Jakou zvolit vlasovou masku

Na trhu je k dispozici velké množství vlasových masek. Pokud se mezi nimi nemůžete zorientovat, nechte si poradit od profesionálů. Vysvětlí vám, která maska je pro vás nejvhodnější. My jsme pro vás vybrali pětku nejlepších vlasových masek.

Než se začneme bavit o jednotlivých vlasových maskách, ujasněme si, jaký je rozdíl mezi maskou a kondicionérem. Hlavní rozdíl spočívá v koncentraci látek, které tyto vlasové přípravky obsahují. S tím samozřejmě souvisí také intenzita jejich používání a celkový výsledek. V kondicionéru je obsah látek nižší, takže jej lze používat každý den. Aplikuje se na šamponem umyté a lehce vysušené vlasy, nechává se působit přibližně jednu minutu, poté se důkladně opláchne vlažnou vodou. Díky kondicionéru se vlasy snadněji rozčesávají.

Vlasová maska je koncentrovanější, vyživuje vlasy do hloubky a používá se dle individuálních potřeb. Na normální vlasy se maska aplikuje přibližně jedenkrát týdně, u poškozených vlasů se doporučuje aplikace dvakrát až třikrát týdně.

zoom Zvětšit

Ultratenká maska pro intenzivní lesk

Kérastase Cristalliste

Pro uhlazení povrchu vlasového vlákna a dokonalý lesk je ideální vyživující vlasová maska Kérastase Cristalliste (200 ml, 697 Kč). Maska obsahuje inovativní technologie LIQUID LIGHT COMPLEX rozpouštějící přebytečný maz. Na vlasovém vlákně se vytvoří homogenní film, který vlasy chrání před teplem při foukání.

L'Oréal Pro-Keratin Refill

Regenerační vlasová maska pro oslabené vlasy s vysokým obsahem keratinu L'Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill (200 ml, 238 Kč)  dokonale obnovuje vlasové vlákno a dodává vlasům opět zdravý vzhled. Odborníci na vlasy tuto masku doporučují těm, kteří mají hodně chemicky narušené vlasy (například melírem).

Matrix Total Results Repair

Maska Matrix Total Results Repair (150 ml, 162 Kč) je vhodná pro všechny typy vlasů, stabilizuje barvu a vlasy se po jejím použití dobře rozčesávají. Maska Total Results Repair  uzdravuje chemicky i mechanicky poškozené vlasy a absolutně vlasy nezatíží, takže lze masku aplikovat i několikrát týdně.

zoom Zvětšit

Intenzivní hydratace a vysoký lesk

Redken Real Control

Jestliže máte nepoddajné a krepatějící se vlasy, vyzkoušejte Redken Real Control (250 ml, 465 Kč). Tato maska intenzivně hydratuje vlasy a přeměňuje jejich strukturu, díky čemuž jsou vlasy lépe ovladatelné, vypadají zdravěji a získávají lesk. U toho přípravku je nutná doba působení minimálně 15 minut (doporučujeme ručníkový zábal).

Goldwell Dualsenses Green Pure Repair

Mezi kadeřníky je velice oblíbená  regenerační maska pro namáhané a poškozené vlasy Goldwell Dualsenses Green Pure Repair (200 ml, 220 Kč), která obnovuje zářivost a lesk vlasů již během 60 sekund. Maska obsahuje přírodní extrakt z aloe vera, vitamíny s bílým čajem, mléko z bambuckého másla, výtažky z Noni a  komplex antioxidantů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.