Čeští vědci přišli na tajemství krásné pleti bez pupínků

Používá ho thajská miss nebo arabští šejkové. Přístroj českých vědců Face-Up! si za rok, kdy je na trhu, oblíbilo už 30 tisíc uživatelů po celém světě. Aby ne – přístroj proti akné můžete používat v pohodlí domova, stačí na to 10 minut denně a má 90procentní účinnost.

Pupínky dokážou pořádně otrávit život, s méně či více závažnou formou akné se za svůj – zejména pubertální – život setká téměř každý. Těm, které trápí pupínky každý den a nepomůže ani běžná kosmetika, svitla naděje – věda.

Neutrácejte za kosmetiku, vsaďte na vědu!

Čeští vědci po více než desíti letech výzkumu objevili mechanismus, který účinně odstraňuje akné. Jejich přístroj Face-Up! urychluje metabolizmus kožních buněk, a tím pomáhá odstranit akné. Zároveň zlepšuje vlastnosti kůže. Tlumí produkci kožního mazu, pleť lépe hydratuje, zvyšuje se její pružnost a vyrovnává drobné nerovnosti.

Jak?

Je to první přístroj na světě, který kombinuje účinky plošného magnetického a světelného pole a tepla. Zní to jako věda? Použití je přitom úplně jednoduché a zcela bezbolestné! Stačí 10 minut denně, aplikace je tak snadná, že ji zvládnete, zatímco se budete dívat na seriál nebo surfovat po internetu.

zoom Zvětšit

Tři sonografické snímky z 2D skeneru zachycují původní stav, stav po dvou aplikacích a stav po 14 dnech klidového režimu.

„Přístroj Face-Up! lze použít k denní kosmetické péči o pleť. Může se souběžně s léčbou používat u běžných lehkých forem akné, které nevyžadují návštěvu lékaře. Pokud jsou formy akné závažnější, je vždy nutné postup konzultovat s lékařem. Zde může přístroj působit jako podpora léčby. Při pravidelném používání aknózní morfy usychají a dochází k hojení postiženého místa,“ uvedla dermatoložka Petra Trojanová. Těžší formy akné je podle ní nutné už léčit v kombinaci s dalšími léčivy.

Konečně se mu vrací ztracené sebevědomí

Face-Up! pomohl například 21letému synovi paní Lubomíry. „Než začal přístroj používat, měl mokvavé fialové tváře. U kožního lékaře, kam pravidelně docházel, nás opakovaně odkazovali na čistící vodičky z lékárny,“ vzpomíná paní Lubomíra. Vzhledem k tomu, že si rodina nemohla z finančního hlediska dovolit pravidelné laserové ošetření, hledala řešení jinde. A našla ho u přístroje Face-Up! „Dnes, po necelých třech měsících používání, má syn celkem běžný průběh akné, bez mokvajících prohlubní a velkých boláků. Protože se mu akné tvoří v podstatně mírnější podobě, postupně se mu hojí původní známky poškození tváří a vrací ztracené sebevědomí,“ dodala Lubomíra.

img

Probandka Iva před aplikací, po týdenní aplikaci a po dvou týdnech aplikace.

Vědci dále zkoumají, jak novou revoluční metodu dále využít – v budoucnu by mohla pomáhat třeba k redukci celulitidy a podkožního tuku, k léčbě lupénky nebo k podpoře růstu vlasů.

Více informací najdete na www.face-up.cz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?