Flanelové povlečení ze 100% bavlny vás dokonale zahřeje

Při výběru povlečení zvažujeme různá kritéria. Neposuzujeme ho jen podle vzhledu, ale i podle jeho praktičnosti, kvality či ročního období, ve kterém jej chceme používat. Flanelové povlečení vás zahřeje a přitom je velmi dobře prodyšné.

img

Pokud už máte kvalitní postel, nastavitelný rošt a pohodlnou matraci, abyste se vyspali do růžova, vyberte si vhodné lůžkoviny a komfortní povlečení. Budete se oddávat spokojenému spánku a ráno se budete budit svěží. Při výběru povlečení vsaďte na to, co pochází od českého výrobce. Kvalitní povlečení české firmy Zdeněk Staněk vám vydrží řadu let. Vyberete si ze široké škály vzorů, barev a rozměrů.

Flanelové povlečení

Flanel je velmi hřejivý, lehký a příjemný na dotek. Hebká tkanina ze 100% bavlny je velmi oblíbená pro svou vysokou hřejivost zejména v zimních měsících. Flanelové povlečení se snadno udržuje a je šetrné k pokožce. Vybírat můžete z klasických, prodloužených i francouzských rozměrů. Můžete si zvolit zapínání na knoflíky i na zip, a pokud nenajdete vhodný rozměr, můžete si jej nechat ušít i na míru.

Ve flanelu už vám nebude nikdy zima

Pokud je vám stále zima a večer se potřebujete zachumlat do hřejivého povlečení, flanel si ihned oblíbíte. Tato 100% česaná bavlna s dlouhými vlákny a jemným vlasem na povrchu vás díky svým skvělým izolačním vlastnostem během spánku zahřeje. I přes svou hřejivost je flanel lehký a prodyšný a nebudete se v něm potit.

Unikátní vlastnosti a nádherné vzory

Kvalitní flanelové povlečení má skvělé vlastnosti. To zakoupené od prověřeného českého výrobce vám vydrží mnoho let. V nabídce najdete i jiné materiály a můžete vybírat z více než 300 vzorů ložního povlečení ušitého ze 100% bavlny. Můžete si vybrat i povlečení z damašku, atlasu, saténu, bavlny či dětské povlečení. Kromě povlečení si můžete vybrat i kvalitní prošívané přikrývky a komfortní polštáře.

Nezapomeňte na prostěradla

K barvě a vzoru povlečení nezapomeňte sladit i prostěradla. Vše skvěle zapadne do jakéhokoliv stylu ložnice. Firma Zdeněk Staněk disponuje vlastní pletárnou a nabízí luxusní prostěradla s vysokou gramáží včetně možnosti výroby atypických rozměrů na vysoké nebo větší matrace. Hodit se vám mohou i mikroplyšové deky, ručníky, osušky, předložky do koupelny, utěrky nebo třeba kapesníky.

Matracové chrániče pro vyšší hygienu

Doporučujeme doplnit i prodyšné matracové chrániče, které slouží jako ochrana matrace před poškozením, ušpiněním a pro prodloužení její životnosti. Při povlékání je snadno přichytíte pomocí čtyř gum v rozích chrániče. Pokud se v noci potíte, máte malé děti nebo domácí mazlíčky, ochráníte matraci před znečištěním a chránič snadno vyperete. Snadno udržíte postel čistou a ochráníte matraci.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.