Líčení zralé pleti: pár jednoduchých pravidel pro perfektní výsledek

Líčení zdůrazňuje přirozenou krásu, rozzáří vzhled a zkrášlí každou ženu. Umí zvednout náladu a dodat sebevědomí.  A pokud znáte určitá pravidla, můžete dokonalým způsobem vizuálně omladit pleť. Jak na to? To se dozvíte v následujícím článku.

Obličej

Pro zralou pleť se doporučuje volit make-up s velmi lehkou strukturou, aby nezvýrazňoval vrásky ani rozšířené póry. Takový make-up krásně vyrovnává mikroreliéf pleti, dodá ji sametový vzhled a svěžest. Důležité je i to, že lehká struktura kosmetického přípravku nevytváří efekt masky. Smělé můžete používat BB nebo CC krémy. Vaší pleti dodají krásný přirozený jas.

img

Korektor aplikujte v případě potřeby pouze na problematická místa na obličeji, například pod oči, po stranách nosu nebo na červená místa. Korektor pleť trochu rozjasní a vizuálně omladí. Nezapomeňte na tvářenku, ta dodá každému líčení šťávu. V tomto typu make-upu bude nádherně vypadat tvářenka v broskvových nebo jemně růžových odstínech.

Poté následuje rozjasňovač, který obsahuje speciální částice odrážející světlo, a tím pádem vizuálně omladí pleť. Nanášejte trochu rozjasňovače pod obočí, do vnitřních koutků očí a na vystouplé části obličeje. Krásně ho rozetřete do ztracena, aby na pleti vypadal přirozeně.

Veškeré kosmetické přípravky pro vytvoření nádherného líčení zralé pleti můžete objednat zde https://makeup.cz/brand/74975/

img

Obočí

Obočí upravte maximálně přirozeně. Stačí použít řasenku na obočí nebo gel, a celý postup zakončit tužkou na obočí.

Líčení očí

V anti-age líčení se používají oční stíny hnědých, broskvových, bronzových nebo černo-šedých odstínů. Směle nakreslíte oční linku, která otevře vzhled. Jako závěrečnou tečku naneste do záhybu očního víčka oční stíny v teplé broskvové barvě. Tento trik je zvláště působivý, když pleť má zlatý podtón.

Rty

Rtěnky v jasných barvách vždy osvěží obličej, i proto jde o nejčastější barevný akcent, který se používá v make-upu zralé pleti. Obvyklé jsou korálové, broskvové nebo světle růžové odstíny, které mají červený podtón.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.