Egyptská bavlna? Špička ve světě ručníků!

Působí na Vás trendy v oblasti koupelen? Jaké barevné provedení je aktuálně „in“? A jaký materiál stojí za to vybrat?

zoom

Matějovský, a.s.

Ručníky a osušky již dávno neplní jen funkci účelovou jakožto kusu látky, ale stávají se důležitým a mnohdy luxusním článkem wellness zařízení či koupelny samotné. Kvalita, dokonalý komfort, luxusní vzhled – to vše může být skloňováno ve spojení s egyptskou bavlnou. 

Jemná náruč egyptské bavlny 

Jak již bylo zmíněno, 100% egyptská bavlna představuje absolutní špičku mezi materiály pro výrobu ručníků a osušek. Vyznačuje se úžasnou hebkostí, jemností a rovněž extrémní savostí. Další benefit, který stojí za to zmínit, je její velmi dlouhá životnost, jsou-li dodržovány zásady doporučeného praní (řiďte se instrukcemi na nášivce). Egyptská bavlna je tkána ve velmi vysoké gramáži, což přináší vysoký uživatelský komfort a luxusní vzhled. 

Pečujte o egyptskou bavlnu s láskou 

Jak se vlastně starat o vaše ručníky a osušky, aby vypadaly stále jako nové a byl tak naplněn jeden z benefitů materiálu egyptské bavlny – dlouhá životnost? Vždy je žádoucí řídit se pokyny výrobce, které jsou uvedeny na nášivce. Jeden ze základů úspěchu znamená ručník či osušku vyprat před prvním použitím, aby bylo docíleno odstranění zbytků barev a případného prachu pocházejícího z výroby. Aviváž se příliš nedoporučuje. Její použití může zapříčinit nižší savost a vy se již tak dobře neosušíte. Taktéž většina výrobců doporučuje nevystavovat ručník příliš vysokým teplotám jak během procesu praní samotného, tak i během sušení. Ručníky a osušky z egyptské bavlny proto nežehlete a nesušte na/případně poblíž rozpálených radiátorů. Sušení v sušičce taktéž není to pravé ořechové. Věnujte svým ručníkům a osuškám doporučenou péči a vaše investice do kvalitního materiálu se vám jednoznačně vyplatí. 

zoom Zvětšit

Matějovský, a.s.

Podtrhněte design vaší koupelny 

Jaké barevné provedení bude vašemu oku lahodit, to záleží pouze na vás. Ručníky a osušky jsou často vnímány jako módní doplněk a vhodnou barevnou variací lze dokonale podtrhnout celkový vzhled koupelny. Stačí správně nakombinovat ty správné atraktivní odstíny. K trendům současnosti patří oříšková, pistáciová a lososová.

Vyšperkujete tedy svoji koupelnu jedním z designových kousků nebo se naopak přikloníte k jednoduchému jednobarevnému provedení, které jemně doladí celkový vzhled?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.