Nejšílenější outfity z červeného koberce za rok 2016

Zaujmout média a fanoušky za každou cenu – to je motem hvězd, jejichž outfity jsou rok do roku odvážnější. Uplynulý rok se nesl ve znamená holé kůže a drzé provokace.

Lady Gaga

img

Kontroverzní americká umělkyně nemůže v našem seznamu nejšílenějších outfitů chybět. Zpěvačka si jen málokdy vyjde v „normálním“ oblečení a její proslulý, často širokou veřejností nepochopený, smysl pro extravaganci je jejím poznávacím znamením. Svým lookem na udílení cen Grammy, kde šokovala sytě oranžovým odstínem vlasů, tmavě modrou róbou a pro ni tak typickými botami na extra vysoké platformě, vzdala hold zesnulé pěvecké legendě Davidu Bowiemu. O nic méně šílené nebyly ani její další dva outfity, kterým opět vévodily prakticky nenositelné boty na přehnaně vysoké platformě.

Kim Kardashian

img

Hvězda reality show, kterou proslavily její více než oblé tvary a nejrůznější skandály, v módě preferuje především vyzývavé, postavu obepínající modely, které jí zaručují neustálou pozornost médií a veřejnosti. Její oblečky často překračují tenkou hranici mezi extravagantně svůdnou a luxusní módou a lacinými podbízivými kousky gogo tanečnic. Kim si libuje především v průhledných materiálech, díky kterým nám v uplynulém roce ukázala i ty části těla, které obvykle na veřejnosti zahalujeme. Nicméně její neskrývaný exhicibionismus jí vysloužil slávu, po které tak nezměrně touží.

Madonna, Sadie Pinn a Z LaLa

img

Slavnostní večer Met Gala pořádaný v newyorském Metropolitním muzeu umění patří k jedné z největších módních událostí roku. Není proto divu, že právě zde se mohou pozvané hvězdy blýsknout v tom nejlepším, co jim jejich stylisté nabídnou. Nebo se mohou pokusit, stejně jako popová královna Madonna, šokovat veškeré osazenstvo večírku a v rafinovaném průsvitném „sado maso“ outfitu ukázat celé poprsí i pozadí. Kočičí oblek v podobném stylu, který oblékla modelka Sadie Pinn, také nemůže na našem seznamu nejbláznivějších outfitů chybět. Stejně jako velice podivné futuristické šaty americké hudebnice Z LaLa.

Dencia, Solange Knowles a Zoe Kravitz

img

Dosud jsme vám ukázali ošacení žen, které se za každou cenu snaží vypadat sexy a extrémně svůdně, i když to mnohdy dopadne kontraproduktivně. Africká popová hvězda Dencia se pokusila zaujmout trochu jiným způsobem a musíme uznat, že se jí to povedlo. Její sladce růžová kombinéza zdobená plyšovými postavičkami Hello Kitty a peroxidově žlutý afro účes z ní vytvořily velice zvláštní variaci panenky Barbie. Zpěvačce Solange Knowles nelze upřít snahu o prudce umělecký outfit, bohužel její žluté šaty působí jako kostým kuřete. Podobně nešťastně vyzněly šaty herečky Zoe Kravitz, které spolu se škraboškou oblékla na stejnou událost jako Solange.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.