Nový hit – vlasy, které ve tmě svítí

Připravte se na zářivou jízdu a vyzkoušejte zbrusu nový trend na poli barvení vlasů – lokny, které ve tmě září neonově pohádkovými barvami.

Trend, který překvapí

Už loni to vypadalo, že co se barvení vlasů týče, nemůže se snad už objevit nic nového a šokujícího. Jistě si vzpomenete na dech beroucí vlasy zbarvené do ohnivých tónů zapadajícího slunce, nebo mnohobarevné lokny á la duhová víla či magické a oslnivé galaktické tóny ve vlasech jako z úžasného scifi filmu. Nový hit v podobě neonově svítivých vlasů však dokázal překvapit i po výše zmíněných lahůdkách. 

Znovuobjevený hit

Barvy na vlasy, které se ve tmě nádherně rozzáří, se ve specializovaných obchodech prodávají už od 70 let, nicméně letos se trend zářivých vlasů, které krásně rozsvítí šero barů a diskoték, natolik rozšířil, že se dostal i do běžných kadeřnických salónů či drogerií. Skvělou zprávou je, že tyto neobvyklé barvy na vlasy se dají sehnat i u nás v České republice. 

Instagramové šílenství

Velké množství fotografií na instagramu, kde své stylové zářivé výtvory, které se mohou směle srovnávat s uměleckými díly, předvádí módy znalé blogerky, mluví za všechno. Vlasy svítící ve tmě jsou letos prostě megahitem, který stojí za to vyzkoušet. Líbí se i vám?




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.