Jak na hladkou pokožku?

K pravidelné péči o pokožku každé ženy patří depilace chloupků. S tou se však často pojí i nepříjemné podráždění či vysušování.

Zkuste domácí odstranění chloupků téměř výlučně na přírodní bázi. Novinky z řady Veet Natural Inspirations díky obsahu olejů z hroznových jader, granátového jablka a aloe vera zaručí dokonale hladkou pokožku i její dostatečnou hydrataci.

Mezi nejjednodušší způsoby domácí depilace patří odstraňování chloupků depilačním krémem. Například nový Veet Natural Inspirations šetrně odstraňuje chloupky u kořene a díky tomu pokožka vydrží hladká až dvakrát déle než při holení žiletkou. Navíc obsahuje přírodní extrakt oleje z hroznových jader, který je známý pro své změkčovací vlastnosti a svěží vůni a který zanechává pokožku hydratovanou. Tipy pro krásnou pokožku, průvodce depilací nebo pravdy a mýty o odstraňování chloupků najdete na www.veet.cz. Tam si podle typu své pokožky, části těla, kterou chcete depilovat, a požadovaných výsledků můžete vybrat nejvhodnější variantu.

Rychlé odstranění chloupků zaručí voskové pásky. Až 90 % složení pásků řady Veet Natural Inspirations je přírodního původu a přinášejí dlouhotrvající efekt až po dobu 28 dní. Díky pryskyřici z borovice a přírodnímu extraktu z aloe vera bude vaše pokožka navíc dokonale hebká. Depilace voskovými pásky je vhodná nejen na nohy, ale i na jiné části těla, a to i v případě, že máte citlivou pokožku, jako například paže a podpaží.

Dámy, které dávají přednost depilaci teplým voskem, mohou v pohodlí domova vyzkoušet elektronický roll-on Veet Easy Wax. Ten obsahuje také 90 % přírodních složek. Základ tvoří pryskyřice z borovice a výtažky oleje z granátového jablka, které zaručí dlouhotrvající hebkost a hydrataci pokožky. Depilaci teplým voskem můžete aplikovat na nohy a stejně tak na oblast podpaží, třísel či rukou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?