Trendy v líčení pro podzim zimu 2015/2016

Od svůdných rtů v barvách pozdně letního ovoce až po svěží přirozené zdravíčko na tvářích – make up trendy v líčení pro tuto sezónu jsou překvapivě nositelné a slušivé.

Červené rty k nakousnutí

img

Odložte tělové rtěnky a průsvitné lesky na rty, kterými jste si zkrášlovaly ústa v horkém létě a pořiďte si rtěnku v sytém odstínu vašeho oblíbeného podzimního ovoce. Výrazné rtěnky v různých odstínech červené, které byly velmi in v devadesátých letech, letos hlásí velký návrat. Zralé maliny, borůvky, nebo dokonce tmavé ostružiny jsou tak barvami tohoto podzimu, alespoň co se rtěnek týče.

Tváře mrazem zčervenalé

img

Tolik oblíbené konturování obličeje letos na plné čáře přebíjí klasická tvářenka. Důraz je přitom kladen na přirozenost, tváře by měly vypadat jako zčervenalé chladným větrem nebo zimou jako po návratu ze zimní procházky zasněženou krajinou. Pro tento look zvolte růžovou tvářenku s chladnějším podtónem a naneste ji tam, kde obvykle zčervenáte.

Futuristické linkování

img

Obyčejné oční linky už vás nudí? Tak namísto klasických linek obkreslujících a zvýrazňujících oči vyzkoušejte tenké či silnější linkování novým neotřelým způsobem. Zkuste třeba, zda vám více sluší tenké dvojité kočičí linky protažené až ke konci obočí či nevšední futuristické silné linky, které vám propůjčí scifi vzhled válečnice v daleké budoucnosti.

Hra se stíny

img

Lesk, třpyt a metalické odlesky očních stínů rozzáří pochmurné zimní dny. Do módy se vracejí především bronzové oční stíny aplikované téměř na celé víčko, které byly trendy v devadesátých letech, a které dodají tváři příjemný teplý nádech. Nebojte se ani kombinace několika různých odstínů, nezapomeňte však na víčka nanést bázi pod make-up, aby vám stíny co nejdéle vydržely.



Komentáře

Icy Rose
Červené rty a je tam téměř růžová a černá... místo stínů třpytky... nevím no
Icy Rose
Naopak růžová a téměř černá
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.