Články autora Lukáš Vodička

  • Omlazení.cz - nabídka partnerství

    Omlazení.cz - nabídka partnerství

    Roztroušený tým Omlazení.cz hledá posilu. Člověka kultivovaného, učenlivého, flexibilního a spolehlivého. Jeho pracovní náplní bude navazovat vztahy s klinikami plastické chirurgie a spoluvytvářet jejich marketingovou strategii tak, aby v ní měly své místo i aktivity na Omlazení.cz.

  • Operace nosu - radost, která mi nikdy nezevšední

    Operace nosu - radost, která mi nikdy nezevšední

    Povídat si s MUDr. Měšťákem je zážitek ať už je téma jakékoliv. A když jednou během řeči prohodil "miluji nosy", napadlo mě dát našemu povídání formu a zveřejnit ho. Pro mě osobně je hluboký citový vztah k vlastní práci velké téma, a lidem jako je Doc. MUDr. Jan Měšťák CSc. v tom nejlepším slova smyslu závidím.

  • Neinvazivní liposukce - podvod nebo jen podvůdek?

    Neinvazivní liposukce - podvod nebo jen podvůdek?

    Kavitace, neinvazivní liposukce, ultrazvuková liposukce. Rybí salát s jogurtem, křupky s biorýží, osmizrnná dětská kaše, baltické sardinky, mořská štika, holandský pstruh. Co má všechno toto společného? Přečtěte si plamenný článek z pera manažera Omlazení a dozvíte se to.

  • Nové Omlazení.cz Vás vítá

    Nové Omlazení.cz Vás vítá

    Ale že jsme si dali na čas! O nové verzi se šušká už řadu měsíců. Konečně je tady, dostala pořadové číslo 4, a zcela jistě představuje největší vývojový skok v historii Omlazení.cz. Přípravné práce byly započaty již v říjnu 2009.

  • Vánoční nadílka Omlazení.cz - informace pro partnery

    Vánoční nadílka Omlazení.cz - informace pro partnery

    Stejně jako minulý rok, i letos Omlazení.cz chystá Vánoční nadílku Omlazení. Tentokrát Vánoční nadílce vyhradíme zvláštní sekci na záložce Články a budeme ji propagovat ještě lépe než vloni. Tento úvodní článek shrnuje podmínky spolupráce s partnery Vánoční nadílky Omlazení.