Hledáte práci na doma? Vyzkoušejte doučování

V posledních letech dorazil i do Čech nový trend takzvaného home office. Práce z domu přináší především různé benefity a pozitiva. Firmy ušetří za pronájem kanceláří, za energie a s tím spojené výdaje.

img

Na druhou stranu, pokud se rozhodnete pro tuto formu práce, oceníte obzvláště blízkost domácího prostředí a vyvarujete se stresu, který přinášejí zvláště open space kanceláře či případné konflikty s kolegy. Kromě toho neušetříte pouze peníze za cestovné nebo za pohonné hmoty, ale i čas, který jste předtím strávili v dopravních prostředcích, v kolonách nebo hledáním parkování.

Všechny tyto plusy oceníte i při doučování jako práci na doma, kterou nabízí Domelie.cz. Zatímco předtím jste museli docházet za prací vy, tentokrát budou klienti docházet na doučování k vám. Při práci z domu je velkou výhodou to, že se stanete pánem svého času – vy sami si ho rozvrhnete a určíte, kolik z něho chcete věnovat doučování, v jakých termínech a intervalech. Samozřejmě se budete přizpůsobovat i klientům, kteří se pro vás stanou živobytím.

Klady doučování z domu oceňují i lidé, kteří jsou již vázáni určitými povinnostmi. Ať už to jsou lidé, kteří si chtějí přivydělat při svém zaměstnání, nebo maminky, které si chtějí přilepšit při mateřské a vybočit z každodenní rutiny. Možnost doučování využívají i někteří důchodci, a to zvláště bývalí pedagogové, kteří chtějí ještě šířit svoje vědomosti a zkušenosti z praxe a kterým se hodí nějaké to euro navíc. Práce z domu včetně doučování je také vhodnou možností pro okrajovou skupinu lidí v invalidním důchodu. Mnozí z nich totiž nemají možnost hledat si práci mimo své domácí prostředí, a tak si mohou přivydělat například i takovýmto způsobem.

Práce z domu má tak množství předností. Nesmíme však zapomenout na to, že nejen vy byste se měli cítit doma příjemně, ale stejně tak i vaši žáci. Je proto třeba vytvořit jim takové pracovní prostředí, které je bude motivovat natolik, aby se k vám znovu vrátili.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.