Nejmódnější kozačky této zimy

Klasikou v podobě černých nebo hnědých kozaček určitě nic nezkazíte, ale proč nevyzkoušet něco nového? Prozradíme vám, jaké typy kozaček jsou letos nejvíce in.

Kotníkové

img

Kozačky v délce po kotníky nebo těsně nad patří mezi stálice zimní obuvi. Tuto zimní sezónu se zdá, že dokonce v oblíbenosti převálcují i tradiční kozačky v délce po kolena. Kotníkové botky se nosí ve všech možných podobách a odstínech, na mohutnějším i jehlovém podpatku nebo i bez podpatku. Hitem je především semiš, ale vybrat si můžete i výrazně lakované kotníkové kozačky, které zaručeně upoutají pozornost okolí.

Nad kolena

img

Vysoké kozačky nad kolena jsou velkým hitem již několikátou sezónu a letos se s nimi můžete setkat v obchodech všech cenových kategorií. Tento vysoce elegantní a velmi svůdný typ kozaček vypadá úžasně nejen k minisukni, ale také k úzkým skinny džínám nebo sukni či šatům v délce po kolena. Vysoké kozačky dovedou fantasticky prodloužit nohy a určitě neplatí, že sluší jen dlouhonohým vysokým ženám modelkovského typu.

Lehce extravagantní

img

Výrazné barvy, netradiční materiály, metalický lesk, zajímavé výšivky, aplikace a vzory, nezvyklé tvary podpatků – jednoduchost a minimalismus tuto zimní sezónu ustupuje extravaganci. Letošní kozačky poutají pohledy a dovedou dodat nový neotřelý náboj vašemu zimnímu outfitu. Co třeba vyzkoušet sametové kotníkové kozačky v syté barvě nebo kosmicky stříbrné či zlaté kozačky v rozverném retro stylu hravých sedmdesátých let?

Robustní

img

Trend kotníčkových bot a kozaček s mohutnou podrážkou, robustnějším podpatkem a kulatou špičkou se stále drží na módním výsluní, kam se vyšplhal už loni na podzim. Stále jsou v kurzu kotníkové kozačky v motorkářském stylu zdobené cvočky a šněrovací boty na silné podrážce. Silný čtvercový podpatek je skvělou volbou pro ženy, které touží prodloužit nohy, ale zároveň upřednostňují pohodlí a stabilitu.



Komentáře

lykanka
Proč já ty nad kolena, před roky vyhodila
7939
Škoda, že u fotek není uveden zdroj, kde se boty dají koupit nebo alespoň jaké značky jsou - jak tomu často bývá na jiných webových stránkách
Sofiii
Reaguji na dadabus: Souhlas! Máš nějaký oblíbený shop online s botama?
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!