I muži mohou nosit šperky. Jaké?

Mnoho žen si myslí, že šperky jsou jenom výsadou jich samotných. Určitě tomu tak není. Jsou to i muži, kterým zajímavě zvolený šperk rozhodně bude slušet. Zajímá vás, o jaký se může jednat? Společně se podíváme na několik osvědčených tipů a příkladů.

Náramek 

Jasná a klasická volba, o které lze říci, že zaručeně nikoho nezklame. Je to stále dlouhodobým trendem, kdy si i muži zdobí své ruce. To jasně ukazuje, že na ně nemusí patřit jenom hodinky, ale mohou to být i pánské náramky. Provedení může být díky šperkařským mistrům různorodé, a pokud je vybíráno obezřetně, jde o skutečný designový skvost. A to hlavně v souvislosti s tím, jak jsou jednotlivé části daného náramku tvarovány. Čím zajímavěji, tím unikátnější kousek. Když se zaměříme na materiál, dominuje spíše ten, který jasně připomíná kov. Žluté, nebo červení zlato se dostává do pozadí, jelikož hlavními trendy jsou tyto varianty:

• Bílé zlato
• Stříbro
• Chirurgická ocel 

Prsten 

Není to nijak zvláštní, jelikož i muži mohou nosit prsteny. Ti, co se nebojí experimentovat, si ho koupí jenom tak. Aby byli zajímaví. Pokud právě váš partner do dané skupiny nepatří, buďte si jista, že někdy v budoucnu prsten přece jenom nosit bude. A to ve chvíli, kdy se za něho provdáte. To jasně potvrzují snubní prsteny, které jsou jedny z hlavních, u kterých se muž nestydí mít je na ruce. Je to také jasný identifikátor toho, že je daný muž zadaný – což může mít plusy, ale i mínusy. Výběr prstenů je v tomto směru skutečně velmi bohatý. Jelikož jde o potvrzení lásky, jsou obvykle voleny spíše dražší varianty. A umístění prstenu? Pochopitelně na levé ruce, a to na prstu, který svým názvem k navlečení prstenu přímo vybízí. Je to prsteník. Jediným rizikem u volby prstenu tak bývá nutnost koupě správné velikosti. 

Náušnice 

Trend hlavně mladších generací. Starší generace dnes případné náušnice z mládí raději sundává. Pokud jde o generace mladších mužů, tak ti využívat náušnici rozhodně neváhají. Nejde ale o stejný trend, jako u vás žen. Pokud jde o muže, je jasné, že ti vyhledávají spíše jenom jednu, a často decentní náušnici. Nikoliv tedy ty, které si do ucha pověs. Hledají spíše jenom takzvané pecky. Výběr je v daném ohledu velký. Typickým příkladem je internetový obchod Trendhim.cz, který nabízí široký výběr náušnic jak pro vás ženy, tak pochopitelně také pro muže. Jenom málokterý by si zde nevybral. A není to jediné plus tohoto obchodu. Zaujme i tím, že nabídne na jakékoliv zboží poštovné zdarma. Nevadí ani to, když nebude v reálu sedět. Je zde samozřejmá lhůta na vrácení zboží, se kterou je spojeno i to, že samotné zaslání zpět bude také realizováno zcela bezplatně. To potvrzuje, že nákup pánských, ale i dámských šperků online může mít u správného obchodu celou řadu pozitiv. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.