tu s námi bude trvale?

  • Když poradny tak pořádně

    Když poradny tak pořádně

    Neuplynul ani měsíc, a po Wiki tu pro vás máme další dárek: Poradny. Jistě, Poradny, ty by na webu pro ženy, které se nebojí zeptat, chybět neměly. Proč jsme s nimi ale tak dlouho otáleli? Inu, učili jsme se z chyb ostatních a pořád nás zdržovalo něco “důležitějšího”.

  • Wiki Omlazení je waše

    Wiki Omlazení je waše

    Sekci Wiki na jiných webech pro ženy spíše nenajdete. Uvedení této novinky na Omlazení si tedy jistě zaslouží zvláštní článek. Wiki Omlazení bude totiž žít vlastním životem a o tom, jak se jí bude dařit, rozhodne vaše péče. Proto nám hodně záleží na tom, abychom principy fungování Wiki vysvětlili co nejlépe.

  • PF 2011

    PF 2011

    Výborná zpráva pro všechny příznivce Omlazení.cz.  I v roce 2011 budou webové stránky pro ženy, které se nebojí zeptat, pod laskavou leč přísnou kuratelou kocoura Cupida.