E-shop Omlazení.cz - seznamte se

Proč a jak vznikl e-shop Omlazení.cz. Kdo ho má na starosti, komu nebo kam můžete psát své připomínky, tipy a podněty, jaké máme s e-shopem další plány, jaké slevy se vás mohou týkat a mnoho dalších informací.

Nemáte rádi dlouhé články? Přečtěte si stručné představení e-shopu Omlazení na našem blogu. Přijdete ale o pikantní detaily. Pro vaše reakce, připomínky a tipy jsme založili zvláštní diskuzní téma.

img

Proč

Řekli jsme si, že tu něco chybí. Samotnému Omlazení i našemu českému rybníčku. Kde jinde je totiž vhodné nabízet kosmetiku, než na největším kosmetickém portálu pro ženy, kde naleznete diskuze o kosmetických produktech, jejich recenze a doporučení od ostatních?

A protože i my rádi nakupujeme a raději se vracíme tam, kde nám to nejvíce vyhovuje a hodnotíme proč, zaměřili jsme pozornost tímto směrem a začali koketovat s myšlenkou náš portál rozšířit o e-shop s kosmetikou.

Omlazení je v podstatě taková samovolná rodina. Aniž bychom se osobně znali, potkáváme se v diskuzích, někdy jen letmo očima zkontrolujeme, zda nám neuniklo něco důležitého, jindy u kávy v pohodlí domova řešíme s ostatními naše či jejich problémy, ale mnohdy na důležitosti ubereme a řešíme také obyčejná témata či radosti, kterými pro ženy kosmetika bezpochyby je.

Nyní vám tedy můžeme nabídnout také možnost příjemného nákupu, ke kterému pohodlně přejdete například z porovnání recenzí svých oblíbených značek či zjištění informací o výrobku, o jehož kvalitách se v práci zmínila kolegyně.

Jak to celé vzniklo

Omlazení si za dobu své existence získalo důvěru uživatelek, které se k němu pravidelně vracejí. Vaši důvěru. A protože je dobré se nějakým způsobem vyvíjet a jít dopředu, nápad s e-shopem se nabídl vlastně sám. Vytvořit něco více pohodlného, efektivního a jednoduchého, prostě mít vše na jednom místě. 

Prvním impulsem byl úspěch recenzí kosmetiky. Byl pro nás velkým překvapením.  Ano, recenze jsme trochu podpořili hravou formu, tedy odstartování Tour de Omlazení, ale i bez lákadel v podobě drobných odměn pro pár prvních v pořadí by recenze fungovaly více než dobře. A tak přidání možnosti si dobře hodnocený produkt koupit, bylo vlastně jen dalším logickým krokem.

Nečekali jsme sice, že od prvního setkání s prvním potenciálním partnerem e-shopu po spuštění uplynou více než dva roky, ale chybami se člověk učí a toto je náš první e-shop v životě. Z partnerství nakonec sešlo a i moje maličkost je třetí v řadě na postu manažerky e-shopu.

Napojení na recenze

Chápeme, že nikdo nechce kupovat zajíce v pytli, koneckonců, my nejsme jiní. Proto e-shop Omlazení bude fungovat tak, že k nově zařazenému zboží budou již existující recenze napojeny a ty, které budete psát v budoucnu, se budou napojovat automaticky. Nebudete tedy vůbec muset ručně dohledávat, jak byly ostatní uživatelky spokojené s daným produktem, jednoduše vše uvidíte přímo v e-shopu.

A také je jedno, odkud novou recenzi začnete případně psát. Jestli z e-shopu, nebo ze sekce Recenze Omlazení.cz. Objeví se automaticky na obou místech.

Výhody pro registrované uživatelky Omlazení

Ty z vás, které jste s námi již delší dobu a k Omlazení se vracíte, odměníme za vaši věrnost. Podle toho, jak dlouho jste zaregistrovaná, Vám nabídneme slevu ve výši až 3 %. Procento slevy za každý rok, který jste s námi. Tuto slevu tedy budeme počítat 3 roky zpětně od spuštění e-shopu. Navíc nebude platná jen při prvním nákupu, můžete ji využívat stále, zkrátka tato sleva je doživotní. 

Pokud jste si vyplnila svůj kosmetický profil, získáte slevu ve výši 1 %.

Máme pro Vás i slevu za samotné nakupování. Podle hodnoty předchozích objednávek Vám snížíme celkovou částku za vybrané zboží až o dalších 5 %. 

Pro využití této slevy stačí za posledních 6 měsíců před vytvoření další objednávky nakoupit alespoň za 2 000 Kč, v tomto případě získáte slevu ve výši 2 %. Pokud je hodnota objednávek vyšší než 3 000 Kč, sleva je 3 % a když za posledních 6 měsíců přesáhne celková hodnota 5 000 Kč, zpříjemníme Vám nákup slevou ve výši 5 %. 

