Jak získat zářivé zuby během chvilky?

Krásné a zdravé zuby jsou dar. Když nám je ale nenadělí příroda, pomůžou odborníci. Stačí jedna krátká návštěva na zubní klinice Apollonia a zuby vám šetrně a pohodlně vybělíme.

img

Krásné zuby, to jsou bílé zuby. Pokud nejste s odstínem svého chrupu spokojení, obraťte se na naši zubní ordinaci v Brně. Zuby vám vybělíme profesionálně, šetrně a s veškerou péčí. Bělení zubů se nemusíte obávat, nejedná se o žádnou dlouhou náročnou proceduru, kterou by si mohly dopřávat jen hollywoodské celebrity.

Proto je před bělením nutné absolvovat celkové zubní vyšetření, které prokáže, jestli jsou zuby zdravé a vhodné k bělení. Během prohlídky lékař klienta zároveň seznámí s průběhem bělení a souvisejícími dočasnými omezeními. Zuby nelze bělit, pokud jsou poškozené, trpíte zánětem dásní, jste těhotná nebo kojíte. Před samotným bělením je třeba mít zuby perfektně čisté. Překvapivě si většina populace neumí zuby správně vyčistit, zapomíná hlavně na mezizubní prostory, a na zubech se jim tak usazuje plak a zubní kámen. O jejich důkladné odstranění se proto během procedury postará dentální hygienistka.

U rozsáhlejších terapií doporučujeme bělení absolvovat až po ošetření kazů, ale ještě před rozsáhlejšími protetickými pracemi nebo výplněmi. Dostavby zubů a zubní korunky poté zhotovíme přesně v barvě nově vybělených zubů.

Zářivě bílé zuby během chvilky

Při bělení využíváme vysoce účinný a přitom šetrný americký systém Beyond™Max. Celý proces trvá asi jen 2 hodiny. Nejdříve vám naneseme na dásně speciální ochranný gel. Poté na každý zub zvlášť aplikujeme bělící gel. Působit jej necháme půl hodiny a jeho účinek ještě zvyšujeme osvitem tzv. modrým světlem ze speciální lampy. Gel je nutné aplikovat alespoň 2x až 3x, dokud nedosáhneme požadovaného odstínu.

Alespoň 24 hodin od bělení je nutné dodržovat tzv. „bílou dietu", protože stále dochází k ustalování výsledného odstínu zubů. Důrazně doporučujeme vyhnout se jakémukoliv jídlu či pití, jež by mohly vaše zuby obarvit. Zcela se po tuto dobu obejděte bez kouření, kávy, čaje či džusů. Místo toho jezte třeba bílé jogurty a mléčné kaše a pijte hodně vody.

Pacientům radíme používat po zákroku kvalitní bělicí zubní pasty. Díky nim lze bělost zubů déle uchovat. Vždy ovšem záleží, jak dobře si pacient chrup čistí. Po delším čase lze barvu „osvěžit“ třeba domácím bělením. Nebo znovu podstoupit ordinační bělení.

Bělení jednotlivých zubů – walking bleaching

Na naší klinice umíme řešit i vybělení pouze jednoho zubu, který změnil barvu (často se jedná o mrtvý zub po odstranění nervu). Takový zub působí zvláště ve viditelných úsecích chrupu neesteticky a klienti jej vnímají velmi negativně. Podmínkou pro úspěšnou terapii takového zubu je jeho dobré endodontické ošetření (ošetření kanálků). Do korunkové části se potom vloží speciální bělící vložka, kterou si klient nechá vždy po několika dnech vyměnit za novou, dokud zub vybělením nedosáhne požadované barvy.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?