4 stylistické tipy, jak prodloužit v zimě nohy

Zdaleka ne každá z nás se může pyšnit nohama modelky. Naštěstí existují módní triky, díky kterým vaše nohy opticky povyrostou alespoň o pár centimetrů.

Špičaté boty a kozačky nad kolena

img

Pokud jste malého vzrůstu a chcete si prodloužit nohy, boty s oblou nebo čtvercovou špičkou pro vás nejsou to pravé ořechové. Mnohem vhodnější jsou špičaté kozačky a kotníkové boty, které nohy protáhnou. Podobnou službu vám taky prokážou velice módní kozačky v délce nad kolena, které vytvoří z nohou delší vizuální čáru a svůdně nohy prodlouží.

Stejný odstín od hlavy až k patě

img

Není žádným tajemstvím, že černá od hlavy až k patě způsobí, že budete vypadat štíhlejší a vyšší. Méně známý je už fakt, že tento trik funguje i u jiných odstínů, zvláště u tmavších barev. Letos na podzim a v zimě je velkým hitem červená barva, tak proč nevyzkoušet, jak vaši postavu a nohy krásně prodlouží jednobarevný outfit v sexy červeném odstínu?

Široké nohavice

img

Je pravda, že stále módní skinny džíny, které vaše nohy obepnou jako druhá kůže, dovedou zeštíhlet a prodloužit nohy. Věděla jste ale, že podobný efekt budou mít i široké nohavice s vysokým pasem? Důležité je zkombinovat je s kratším topem či bundou nebo rolákem či košilí zastrčenou do pasu. Přidejte botky na podpatku a můžete oslňovat dlouhýma nohama.

Sukně s vysokým pasem a krátký svetr

img

Vysoký pas u kalhot i u sukní prostě dokáže pro krátké nohy téměř zázraky. A účinek tohoto stylistického triku ještě zesílíte, když sukni s vysokým pasem spárujete s kratším svetříkem v délce do pasu. Na délce sukně v tomto případě tolik nezáleží, velmi módní jsou mini délky sukní v úzké i širší áčkové podobě. Vyzkoušejte, která padne právě vám.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.