Pojďme si to raději ještě shrnout. Za aktivitu až 3%, za rozšířený kosmetický profil 1 % a za věrné nakupování až 5 %. 3 + 1 + 5 = až 9 % sleva.

Všechny slevy mohou samozřejmě fungovat jen pro registrovaného a přihlášeného uživatele a jak jsme na tom právě vy, se dozvíte na stránce Moje slevy. Jste přihlášená? Tak neváhejte a klikněte.

img

Takto vypadá stránka Moje slevy

Výběr značek

Při výběru dalších kosmetických značek, které budeme do e-shopu přidávat, budeme sledovat vaše přání a snažit se nabídnout právě ty produkty, které byste rády uvítaly vy samy. Většinu výrobků, které máte v oblibě a daly jste to najevo v podobě kladných recenzí, případně ohlasů v diskuzích (směrodatné však pro nás jsou recenze), tedy postupem času v e-shopu naleznete.

Samozřejmě budeme koutkem oka pozorovat také vývoj trhu, aby nám něco neuniklo. Nezařadili jsme do nabídky nejběžnější zboží, které naprosto snadno seženete v běžné síti drogerií a věříme, že toto omezení nebudete vnímat nijak záporně.

Co je naším cílem

Chceme vybudovat nejlepší e-shop s kosmetikou. Naším cílem je vaše spokojenost, protože pokud nebudete spokojené, neposuneme se ani my dál. Budeme rádi, když se vám bude pohodlně a příjemně nakupovat a dáte nám to najevo. A snad ještě více oceníme, když se s námi spojíte, kdykoliv se sebemenší maličkost zadrhne. Chceme řešit drobnosti, chceme ladit i ty nejmenší detaily.

Budeme se snažit vybudovat si pevné vazby s našimi partnery a vyjednat podmínky, které pro vás budou výhodné. Chystáme se prosadit naše jméno mezi konkurenčními e-shopy.

Zaměříme se také na to, abychom mohli do stávající nabídky zařadit zboží, které se vám obtížně shání nebo si na náš trh zatím nenašlo cestu. Čekání většina z nás nemá ráda, proto veškerý sortiment je a bude skladem, tedy připravený k okamžitému odeslání. Sečteno a podtrženo - chceme, abyste měly e-shop rády stejně jako celé Omlazení a stal se stránkou, která vám ulpí v paměti.

(Mimochodem, o sklad a logistiku vůbec se nám stará externí profesionální firma - ComGate - všechno zboží je ale naše. Na následující stránce naleznete více informací o nakupování, dopravě a možnostech platby.)

img

Jak se můžete podílet na vývoji e-shopu

Je to vlastně úplně jednoduché. Používejte i nadále Omlazení a poskytněte nám zpětnou vazbu. Narazily jste na komplikaci při vybírání zboží, vyplňování objednávky, doručování zásilky? Dejte nám to vědět.

E-shop má speciální e-mailovou schránku, telefonní číslo i příslušný formulář.

Komunikace je základem a pokud nebudeme vědět, co vám nevyhovuje, je možné, že nás samotné daná věc "netrkne" a nepřijdeme na ni buď vůbec nebo ne dost brzy. Proto s námi mluvte. Nemusíte se na nás obracet s jen konkrétní žádostí, pokud zkrátka budete chtít komunikovat, s chutí do toho. Nebojte, nekoušeme. :-) 

Samostatnou kapitolou v tomto případě budou vaše přání, co chcete v e-shopu najít a zatím nemáme v nabídce. Neslibujeme, že splníme přání každé z vás. Víme totiž, že jste kreativní a některé vaše nápady pro nás budou dosti tvrdým oříškem. S klidným srdcem však můžeme říci, že se pokusíme vám vyhovět k oboustranné spokojenosti a pokud nebudeme moci nabídnout přímo konkrétní značku či produkt, budeme pracovat na tom, abychom byli schopni brzy nabídnout vhodnou alternativu. 

Pro vaše reakce, připomínky a tipy jsme založili zvláštní diskuzní téma.

Těším se na Vás!


Soňa Knoflíčková
manažerka e-shopu Omlazení.cz




img

P.S. Dovětek Lukáše Vodička aneb kdo je Soňa Knoflíčková

Energická, bystrá, svědomitá, pečlivá a usměvavá slečna. Když jsme spolu začínali pracovat na dokončování e-shopu, neopomněla mě párkrát napomenout, ať se tak nemračím. (Už jsem byl z těch dlouhých příprav poněkud vysílený.) Kosmetiku miluje, dokonce je na cestě stát se kvalifikovanou kosmetičkou a státnici z prodlužování řas má už za sebou (viz její foto). Těší se, až s vámi bude mluvit a třeba moci poradit při nákupu, nic pro ni není problém. Kéž bych i já byl obdařen takovou povahou! 

LV




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?