Jak na sexy nožky do sandálů

Těšíte se na to, až vyrazíte do teplého počasí ve svých oblíbených paskových sandálech nebo si obujete otevřené boty na podpatku? Než obnažíte své nožky, nezapomeňte na jejich důkladnou úpravu. Máme pro vás vymazlené tipy.

Spa procedury

K upraveným a spokojeným nožkám vám dopomohou spa procedury. Vyberte si ze široké nabídky spa procedur či lázeňských rituálů a dopřejte svým chodidlům luxusní péči. Spa procedury je ideální podstupovat jednou až dvakrát měsíčně. Zkušený personál vám nožky jemně očistí, provede peeling a drenážní zábal a nakonec třeba extatickou tlakovou nebo jinou masáž.

Profesionální pedikúra

zoom

Jednou až dvakrát za měsíc se doporučuje návštěva profi pedikérky, která vám udělá komplexní pedikúru. Komplexní pedikúra obvykle zahrnuje aroma ošetření nohou, ošetření kůžiček, odstranění zrohovatělé kůže, jemné dohlazení bruskou, peeling, termální zábal, masáž nohou a lakování nehtů. Nechte si od pedikérky poradit, co přesně vaše nohy potřebují.

Krémy na nohy

Důležitou součástí péče o nohy je jejich pravidelné mazání. Osvědčený je minerální krém na nohy Ahava Deadsea Water s unikátní směsí minerálů AHAVA Osmoter, která povzbuzuje buněčný metabolismus a chrání pokožku před poškozením od UV záření. Hloubkovou hydrataci zaručuje intenzivní krém na nohy Ahava Leave-On Deadsea Mud Dermud.

Speciální kleštičky na nehty

K zastříhávání nehtů na nohou nepoužívejte klasické nůžky, ale pořiďte si profesionální kleštičky. Skvělou službu vám prokážou profi kleštičky na nehty od značky Tweezerman. Před stříháním nejdříve navlhčete kůži, půjde vám to díky tomu snadněji. Nehty zastřihujte rovně, předejdete tak nepříjemnému zarůstání nehtů do kůže.

Kvalitní přírodní pemza

Kvalitní přírodní pemza je nenahraditelná v péči o pokožku nejen v oblasti nohou. S její pomocí  přirozeným způsobem zbavíte pokožku odumřelých buněk – odstranění zrohovatělé pokožky na nohou, patách, loktech apod. Během odstraňování přírodní pemzou pokožka absorbuje přírodní minerály, které pemza obsahuje.

Sexy laky na nehty

Pokud nemáte čas běhat několikrát měsíčně na pedikúru, můžete si udělat veškeré ošetřující procedury v pohodlí své koupelny včetně nalakování nehtů. Nebojte se volit výraznější odstíny – rudá, fuchsiová, tmavší i světlejší metalické barvy či odstíny hnědé jsou nesmrtelné a stále trendy! Sexy a kvalitní laky na nehty si můžete výhodně objednat z e-shopu Omlazení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.