Nejlepší barvy laků na nehty pro podzim 2017

I odstíny laků na nehty podléhají rozmarům módy. Poradíme vám, jaké barvy byste tuto sezónu měla vyzkoušet.

Sytě vínová

img

Tento odstín se v různých podobách vrací každý podzim a už od pohledu evokuje příchod chladnějších podzimních dní. Výrazná barva červeného vína sluší každému typu pleti a působí sofistikovaně a elegantně. Základem pro tento odstín je bezchybná manikúra a krásně upravené ruce.

Tmavě zelená

img

Tento lehce mystický odstín laků na nehty krásně kontrastuje s tónem pleti a stejně jako vínová barva, i temně zelená na nehtech nejlépe vynikne především v podzimních a zimních měsících. Můžete zvolit klasickou zářivě lesklou variantu zeleného laku, nebo stále velice módní matný lak na nehty.

Neutrální kouřová

img

Takzvané „nude“ odstíny laků na nehty působí velice přirozeným a upraveným dojmem a navíc se hodí ke všem barevným kombinacím oblečení. Zatímco tělové tóny s podtónem růžové jsou hitem zejména v letních dnech, na podzim se lépe hodí lehce zašedlé, kouřové odstíny tělových laků ať už v matné nebo lesklé podobě.

Oslnivě červená

img

Klasická červená nikdy nevyjde z módy, tak pokud na tuto nestárnoucí barvu laku na nehty nedáte dopustit, můžete ji směle nosit i v zamračených a deštivých podzimních dnech. Odstínů červené existuje celá řada. Na podzim zkuste vyměnit sladce jahodově červenou, kterou jste nosila v létě, za sytě cihlovou.

Jasně oranžová

img

I když zářivé odstíny oranžové patří mezi základní barvy letních laků na nehty, letošní podzim tento lak ještě neukládejte na dno kosmetické skříňky. Chladné měsíce totiž barvami obecně moc neoplývají, tak proč si trochu té optimistické veselé barvy nedopřát alespoň na nehtech? Nebojte se zazářit.



Komentáře

olly
Krásné barvičky
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!