Jak na čištění pleti? Pomocí sonické technologie

Co kdyby čištění pleti trvalo jen minutu? Díky Cleanse and Massage Face System je to možné.

Čištění pleti je základem péče o pokožku, protože právě díky němu může pokožka lépe absorbovat kosmetické přípravky a jejich efekt je tak viditelnější. Masáž obličeje zase využijete po náročném dni, kdy uvolníte svaly obličeje. Všimly jste si, že se při stresu (mimo jiné) mračíte? A v dnešním hektickém světě, je stresu tolik, že masáž obličeje, může být přesně tím, co potřebujete. 

Jak to funguje?

zoom Zvětšit

Bellissima

Bellissima Cleanse & Massage Face System je velmi intuitivní zařízení, které nabízí 3 nástavné hlavice. Jedna je určena pro čištění citlivé pokožky, jedna pro čištění normální pokožky a třetí pro masáž obličeje. Přístroj funguje na sonické technologii, kdy po zapnutí vysílá konstantně tisíce mikrokmitů za minutu, které působí efektivně, ale delikátně. Důkladně čistí a odstraňuje nečistoty, zbytky make-upu a odumřelých buněk, napomáhá přirozenému procesu exfoliace pokožky, stimuluje kožní mikrocirkulaci a okysličení, působí proti nedokonalostem pleti a dělá ji zářivou, svěží a vitální. A co víc, vás to nestojí žádnou námahu, protože přístroj tohle všechno zvládne sám. 

Jednoduše přístroj zapnete, můžete si dokonce vybrat intenzitu vibrování tak, jak je vám příjemná, přiložíte ho na obličej a krouživými pohyby posouváte po obličeji. Bellissima doporučuje věnovat 20 vteřin čelu, poté 20 vteřin nosu a bradě a na závěr po 10 vteřinách každé tváři. Pokud budete dodržovat tento postup, zabere čištění opravdu přesně minutu. Přístroj ale můžete použít i na vyčištění pokožky dekoltu, kterému věnujte případně také 20 vteřin. Po čištění natřete pokožku vašim oblíbeným krémem. Místo klasického vtírání do kůže ho můžete díky tomuto přístroji do kůže vmasírovat. Masážní nástavec s měkkými mikrokuličkami ze silikonu napodobuje účinek ruční masáže, stimuluje mikrocirkulaci a zlepšuje jas a pevnost kůže. 

zoom Zvětšit

Bellissima

Za velkou výhodu považujeme fakt, že je přístroj voděodolný. Jen si to s námi představte – napustíte si vanu plnou pěny, a zatímco vaše tělo odpočívá v aromatické koupeli, využijete Cleanse & Massage Face System a dopřejete si perfektní, uvolňující masáž obličeje. Kdo by po náročném dni nestál o takový relax? A určitě i vaše drahá polovička ocení, když vylezete z koupelny rozzářená a odpočinutá. 

Cleanse & Massage Face System ale mohou používat i muži, a tak ho můžete klidně podstrčit i tomu vašemu, až bude potřebovat uvolnit. Je perfektní pro každodenní použití a pro všechny typy pleti, i pro ty nejcitlivější.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!