Módní detaily na podzim 2017

Nemusíte každou sezónu obměňovat celý šatník, někdy stačí jen malé detaily, které dodají nový náboj vašemu podzimnímu outfitu.

Kostky ve stylu 70. let

img

Klasický anglický vzor kostky se stabilně drží na módním výsluní prakticky každou chladnější sezónu. Letos se v plné parádě vrací výrazné kostky ve stylu uvolněných 70. let, které se skvěle vyjímají nejen na doplňcích, jako jsou čepice, šály či kabelky, ale i na velkých plochách kabátů, kalhot, šatů nebo sukní. Retro kostkované kousky seženete v každém módním řetězci nebo v second handu.

Huňaté čepice

img

Žádné nenápadné tenké čepky, ale pořádné, od pohledu hřejivé čepice a kulichy. Takové jsou trendy v pokrývkách hlavy pro letošní podzim. Velkým hitem jsou především čepice zdobené chlupatinou, nejlépe v nepřehlédnutelné barvě nebo i vícebarevné. V kurzu i letos zůstávají pletené čepice s mohutnou bambulí nebo se dvěma. Pokud patříte mezi milovnice kšiltovek, zkuste se poohlédnout po chlupaté plyšové kšiltovce.

Síťování neboli fishnet

img

Síťované detaily patří mezi lehce kontroverzní trendy, které v mnohých evokují dráždivé outfity žen z vykřičených domů. Síťování však může při správné kombinaci a smyslem pro styl působit navzdory předsudkům velmi elegantně a lehce smyslně. Zkuste třeba síťované punčochy nebo ponožky obléct do lodiček. Pokud se vám fishnet punčochy roztrhají, můžete s nimi dozdobit nějaký kousek oblečení. Síťovina si například skvěle rozumí s džínovinou.

Široké pásky

img

Sotva jsme si zvykly na uzoučké elegantní pásky, velký návrat hlásí ty široké. A když říkáme široké, máme na mysli i pásky korzetového typu, které dovedou vykouzlit přitažlivé ženské tvary. Možná si ještě dobře pamatujete období, kdy bylo v módě přepásat klasický tvídový kabát nebo mohutnější svetr širokým páskem. Tak přesně tento trend se letos vrací a vy se tak můžete těšit na zvýraznění ženské siluety a podzim ve znamení elegance.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.