Vlasové trendy pro jaro/léto 2016

Připraveny na novou várku moderních účesů? I letos vítězí především přirozenost a jednoduché účesy bez přílišné námahy.

Jemné vlnobití

img

Žádné pravidelné vlny vytvořené pomocí kulmy či natáček! Hitem jsou velmi přirozeně vyhlížející jemně zvlněné vlasy jako na dovolené, když si z nich vytřepete mořskou vodu. Nemusíte kvůli účesu jezdit k moři, zapleťte si na noc jednoduchý cop a ráno vlasy nerozčesávejte hřebenem, jen lehce načechrejte prsty. V kadeřnických salonech, ale i v běžných drogeriích, jsou k sehnání spreje imitující efekt mořské vody, které vám rovněž dopomohou k vytvoření jemných vln.

Nazdobený účes

img

Přemýšlíte o změně účesu, ale nechcete se dát ostříhat a barvu také neplánujete nijak zásadně měnit? Máme pro vás řešení a navíc budete velmi trendy. Stačí se v obchodech poohlédnout po vlasových ozdobách. A letos platí, čím výraznější, tím lepší. Barevné, třpytivé, princeznovské – je jen na vás, čím svůj účes ozdobíte. Hitem zůstávají i květiny ve vlasech, které dodají na smyslné ženskosti a budou skvělým doplňkem letní dovolenkové garderóby.

Kreativní motání

img

Culíky nízké i vysoko posazené, hladké i rozčepýřené, copy a pletence francouzské i rybí, drdoly pevně utažené á la baletka, ale i ležérní neformální drdoly – ani letos se v kreativitě a zaplétání meze nekladou. Pokud vás pohrávání s vlasy a nejrůznější zaplétání baví, určitě si i letošní letní sezónu přijdete na své. Na internetu je spousta nápadů na nevšední zaplétací metody – jednoduché, které bez problémů zvládnete sama doma, ale i složitější se kterými vám pomůže kamarádka.

Elegantně uhlazená

img

"Wet look" neboli mokrý vzhled vlasů rovněž nepatří mezi novinky na poli vlasových trendů, ovšem i letos se dostal mezi největší vlasové hity nastávající sezóny. Celohlazený mokrý look není pro každého a může působit tvrdě až androgynně. Můžete však vyzkoušet trochu nagelovat třeba jen ofinu a stáhnout ji hřebenem lehce dozadu a zbytek vlasů jen ledabyle zastrčit za uši. Inspiraci najdete na fotografiích z přehlídek Dsquared2, David Coma či Roberto Cavalli.

Ofina na sto způsobů

img

Krátká, dlouhá, hustá, prostříhaná, nepravidelná, na patku, ke straně nebo přísně rovná – ofina může mít opravdu mnoho podob a záleží jen na vás, kterou si vyberete. Zastřižené vlasy nad čelem mohou velmi významně změnit celkový vzhled, takže pokud potřebujete změnu, směle do toho. Nejrůznější styly ofin jsou navíc tuto sezónu velmi trendy, zajímavě střižené ofiny byly k vidění na přehlídkách Gucci, Roberto Cavalli či Fendi.



Komentáře

Alexandra86
Takže už se můžu přestat česat!
1730
Je to dobrý. Když si 3 dny nemyju hlavu, mám účet jako druhá fotka zleva
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?