Hvězdné těhulky aneb s bříškem stylově

Zahalování rostoucího bříška do beztvarých volných šatů či neslušivých lacláčů už je dávno pasé. Podívejte se, jak stylově se oblékají hollywoodské těhulky.

img

Těhotenství nemusí být období, kdy rezignujete na módu.

Olivia Wilde (30)

zoom Zvětšit

Herečka své bříško odhalila v odvážných outfitech.

Herečka a modelka irsko-amerického původu očekává se svým snoubencem Jasonem Sudeikis narození jejich prvního potomka v květnu. Svému pověstnému módnímu stylu zůstala věrná i v těhotenství. Nápadnou, třpytivou smaragdově zelenou róbu od Gucci zvolila na udílení cen Zlatých Glóbů 2014.

Výrazně modré šaty značky David Koma s páskem zdobeným krystaly krásně zvýraznily vzdouvající se bříško na premiéře jejího nového filmu Her. Svůdný rockově laděný outfit zvolila Olivia na party časopisu W v Los Angeles. Černé přiléhavé minišaty Gucci s metalickým potiskem, lakované lodičky a motorkářská bunda herečce velmi slušely. Ve všední dny herečka preferuje pohodlí. Jednoduché modré džíny a pruhované tričko doplnila oblíbenou biker bundou a hnědou kabelou Miu Miu. 

Drew Barrymore (38)

zoom Zvětšit

Drew v těhotenství vsadila na něžně ženské modely.

Slavná americká herečka je podruhé těhotná se svým manželem Willem Kopelmanem a těhotenství si dle svých slov velmi užívá. Její těhotenský styl je ryze ženský a něžný. Na udílený cen Zlatých Glóbů herečka zvolila romantické květinami poseté šaty Monique Lhuillier, které skvěle doplnila svěžím dívčím líčením a oranžovými lodičkami s otevřenou špičkou.

Na LACMA Art + Film Gala v L. A. Drew zazářila ve vzorovaných dlouhých šatech od Vivienne Westwood, které ozdobila výrazným náhrdelníkem Lanvin a doplnila sexy lodičkami s kovovou špičkou Christian Louboutin. Rozverné tečkované šaty Giuletta herečka doplnila neonově žlutým psaníčkem Kara Ross a špičatými lodičkami. Jako princezna z pohádky vypadala Drew na galavečeru Baby2Baby, když si vybrala šedostříbřitou maxi róbu zdobenou delikátním květinovým potiskem. Jemné líčení a vyžehlené vlasy dotvořily celkový éterický look. 


Gwen Stefani (44) 

zoom Zvětšit

Zpěvačka patří mezi nejstylovější hollywoodské  maminky.

Třetího syna Apolla porodila americká zpěvačka a módní návrhářka svému manželovi Gavinu Rossdal koncem února. Gwen je právem označována za nejstylovější hvězdnou maminku vůbec a její těhotenské ouftity nepostrádají její osobitý styl, šmrnc a vtip.

Zpěvačka si libuje ve výstředních modelech, má ráda grafické a zvířecí potisky a jasné barvy a rozhodně se nebojí v módě riskovat. A to ani v těhotenství. Jejím poznávacím znamením jsou platinově blonďaté lokny a sytě červená rtěnka, obvykle doplněné vysokými jehlovými podpatky. Gwen se velmi ráda a často módně vyřádí i na outfitech svých synů, kteří jako by jí z oka vypadli. Stylová rodinka tak svým vytříbeným do retra laděným vzhledem budí pozornost, kamkoli přijde.


Další hvězdné těhotenské outfity si prohlédněte v naší galerii.



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?