Módní trendy jaro-léto 2016

Romantické volány a žhavé španělské prvky, syté a veselé barvy či blýskavé metalické materiály – seznamte se s nejvýraznějšími trendy nadcházející sezóny.

Blýskavé mámení

img

Zrcadlový lesk a třpyt, ze kterého až přechází zrak! Oblečení a módní doplňky vyrobené z metalických látek a flitrů patří letos mezi hlavní trendy, a tak by vám alespoň jeden blyštivý kousek neměl chybět v jarním šatníku. Hitem je především zrcadlově stříbrná či luxusně vyhlížející zlatá, ale nebojte se ani spojení výrazných barev jako je zelená či fialová s metalickým třpytem.

Romantická nálada

img

V záplavě volánů a kanýrů na přehlídkách pro letní sezónu byste se mohly utopit. Malé, velké, od hlavy až k patě, lehký dotek romantiky na letních šatech, ale i obří volány žhavé španělské tanečnice flamenca. Volány jsou prostě klíčovým trendem letošního jara a léta a ve spojení s květinovým potiskem a jako vánek lehounkými materiály dovedou rozehrát i ty nejskrytější romantické struny v každé ženě.

Veselé pruhování

img

Letní potisk číslo jedna? Jednoznačně proužky ve všech možných šířkách, barvách, svislé i vodorovné. Většina předních módních návrhářů do svých kolekcí zařadila nějaký ten pruhovaný kousek, a tak by ani vám další pruhováním zdobený top, šaty ši sukně neměly chybět v letním šatníku. Nebojte se ani kombinací různých proužkovaných kousků po vzoru módních looků od značek Prada či Stella McCartney.

Jásavé syté barvy

img

Kolik sladkých a citrusově kyselých barev duhy může jeden návrhář zakomponovat do jednoho outfitu? Zdá se, že téměř všechny. Bláznivý mnohobarevný look vytvořený tak výraznými barvami, že jeden odstín se přímo pere s druhým, není pro každého, ale to neznamená, že byste se trendu výrazných barev měla vyhýbat. Pořiďte si třeba jen jeden sytě oranžový top či smaragdově zelenou kabelku a budete super in.

Boudoir filmové hvězdy

img

Sexy saténová a krajková noční košilka namísto letních šatů? Pokud máte odvahu, tak směle do toho. Letos by vám to mohlo projít, letním hitem totiž budou lehounké saténové či hedvábné šaty doplněné romantickou krajkou ve stylu glamour a boudoir. Tento trend není tak nenositelný, jak se zdá, stačí správné vrstvení a lehce uzemňující doplňky jako džínová bunda či kardigan v neutrální barvě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.