Božské hýčkání jako Kleopatra

S kosmetickou řadou Black Pearl se každá žena může cítit tak mladá a půvabná jako egyptská královna Kleopatra. Tajemství její vitality a krásy se skrývá ve vytříbeném výběru těch nejkvalitnějších prostředků, které nabízel nejen starý Egypt a Izrael.

img

Hýčkejte vaši pokožku a věnujte jí bezprostřední pozornost.

Denní péči o pleť přípravky Black Pearl ocení každá z nás

zoom Zvětšit

Black Pearl od Sea of Spa

Přírodní kosmetika Mrtvého moře nezaměnitelného složení vás dokáže vtáhnout do dob dávno minulých, kdy vše záviselo pouze na kouzlech matky přírody. Stejně tak i společnost Sea of Spa postavila přípravu kosmetických produktů na těch nejpřírodnějších a nejčistších principech.

Pokud si okamžitě nezamilujete masky na obličej se základem z bambuckého másla, určitě vás ohromí regenerační kapsle s vysokým obsahem vitamínů, které vám nabídne pouze skutečně přírodní bio kosmetika Mrtvého moře od Sea of Spa. Rázem si budete připadat jako bohyně s alabastrovou pletí.

Hýčkejte vaši pokožku a věnujte jí bezprostřední pozornost

Aby si zachovala mladistvou a pružnou pokožku, koupala se prý tehdejší královna v kozím mléce. Kosmetika Mrtvého moře od Sea of Spa nabízí luxusní tělový krém, který má na pokožku stejné účinky.

Co však můžeme považovat za opravdový zázrak i v dnešní době, je blahodárný vliv černého bahna na lidskou kůži i organismus. Plní hned dva úkoly najednou – čistí a hydratuje. Seznamte se tedy také vy s jedinečnou magnetickou pleťovou maskou Sea of Spa z řady Black Pearl. Magické odstranění vrstvy přípravku probíhá za pomoci malého magnetku, který je součástí každého balení. 

zoom Zvětšit

Kosmetika Mrtvého moře od Sea of Spa

Božské hýčkání, které vaší pokožce poskytne přírodní kosmetika Mrtvého moře Black Pearl, si můžete dopřávat trvale. Kdy jindy se setkáte se vzácnou černou perlou tváří v tvář? Drcení těchto černých perel má prastarou tradici a vede k účinkům tak neobyčejným, že je musíte okusit na vlastní kůži. Omlazení, rozjasnění a vypnutí pokožky se může stát i vaším každodenním rituálem.

Lázně jsou bezpochyby tím nejzajímavějším a nejpříjemnějším místem k odpočinku, již po staletí je lidé navštěvují, aby si po několik hodin nechávali vtírat do těl vonné oleje a různě o sebe pečovat. Proč si takový luxus nedopřát i doma? Nechte se pohltit exotikou a provoňte domov kouskem starého Egypta.

I vy se můžete cítit jako znovuzrození, kosmetika Mrtvého moře od Sea of Spa s vaší novou nejoblíbenější řadou Black Pearl dokáže skutečné zázraky.



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?