Trendy plavky: Léto 2012

Letní sezóna už je za dveřmi a pokud jste si dosud nové plavky nepořídily, máte nejvyšší čas. I plavková móda je proměnlivá. Abyste zůstaly v obraze, přinášíme vám ty nejžhavější plavkové trendy přímo z módních přehlídek. Nechte se inspirovat.

img

Tuto sezónu letí hlavně retro styl a sexy průstřihy na plavkách

Vysoký pas a retro styl 

zoom Zvětšit

Vintage look je sexy

Vintage look bude letos velkým plážovým hitem. Kupodivu i poněkud babičkovský vzhled může být velmi sexy. Titěrné bikiny nahradily kalhotky s vysokým pasem, které mají tu výhodu, že pomohou zakrýt problémové partie bříška. Plavky v retro stylu jsou vesele barevné, s výraznými potisky 70tých let. Do rozverného retro vzhledu jednoznačně patří i sladké a nevinné volánky, které však na plavkách působí velmi rafinovaně. Pokud nechcete upozorňovat na své pozadí a stehna, vyhněte se volánům na kalhotkách. 






Výrazné vzory a potisky 

zoom Zvětšit

Letos vsaďte na výrazné vzory

Proužky, puntíky, ovoce, květiny, plazi, leopardi, divočina, ale i geometrické obrazce – všechny tyto vzory a potisky a mnohé další letos zdobily plavky na přehlídkových molech. Bikiny, ale i jednodílné plavky snesou i ty nejdivočejší vzory, tak se nebojte se trochu odvázat a budete nepřehlédnutelná i na přeplněné pláži nebo na koupališti. Správně zvolený vzor dokáže také opticky upravit postavu, velké tvary přidávají na objemu, pro plnější postavu se proto hodí drobnější vzory. 







Rafinované průstřihy

zoom Zvětšit

Ukažte více kůže v rafinovaných plavkách

Jednodílné plavky s různými průstřihy často odhalují více než dvojdílné bikiny. Tento typ plavek je už několikátou sezónu neuvěřitelně populární, navzdory tomu, že tělo opálené z těchto plavek pak vypadá trošku legračně. Opálení od sluníčka je však víceméně out, takže se nebojte vyrazit na pláž v podobném modelu a velmi silným UV faktorem. Svůdné plavky s průstřihy ukážou každou chybičku na těle a zaručeně přitáhnou pozornost, proto se hodí spíše pro dokonalé postavy a ty, co nemají problém své tělo ukázat v plné kráse. 







Odhalte rameno, nebo obě 

zoom Zvětšit

Hitem jsou bandeau topy

Bikiny nebo plavky vcelku, které odhalují jedno nebo obě ramena, jsou letos velkým hitem v plavkové módě. Tento žhavý trend, který se objevil na mnoha přehlídkách, se však moc nehodí pro ženy a dívky s větším poprsím. Zvláště takzvané “bandeau” topy, které jsou vlastně jen pruhem látky přes prsa bez ramínek, neposkytují prakticky žádnou podporu pro prsa. Než si pořídíte podobné plavky a vyrazíte na pláž, pořádně si je vyzkoušejte i za chůze ve zkušební kabince. 






Oranžová a modrá 

zoom Zvětšit

Oranžová a modrá hrají v plavkové módě prim

A jaké barvy jsou letos největším hitem, co se týče plavek? I když letí samozřejmě všechny možné odstíny, dvě barvy se přece jen objevovaly na přehlídkách častěji než jiné. Retro styl evokující sytě oranžová se objevila i v kolekcích návrhářských es, jako jsou Jean Paul Gaultier a Michael Kors, a tak není pochyb, že bude letos na plážích poněkud přeoranžováno. Stejně často se na přehlídkách objevovala i modrá ve všech podobách. V modrých plavkách ozdobených flitry si budete připadat jako mořská víla.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?