Letní dovolená - Víme kam se vyplatí jet

Přichází léto a převážná část obyvatelstva toužící po zaslouženém odpočinku a relaxu neúnavně listuje v hrubých katalozích s nejznámějšími letními destinacemi a pečlivě vybírá svůj ideální hotelový resort. Detailně vypracovaná nabídka té správné dovolené s dokonalými fotkami pláže, ještě krásnějším pokojem, zaručeným standardem a jistým výsledkem.

Stačí si jen vybrat správnou destinaci a termín odletu - netřeba zapomenout, že čím lepší datum, tím vyšší cena za pobyt. Otázka, zda letní dovolená nebude lepší v září, proto není nereálná. Ale proč odkládat zasloužený letní odpočinek?

My toto léto volíme Slovensko

A důvodů máme hned několik. Naši východní sousedé nám mají opravdu co nabídnout a za mořem Vám rozhodně líto nebude :-)

Hotelové resorty s atraktivním animačním programem totiž už nejsou jen u moře. Na Slovensku se můžete setkat s názvem TRINITY Hotels & Resorts, což je síť tří "babyfriendly" hotelů, které jsou strategicky umístěny po celém Slovensku. Každý hotel je specifický podle oblasti, ve které se nachází (Slunečné jezera, Banská Štiavnica nebo Vysoké Tatry), stačí si jen vybrat svou destinaci.

SENEC LAKE RESORT

Je ideálním místem pro letní dovolenou u vody. Hotelový komplex přímo na břehu Slunečních jezer s vlastní soukromou pláží, vyhřívaným vnitřním a venkovním bazénem, krásným areálem, jen přes silnici od známého Aquaparku. Pokud milujete slunce a pravou letní atmosféru, tak pak doporučujeme pobyt právě zde. Senecké léto je totiž proslulé a je jen na Vás, zda zůstanete v hotelu, nebo si užijete i výjimečnou atmosféru po okolních plážích. Bohatý animační a doprovodný program Vám totiž poskytne komfort resortu, který si budete užívat, a najít vhodný čas na procházku mimo hotel se najednou stane Vaším příjemným problémem. Ani v případě nepříznivého počasí se nemusíte obávat o svůj program, k dispozici je vnitřní bazén, zahrát si můžete bowling, kulečník nebo squash. Venku Vás jistě zaujmou dračí lodě, šlapadla, aquazorbing a řada dalších aktivit. O zábavu se postará tým zkušených animátorů - soutěže, diskotéka, letní kino, plážový volejbal, tenis. Vaše děti se určitě zamilují do hotelových maskotů Člupka a Vlnky, kteří jim budou nápomocní při všech společných aktivitách. Opravdu nečekaným plusem je vstup do nedalekého Aquaparku v ceně pobytu, takže ani pořádné tobogány Vám na tomto pobytu nebudou chybět.

SITNO FOREST RESORT

Přímo v srdci Štiavnických vrchů, obklopen nádhernou přírodou Vás vítá hotelový resort se čtyřmi bazény, velkým sportovním areálem a unikátními doplňkovými službami. Když chcete spojit pobyt u vody a v přírodě a to doslova, hotel Sitno je pak Vašim dovolenkovým rájem. Představte si, že plavete v bazénu, všude kolem vidíte nádhernou přírodu, zeleň, les, na chvíli máte pocit, jako byste právě plavali v lesním potůčku. Celý areál hotelu je součástí přírody a přesto si zde každý najde své oblíbené aktivity jako tenis, plážový volejbal, pingpong a podobně. Velikost minigolfu s 18 jamkami pod názvem Adventure golf si uvědomíte, až když ho hrajete. Po západu slunce Vás však z vody nikdo nevyhání, právě naopak, večerní letní kino si vychutnáte přímo z vířivky. A kdyby snad zapršelo, Váš program není zmařen, hotel disponuje i vnitřními bazény. Velký plavecký bazén, termální bazén, poolbar a bohatý wellness. Pro děti je zde zcela nový vodní svět, za kterým byste normálně museli vycestovat do nejbližšího aquaparku. V tomto hotelu najdete opravdu všechno, my doporučujeme vyzkoušet kulinářské studio, ve kterém se pod vedením šéfkuchaře naučíte vařit speciality, nebo si můžete zvolit jednoduché vaření pro celou rodinu a zapojit tak i Vaše děti. I zde se o Vaši zábavu postará tým animátorů a hoteloví maskoti Kopko a Světluška. Celodenní animační program a speciální prostory jako kreativní dílna Artclub Vám poskytnou ten pravý nečekaný zážitek.

ATRIUM HIGH TATRAS

Přímo v Novém Smokovci, jen 300m od lanovky na hřebínek se nachází třetí hotelový resort ze sítě TRINITY Hotels. Pro všechny, co milují turistiku a preferují dovolenou v přírodě, je ideálním místem právě tento hotel. Vysoké Tatry rozhodně mají co nabídnout a Vám se otevírá další možnost zažít dovolenou trochu JINAK. Tentokrát ve stylu turistiky a čerstvého vzduchu, ale nemusíte se bát, Vysoké Tatry nejsou jen vrcholy, skalní věže a stěny, ale takové plesa, burácející horské bystřiny a vodopády. Atrium hotel se stane nejen Vašim útočištěm po celém dni v horách, ale stejně jako v ostatních hotelových komplexech i tu na Vás čeká zábava za každého počasí! Zatímco se o Vaše děti postará tým animátorů v největším dětském koutku ve Vysokých Tatrách, Vy si můžete dopřát odpočinek v novém Day Spa 4 Elements, nebo vyzkoušejte něco nového, jako kulinářský kurz vaření nebo kreativní dílny v profesionálním Art studiu. Malé i velké potěší speciální Game zone, kde si spolu můžete zahrát oblíbený stolní fotbal, stolní hokej, pro milovníky nejnovějších hraček je tady k dispozici i X-box kinect. I v tomto hotelu si můžete objednat kinosál jen pro sebe a vychutnat si oblíbený film - i takové zážitky Vám nabízí TRINITY Hotels & Resorts.

Dopřejte si během své dovolené odpočinek, zábavu a nezapomenutelné zážitky v TRINITY Hotels & Resorts :-)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.