Nejlepší pastelové kousky - Léto 2012

Vítejte v letní módní cukrárně plné sladkých smetanových a ovocných zmrzlin. Jemné a cukrové odstíny jsou letos maxi hitem, který nelze opomenout, tak se nechte inspirovat sladkou nabídkou pastelových modelů. Třeba pastelkám neodoláte a vyberete si i vy.

img

Sladké pastelové barvy jsou módním hitem tohoto léta

Šaty 

zoom Zvětšit

Romantické šaty v pastelových barvách jsou in.

V létě se bez šatů jen těžko obejdeme, tak proč si nepořídit nějaké v trendy pastelové barvě? Nebesky modré pouzdrové šaty jsou vhodné do kanceláře i na letní párty, pásek v přírodním odstínu tlumí sladkost šatů. Pudrově růžové šaty se cvočky jsou ve stylu Versace, mátově zelené „skate” šaty nebo jejich citronově žlutá varianta jsou velmi mladistvé a svěží. Pro romantičky se hodí pudrové šaty bez ramínek s delším zadním lemem nebo vzdušné šaty v lila odstínu. Hitem jsou rovněž puntíky a midi délka šatů. Velmi něžně působí meruňkové šaty s barevnou výšivkou, rozverně vypadají pruhované šaty v pastelových valérech. 


Kalhoty, kraťasy a sukně

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte skinny džíny v pastelovém odstínu.

Zkuste vyměnit klasické modré džíny za skinny kalhoty v pastelově zeleném odstínu nebo béžové plátěné kalhoty za meruňkové. Citronové kraťasy s vysokým pasem dávají vyniknout štíhlým opáleným nohám, dvoubarevné kraťasy ve žlutofialové kombinaci jsou zábavné a slušivé. Overalům ještě úplně neodzvonilo, v tomto citronovém modelu vás nikdo nepřehlédne. Sukní není v létě nikdy dost, velmi módní je stále plisování. V letním šatníku by vám neměla chybět ani květovaná sukně, nebo sukně v meruňkovém odstínu. 



zoom Zvětšit

Sladké pastelky vládnou i v plavkové módě.

Topy a plavky

Trend přeslazených pastelových odstínů nemohl letos minout ani plavkovou módou. Na léto se hodí především vzdušné topy jako třeba světle modrá poloprůsvitná tunika s výšivkou, zajímavě řešené žluté tílko s květy, nebo modrá košile bez rukávů. Hitem jsou letos podprsenky místo topů, jako je třeba tento ultrakrátký top s květinovým potiskem. Pudrové odstíny jsou snadno kombinovatelné a sluší téměř každé ženě. Kdo dává přednost sportovnějšímu stylu, ocení tričko v pastelových odstínech, nebo volné tílko ve stylu colour blocking. 


Boty a kabelky 

zoom Zvětšit

Pudrové odstíny skvěle vyniknou i na obuvi.

Mokasíny patří mezi trendy v letošní obuvi - jak se vám líbí tyto citronově žluté? Pastelově žluté jsou i letní sandálky s platformou, v retro stylu 60tých let jsou pudrově růžové botky na vysokém podpatku. Koho odrazuje vysoký podpatek, může si pořídit botky na platformě, třeba tyto žluté s puntíky. Kdo preferuje v létě hlavně pohodlí, jistě ocení ploché sandálky v lakové modré barvě nebo letní “espadrilky” v pastelovým barvách. Pudrová kabelka nemusí vůbec působit přeslazeně, můžete si však vybrat i jiné pastelové odstíny, jako je limetkově žlutá, lila či modrá, nebo i kombinaci více pastelových tónů.



Doplňky 

zoom Zvětšit

Osvěžte svůj letní outfit doplňkem v pastelové barvě.

Jestliže se vám pastelové odstíny vůbec nelíbí a nedovedete si ani představit, že byste je nosila, můžete vyzkoušet jen lehký dotek sladké barvy v podobě módního doplňku, jako je třeba světle modrý šátek nebo sladce zbarvený pásek. Zajímavým osvěžením celkového looku jsou i barevné brýle, doporučujeme tyto ve stylu Rayban v trendy mátovém odstínu. Ještě nenápadnější možností, jak dodat moderní zmrzlinový odstín do vašeho outfitu, jsou vlasové doplňky, nebo třeba bižuterie. 


A jaký kousek v pastelovém odstínu jste si letos pořídila vy?

Zdroj fotografií: Asos, Mango, Topshop, Dorothy Perkins, Miss Selfridge.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?